Εν αναμονή της επόμενης κίνησης του πατέρα της Marie – Σφίγγει ο κλοιός

Θρίλερ δίχως τέλος η απαγωγή της 4χρονης Marie Eleni η οποία απήχθη την περασμένη Πέμπτη έξω από το νηπιαγωγείο της και εκ τότε παραμένει εξαφανισμένη, με τις αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες με σκοπό να φθάσουν στα ίχνη του πατέρα της ο οποίος κρύβεται πίσω από την απαγωγή.

Οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν εστιάσει τις έρευνες γύρω από την 49χρονη Ολλανδή που συνελήφθη κατόπιν παραδοχής του οδηγού ταξί ο οποίος επίσης τελεί υπό κράτηση, και την «έδειξε» ως το πρόσωπο που του προτείνει την «κούρσα» έναντι του ποσού των 100 ευρώ.

Όπως διαφάνηκε από τις έρευνες, η Ολλανδή το προηγούμενο βράδυ βρισκόταν μαζί με τον ταξιτζή ο οποίος διανυχτέρευσε και στην οικία της, και έψαχνε μέσω του κινητού του από το GPS διευθύνσεις και διαδρομές.

Η ύποπτη ανακρινόμενη μετά τη σύλληψη παραδέχθηκε ότι γνωρίζει τον ταξιτζή και ότι αυτή του εισηγήθηκε να κάνει την «κούρσα», ωστόσο προβάλλει άλλους ισχυρισμούς.

Ως εκ τούτου η αστυνομία αυτή τη στιγμή ψάχνει το πρόσωπο από το οποίο έλαβε οδηγίες 49χρονη ή εάν η ίδια έχει επαφές με τον πατέρα και γνώριζε για την απαγωγή της 4χρονης. 

Την ίδια ώρα τα βλέμματα είναι στραμμένα και στην επόμενη κίνηση του Νορβηγού πατέρα ο οποίος λίγες ώρες μετά την απαγωγή είχε αποστείλει email στην μητέρα όπου την ενημέρωνε ότι το παιδί είναι μαζί του και ότι θα επικοινωνήσει ξανά μαζί της σε μια εβδομάδα για να διευθετηθεί η κηδεμονία του παιδιού.

Έτσι, οι ανακριτές είναι στο «περίμενε» της αποστολής του νέου email και στο τι θα αναφέρει ο πατέρας ο οποίος εκτιμάται ότι δεν κατάφερε να διαφύγει και βρίσκεται ακόμη στην Κύπρο.  

Επίσης, η αστυνομία αξιολογεί και τις μαρτυρίες που έχει στα χέρια της και οι οποίες εμπλέκουν στην απαγωγή τους άλλους ύποπτους που τελούν υπό κράτηση, εκ των οποίων ο ένας, σύμφωνα με την μαρτυρία, είναι το πρόσωπο που ανέλαβε την απαγωγή λαμβάνοντας οδηγίες από τον πατέρα καθώς και το πρόσωπο στο οποίο ενδεχομένως να ανήκει το 3ο όχημα που επιβιβάστηκαν πατέρας και κόρη όταν τους μετέφερε από την Ακρόπολη στο Τσέρι ο ταξιτζής.

Με παρελθόν στις απαγωγές η Ολλανδή;

Εν τω μεταξύ, σε ότι αφορά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με τη μαρτυρία της μητέρας και ότι αυτή αμφισβητείτε και δεν είναι σίγουρο ότι υπήρχαν κουκουλοφόροι, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Μάλιστα η οικογένεια της μητέρας κληθείς να απαντήσει στα δημοσιεύματα τονίζει ότι «η μητέρα της Marie χτυπήθηκε μάλιστα και από τους κουκουλοφόρους».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» για εμπλοκή στην απαγωγή Γερμανίδας, αστυνομικές πηγές μας ανέφεραν ότι υπήρχε μια πληροφορία και η εν λόγω γυναίκα ανακρίθηκε, χωρίς όμως να προκύψει οτιδήποτε εναντίον της.

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες φέρουν την Ολλανδή ύποπτη να εμπλέκεται σε υπόθεση απαγωγής και στο Λίβανο, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να επιβεβαιώνονται.

Σε μια προσπάθεια να διασταυρωθούν οι πληροφορίες, οι Κυπριακές αρχές αποτάθηκαν στην Ιντερπόλ προκειμένου να διερευνηθούν οι πληροφορίες και να εξακριβωθεί το παρελθόν της 49χρονης.

Δειτε Επισης

Ο Τζον Σουίνι που τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Σκωτίας αναλαμβάνει την πρωθυπουργία
Σε ισχύ οι νέοι κανόνες της ΕΕ για ανεξαρτησία και πολυφωνία των ΜΜΕ
Μέσα στο χλιδάτο παλάτι του Πούτιν με κρυφή κάμερα-Το ανακαίνισε, έχτισε εκκλησία με δικό του θρόνο
Μήνυμα Νετανιάχου για την επιχείρηση στη Ράφα-«Θα συνεχίσουμε μέχρι την απόλυτη νίκη»
Την ανθρωπιστική στήριξη προς Παλαιστίνιους συζήτησαν οι Υπουργοί της ΕΕ
Kαταθέτει στη δίκη Τραμπ η Ντάνιελς-Της έλεγε «μου θυμίζεις την κόρη μου, με τη Μελάνια δεν κοιμόμαστε στο ίδιο δωμάτιο»
BINTEO: Ήρωες αστυνομικοί σκαρφάλωσαν σε ουρανοξύστη 54 ορόφων για να σώσουν γυναίκα που κρεμόταν
Στα €6,76 δισ. η αξία των κυπριακών ομολόγων στον ισολογισμό του Ευρωσυστήματος
Αυξημένη κίνηση στις υπεραγορές το Πάσχα, αλλά όχι σε άλλα καταστήματα λιανικής
Βήματα για άρση «απομόνωσης Τ/κ» ζήτησε από την ΟΙΣ ο Τατάρ-«Δύο χωριστοί λαοί στην Κύπρο»