Κατηγορεί και μετά θάνατον την Έλενα η παπαδιά - «Έκλεβε και χρηματίστηκε για να τα πει»

Τον ισχυρισμό ότι υπάρχει στα χέρια της αστυνομίας ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο η άτυχη Έλενα Φραντζή παραδέχεται ότι χρηματίστηκε για να πει ψέματα για την κακοποίησή της από τον θετό της πατέρα προέβαλε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ η Πρεσβυτέρα του ιερέα που καταδικάστηκε συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο να την κατηγορεί μετά το θάνατό της. 
 
«Πήρε τηλέφωνο την κόρη μου την Κωνσταντίνα η οποία ηχογραφούσε τη συζήτηση και εκεί παραδέχθηκε ότι χρηματίστηκε» είπε μεταξύ άλλων η πρεσβυτέρα. Σε άλλη περίπτωση ισχυρίστηκε ότι ρώτησε η ίδια την Έλενα πόσα λεφτά πήρε για να πει αυτά τα πράγματα για τον ιερέα «10, 15 χιλιάδες;» και η Έλενα φέρεται να της απάντησε «όχι κόρη αν ήταν μόνο τόσα δεν θα έλεγα τίποτα».
 
«Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της. Εγώ έχω πάει στην κηδεία της. Όταν όμως μου είπε αυτά τα λόγια δεν άντεξα, θύμωσα πολύ».
 
Σε ερώτηση για το ποιοι είναι αυτοί που έδωσαν λεφτά στην Έλενα για να πει αυτά τα πράγματα η πρεσβυτέρα απάντησε. «Με απειλούν. Δεν μπορώ να σας πω ποιοι την χρημάτισαν. Εγώ τώρα δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό. Καμιά μάνα δεν θα ανεχόταν τέτοιες πράξεις από τον άντρα της. Θέλω να σας πω πως όταν μια γυναίκα, μια μάνα βλέπει αυτά που η Έλενα κατηγόρησε τον άντρα μου θα έφευγα να πάω στο μοναστήρι και θα είχα ψυχολογικά προβλήματα».
 
Σε ερώτηση για το αν την χτύπησε ποτέ όπως ακούστηκε κατά την εκδίκαση της υπόθεσης στο δικαστήριο η πρεσβυτέρα είπε «σας λέω ειλικρινά. Ναι πραγματικά όταν μου έκλεψε τα χρυσαφικά της Αγίας Παρασκευής και τα βρήκε ο διευθυντής του σχολείου κάτω από το θρανίο της την χτύπησα. Όταν ήρθε σπίτι από το σχολείο την ρώτησα γιατί τα έκλεψε και δεν απαντούσε. Τότε έπιασα την κουτάλα και την χτύπησα δύο φορές. Μετά τηλεφώνησα στο Γραφείο Ευημερίας και είπα στην κοπέλα πως ήθελα να έρθει να πιάσει την Έλενα».
 
Σε παρατήρηση της δημοσιογράφου ότι εκκρεμεί στο δικαστήριο υπόθεση εναντίον της η πρεσβυτέρα σημείωσε πως το γνωρίζει ενώ σχολίασε πως θα την καταδικάσουν με ψευδομαρτυρίες και κάλεσε τις αρχές να ακούσουν και την δική της άποψη.
 
Την συζήτηση έκλεισε ο ιερέας ο οποίος είπε:
 
«Αυτό που θέλω να πω είναι να ευχαριστήσω τον οικείο επίσκοπο μου για όλη την στήριξη σε όλο τον αγώνα εδώ και 8 χρόνια. Βρισκόμαστε στην Εβδομάδα του Λαζάρου. Την Κυριακή είναι η Κυριακή των Βαΐων. Την Κυριακή ο Ιησούς μπήκε στα Ιεροσόλυμα και ο κόσμος των χαιρετούσαν με το ωσαννά. Δεν πέρασαν πολλές μέρες και οι ίδιοι άνθρωποι φώναζαν άρον άρον σταύρωσον αυτόν.

 
Θα έκλεινα με αυτό ο Γολγοθάς για εμένα έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια και αναμένω την λαμπροφόρο ανάσταση του Χριστού να φέρει Ανάσταση σε εμένα και την οικογένεια μου και όλο τον ορθόδοξο κόσμο. Αυτό το μήνυμα που θέλω να στείλω. Είμαι αθώος και περιμένω την ανάσταση» κατέληξε ο ιερέας.
 

Δειτε Επισης

Ποινικοποιείται η ψευδής κατάθεση στην Αρχή Διερεύνησης Παραπόνων κατά Αστυνομίας
Βγαίνει μπροστά η Ισότητα-«Μετά από 18 χρόνια έλαμψε η αλήθεια, σήμερα απονέμεται ‘δικαιοσύνη’»
Απαντά στην Αρχή κατά της Διαφθοράς ο Κατσουνωτός-Βλέπει παραπλάνηση
Σιγή ιχθύος για το Υπόμνημα που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή οι μοναχοί-«Έχουμε νομικά δίκαιο»
Αιμιλιανίδης: Σωστή η απόφαση για ποινικούς ανακριτές από το Υπουργικό, δύσκολο όμως το έργο τους
Κρατήθηκε για νοσηλεία στη ΜΕΘ ο 29χρονος γεωργός που κτυπήθηκε από τρακτέρ-Διερευνώνται τα αίτια
Καταλείπει δυο ανήλικα ο άτυχος Βύρωνας Στυλιανού που έσβησε στο γήπεδο
Επισπεύδονται οι εφέσεις για τους Βοηθούς Αρχηγούς για να ξεμπλοκάρουν οι διαδικασίες της Αστυνομίας
Στις 75 σελίδες η ένσταση Γενικού Ελεγκτή επί του αιτήματος της Εισαγγελίας για παύση του-Πρόσθεσε έγγραφα
Καταπλακώθηκε από τρακτέρ 29χρονος στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο