Σοκ από την κατάθεση της συμβίας του Τζιωνή – Ο έρωτας που μετατράπηκε σε κόλαση

Συγκλονισμό προκαλούν τα όσα ανάφερε στην κατάθεση της η 21χρονη συμβία του 33χρονου Λοϊζου Τζιωνή, ο οποίος παραδέχτηκε ότι ήταν ο φυσικός αυτουργός και ο δολοφόνος του ζεύγους στον Στρόβόλο, την 19η  Απριλίου το 2018.

Την 21χρονη ενέπλεξε στο έγκλημα ο Τζιωνή, η οποία όμως όταν συνελήφθη ήταν λαλίστατη και ομολόγησε τα πάντα στους ανακριτές .
Όπως είχαμε μεταδώσει η νεαρή έδειξε ως δολοφόνο τον 33χρονο ενώ κατονόμασε και τον 22χρονο, τέταρτη σύλληψη, ως το δεύτερο πρόσωπο που εισήλθε στην οικία.
 

Σεξουαλική και σωματική κακοποίηση

Στην κατάθεσή της η 21χρονη εξιστόρησε στους ανακριτές, πως γνωρίστηκε με τον 33χεονο Τζιωνή με τον οποίο συζούσε. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», η 21χρονη ότι μετά την αποφοίτησή της από το σχολείο, παρακολουθούσε μαθήματα σε Κολέγιο και παράλληλα εργαζόταν σε μπαράκι στην Αγία Νάπα προκειμένου να έχει εισόδημα αφού προέρχεται από φτωχή οικογένεια.

Στο εν λόγω μπαράκι γνώρισε και τον Τζιωνή, ο οποίος επίσης εργαζόταν στον ίδιο χώρο.

Ακολούθως οι δύο σύναψαν δεσμό και ανάμεσά τους δημιουργήθηκαν έντονα συναισθήματα σε σημείο που η νεαρή εγκατέλειψε το Κολέγιο και άρχισε να συζεί με τον 33χρονο.

Όπως η ίδια ανέφερε, ο Τζιωνής αρχικά ήταν καλός και σωστός απέναντί της, ωστόσο στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν καθώς, σύμφωνα με την μαρτυρία της, ο Τζιωνής άρχισε να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Η 21χρονη ισχυρίστηκε ότι, η συμπεριφορά του Τζιωνή είχε αλλάξει και έγινε επιθετικός μαζί της και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσει ς την κακοποιούσε τόσο σεξουαλικά όσο και ψυχολογικά.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα «Πολίτης», η 21χρονη είπε επίσης ότι τον τελευταίο καιρό ο 33χρονος είχε αρχίσει να μεταφέρεις το σπίτι και αντικείμενα, όπως το ξίφος και το ρόπαλο που βρέθηκαν στην σκηνή του εγκλήματος. Γεγονός που της προκαλούσε φόβο ενώ δεν τολμούσε, αν και το ήθελε, να διακόψει την σχέση της με τον Τζιωνή.

Της τρύπησε τα λάστιχα

Η 21χρονη ανέφερε επίσης στους ανακριτές ότι ο 33χρονος είχε τρυπήσει μέχρι και τα τέσσερα λάστιχα του οχήματός της για να μην μετακινείται ενώ ανάφερε ότι παρόλο που υποφέρει από σοβαρή πάθηση εντούτοις τύγχανε κακομεταχείρισης ακόμα και σε στιγμές που οι πόνοι από την ασθένεια της ήταν ανυπόφοροι.

Την επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος

Σόκ προκαλεί και ο ισχυρισμός της 21χρονης ότι όταν ο Τζιωνής της ανέφερε ότι σκότωσε το ζεύγος και δεν τον πίστεψε, ο 33χρονος την μετέφερε με το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε στην περιοχή προκειμένου να της αποδείξει του λόγου το αληθές.

Όπως ισχυρίστηκε η 21χρονη όταν την επέτρεψε στο σημείο εκεί ήταν ήδη η αστυνομία και έτσι αποχώρησαν.

Υπενθυμίζετε ότι η 21χρονη όπως και 23χροος ετεροθαλής αδελφός του Τζιωνή είχαν οδηγίες όπως παραμείνουν στην οικία και περιμένουν τηλεφώνημα για να μεταβούν στην οδό Ζαλόγγου, για να παραλάβουν τα κλοπιμαία. Τηλεφώνημα το οποίο δεν έγινε ποτέ αφού ο 33χρονος δεν βρήκε το χρηματοκιβώτιο.
 

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από την οικία της στη Λάρνακα η 36χρονη, Ελένη Νικολάου (pic)
Πλήρωσε 23 φορές για να πάρει πίσω τη κατοχή γης που απώλεσε και... έχασε σχεδόν 13 χιλιάδες
Ο κώδικας τιμής της λαμπρατζιάς, οι βίαιοι νεαροί άντρες και η απουσία σοβαρής μελέτης
Συνδέθηκε με δώδεκα υποθέσεις εμπρησμού κατοικιών και οχημάτων ο δεσμοφύλακας των Κεντρικών
Χειροπέδες σε 63χρονο για τους πυροβολισμούς εναντίον οχήματος στο Ζακάκι
ΒΙΝΤΕΟ: Το επεισόδιο μεταξύ δημάρχου και δημοτικού συμβούλου στη Δρομολοξιά
Στο κελί για μια ημέρα οι τρεις ανήλικοι για την επίθεση με κροτίδες σε οικία στο Κίτι
Κατήγγειλε σωματική επίθεση από τον Δήμαρχο ο Δημοτικός Σύμβουλος ΔΗΣΥ-Έδωσε στοιχεία στις Αρχές
Δεκάχρονος μαθητής ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών
Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για τη συμπλοκή στη Λευκωσία-Εντοπίστηκαν δύο όπλα