Στην αστυνομία ο Πάτερ Στυλιανός – Κατήγγειλε ότι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα

Στην αστυνομία μετέβη το πρωί ο πάτερ Στυλιανός καταγγέλλοντας πως τις τελευταίες ώρες δέχεται συνεχώς απειλητικά τηλεφωνήματα και μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο.
 
Ο ιερέας γίνεται δέκτης της λαϊκής κατακραυγής μετά την τραγική εξέλιξη με τον θάνατο της άτυχης Έλενας Φραντζή η οποία πέθανε στα 29 της χρόνια.
 
Ο πατήρ Στυλιανός μετέβη σε αστυνομικό σταθμό και έδωσε γραπτή κατάθεση στις αρχές που θα διερευνήσουν τις καταγγελίες τους αφού από χθες δημοσιεύθηκε από χρήστες στα social media το κινητό του τηλέφωνο με αποτέλεσμα να δέχεται αυτά τα τηλεφωνήματα από εξαγριωμένους πολίτες. 
 
Σημειώνεται πως μετά τη χθεσινή λαική κατακραυγή έναν΄τίον του ιερέα η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Ειρήνη Λοïζίδου Νικολαΐδου, σε ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι παρακολουθεί με προσοχή τη δημόσια συζήτηση σε μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης, για το θάνατο νεαρής, και παρατηρεί ότι, ορισμένες αναρτήσεις διακατέχονται από έντονη συναισθηματική φόρτιση.
 
Είναι εύκολο, σημειώνει, υπό τέτοια φόρτιση, να δημοσιευτούν και προσωπικά δεδομένα που δεν εξυπηρετούν το συμφέρον ενημέρωσης του κοινού.
 
"Ενημερώνω και προειδοποιώ το κοινό να μη δημοσιεύει ή αναδημοσιεύει τέτοια δεδομένα. Μέσα ενημέρωσης ή πολίτες που έχουν δημοσιεύσει δεδομένα όπως τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση προσώπων που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στην υπόθεση αυτή, καλούνται όπως τα 'κατεβάσουν'", προσθέτει.
 
 "Σε περίπτωση που διαπιστώσω τέτοιες δημοσιεύσεις, θα ασκήσω τις εξουσίες που μου παρέχει ο νόμος για να αφαιρεθούν και θα τις παραπέμψω στην Αστυνομία", συμπληρώνει.
 

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 19χρονο για κλοπές από οχήματα στη Λάρνακα
Ασήκωτες οι ευθύνες και της ΕΦ για τον Θανάση-Η ασυδοσία, τα ψεύδη και η προσπάθεια συγκάλυψης
Δημοσιοποιείται το αποτέλεσμα των ανώνυμων καταγγελιών στην Αρχή-Η ενημέρωση για τις πρώτες δύο αποφάσεις
Ποινικοποιείται η ψευδής κατάθεση στην Αρχή Διερεύνησης Παραπόνων κατά Αστυνομίας
Βγαίνει μπροστά η Ισότητα-«Μετά από 18 χρόνια έλαμψε η αλήθεια, σήμερα απονέμεται ‘δικαιοσύνη’»
Απαντά στην Αρχή κατά της Διαφθοράς ο Κατσουνωτός-Βλέπει παραπλάνηση
Σιγή ιχθύος για το Υπόμνημα που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή οι μοναχοί-«Έχουμε νομικά δίκαιο»
Αιμιλιανίδης: Σωστή η απόφαση για ποινικούς ανακριτές από το Υπουργικό, δύσκολο όμως το έργο τους
Κρατήθηκε για νοσηλεία στη ΜΕΘ ο 29χρονος γεωργός που κτυπήθηκε από τρακτέρ-Διερευνώνται τα αίτια
Καταλείπει δυο ανήλικα ο άτυχος Βύρωνας Στυλιανού που έσβησε στο γήπεδο