Ποιον σκότωσε πρώτο ο Τζιωνής, πως μπήκε στην οικία και… η συγγνώμη του

Την αποκάλυψη ότι ο ο 33χρονος Λοϊζος Τζιωνής ομολόγησε το στυγερό έγκλημα στο Στρόβολο με θύματα τους Γιώργο Χατζηγεωργίου και Ντίνα Σεργίου στην οικία τους στο Στρόβολο έκανε χθες ο ανακριτής της υπόθεσης Κουμέττος Κουμέττου.

Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο ο ύποπτος εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο έδρασε μαζί με τους συνεργούς του αλλά και ποιο ήταν το κίνητρο της άγριας δολοφονίας.

Σύμφωνα με το «Φιλελεύθερο» ο 33χρονος  εξιστορώντας στους ανακριτές τα γεγονότα φέρεται να εισήλθε στο σπίτι από παράθυρο στον πάνω όροφο και όταν έγινε αντιληπτός από την 59χρονη Ντίνα Σεργίου η οποία βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο της τη μαχαίρωσε όπως είπε γιατί είχε αρχίσει να φωνάζει.

Τις φωνές της 59χρονης άκουσε ο σύζυγός της που βρισκόταν στον κάτω όροφο και αμέσως έτρεξε να τη βοηθήσει. Τότε ο 33χρονος σκότωσε και τον 60χρονο και ακολούθως έψαξε όπως είπε για το χρηματοκιβώτιο.
Ακουλούθως ξύπνησε το γιό του ζεύγους  τον οποίο ανάγκασε να ξεκλειδώσει την πόρτα της κουζίνας για να εισέλθει ο συνεργός του.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα  ύποπτος απολογήθηκε στο τέλος της κατάθεσης του για ότι έκανε και έδειξε στα μέλη της ανακριτικής ομάδας το δρομολόγιο που ακολούθησε για να διαφύγει από την οικία.

Ο 33χρονος «έσπασε» και ομολόγησε το έγκλημα ότααν αντιλήφθηκε ότι όλα τα στοιχεία ήταν εναντίον του. Το πιο σημαντικό στοιχείο εναντίον του ήταν το DNA που εντοπίστηκε στο φονικό μαχαίρι στα παπούτσια όπως και στο ρόπαλο και το ξίφος που αφέθηκαν στην οικία του ζεύγους.

Είχε ακόμα τους υπόλοιπους τρείς υπόπτους, τον 23χρονο ετεροθαλή αδελφό του, την 21χρονη συμβία του και τον 22χρονο φίλο του «απέναντι» αφού και οι τρεις τον έδειξαν ως το πρόσωπο που σκότωσε το ζεύγος.

Πλέον το παζλ της υπόθεσης έχει συμπληρωθεί σχεδόν πλήρως, ενώ αύριο θα οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός και η 21χρονη συμβία του για ανανέωση του διατάγματος κράτησης τους, ενώ τη Δευτέρα ενώπιον δικαστηρίου θα παρουσιαστεί και ο 22χρονος φίλος των υπόπτων.
 

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από την οικία της στη Λάρνακα η 36χρονη, Ελένη Νικολάου (pic)
Πλήρωσε 23 φορές για να πάρει πίσω τη κατοχή γης που απώλεσε και... έχασε σχεδόν 13 χιλιάδες
Ο κώδικας τιμής της λαμπρατζιάς, οι βίαιοι νεαροί άντρες και η απουσία σοβαρής μελέτης
Συνδέθηκε με δώδεκα υποθέσεις εμπρησμού κατοικιών και οχημάτων ο δεσμοφύλακας των Κεντρικών
Χειροπέδες σε 63χρονο για τους πυροβολισμούς εναντίον οχήματος στο Ζακάκι
ΒΙΝΤΕΟ: Το επεισόδιο μεταξύ δημάρχου και δημοτικού συμβούλου στη Δρομολοξιά
Στο κελί για μια ημέρα οι τρεις ανήλικοι για την επίθεση με κροτίδες σε οικία στο Κίτι
Κατήγγειλε σωματική επίθεση από τον Δήμαρχο ο Δημοτικός Σύμβουλος ΔΗΣΥ-Έδωσε στοιχεία στις Αρχές
Δεκάχρονος μαθητής ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών
Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για τη συμπλοκή στη Λευκωσία-Εντοπίστηκαν δύο όπλα