Ελεύθερος άλλος ένας για την απαγωγή της Marie – Δεν «επανήλθε» ο πατέρας

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για την απαγωγή της μικρής Marie Elenei που απήχθη έξω από το νηπιαγωγείο της από δύο κουκουλοφόρους, οι οποίοι έστησαν καρτέρι στην μητέρα της 4χρονης που την μετέφερε στο σχολείο της.

Ξανά ενώπιον του δικαστηρίου οδηγιούνται οι δυο εκ των τεσσάρων που τελούν υπό κράτηση για την υπόθεση ενώ ως ύποπτος 39χρονος από τη Συρία αφέθηκε προχθές ελεύθερος μετά που διαπιστώθηκε ότι το όχημα μάρκας Range Rover που κατέχει δεν συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ενώπιον του δικαστηρίου οδηγείται ο 1ος ύποπτος από το Τσέρι στον οποίο φαίνεται να ανατέθηκε η απαγωγή από τον πατέρα της 4χρονης και στον οποίο ανήκει ένα από τα οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν για τη διαφυγή τους, καθώς και ο οδηγός ταξί από τη Λεμεσό ο οποίο παρέλαβε τον πατέρα και την Marie Eleni από την Ακρόπολη, 500 μέτρα από το σημείο της απαγωγής, και τους μετέφερε στο Τσέρι.

Ανακρινόμενος ο ταξιτζής «έδωσε» την 49χρονη Ολλανδή ως το πρόσωπο που του πρότεινε την «κούρσα» έναντι του ποσού των 100 ευρώ ενώ όπως ισχυρίστηκε το προηγούμενο βράδυ διανυχτέρευσε στην οικία της και ήταν αυτή που του πείρε το κινητό και έψαχνε μέσω GPS διαδρομές και διευθύνσεις.    

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλα δυο πρόσωπα, ο ένας εκ των οποίων ήταν πρώην βαρυποινίτης και αποφυλακίστηκε 2 εβδομάδες πριν την απαγωγή.

Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν να αξιολογούν στοιχεία και πληροφορίες με σκοπό τον εντοπισμό της Marie Eleni ενώ «κλειδί» θεωρείται η Ολλανδή η οποία ενδεχομένως να γνώριζε για την απαγωγή. Οι αρχές σε ότι αφορά την 49χρονη ζήτησαν από την Ιντερπόλ όπως αποστείλει στοιχεία για το παρελθόν της με σκοπό να διερευνηθούν οι πληροφορίες ότι ήταν εμπλεκόμενη σε υπόθεση απαγωγής στο Λίβανο.

Εν τω μεταξύ, χθες ήταν η ημέρα όπου ο πατέρας της 4χρονης θα επικοινωνούσε ξανά με τη μητέρα της Marie καθώς όπως είχε αναφέρει στο email που της απέστειλε λίγες ώρες μετά την απαγωγή, θα επανερχόταν για να διευθετήσουν την κηδεμονία της μικρής. Ωστόσο, σύμφωνα με το δικηγόρο της μητέρας, ο πατέρας δεν επικοινώνησε.

 

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών