Τραγική ειρωνεία: Σκοτώθηκε ακριβώς τρεις μήνες μετά το χαμό του γιου του

Δοσοληψία με ναρκωτικά, εκτιμάται απ’ την Αστυνομία ότι βρίσκεται πίσω από το έγκλημα με θύμα 40χρονο, τις μεταμεσονύχτιες ώρες στην περιοχή Αποστόλου Ανδρέα Χαράκη στη Λεμεσό. Ο 40χρονος Ανδρέας Στυλιανού (άλλως Αμερικάνος) φαίνεται να είχε προειδοποιήσει με τηλεφώνημα τον 31χρονο για «επίσκεψη» στο σπίτι του προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους κι ο δεύτερος να τον ανέμενε μέσα στο αυτοκίνητό του. Όταν ο Αμερικάνος αφίχθηκε με την μοτοσικλέτα κι άρχισε να πυροβολεί με πιστόλι κατά της κατοικίας, ο 31χρονος ιδιοκτήτης στράφηκε εναντίον με το αυτοκίνητό του, χτυπώντας την μοτοσικλέτα και τον αναβάτη της. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στην πρώτη κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία ισχυρίζεται πως μετά τους πυροβολισμούς έσπευσε να φύγει από το σπίτι του κι ο 40χρονος έπεσε με την μοτοσικλέτα πάνω στο αυτοκίνητό του. Η Αστυνομία πάντως διερευνά εναντίον του 31χρονου φόνο εκ προμελέτης. Στη σκηνή βρέθηκαν και παραλήφθηκαν από την Αστυνομία ένα πιστόλι, όπως και κάλυκες του ίδιου όπλου.
Σύμφωνα με την αυτοψία στη σκηνή, που  διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους το θύμα φέρει τραύματα στην περιοχή του κεφαλιού«Απ’ ότι φαίνεται έχει κτυπηθεί από όχημα το οποίο εμπλέκεται στο επεισόδιο»  ανέφερε ο κύριος Χαραλάμπους, παραπέμποντας για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο στον 40χρονο, στην νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπο του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, εκ πρώτης όψεως εκτιμάται πως πίσω από το έγκλημα βρίσκεται υπόθεση «πάρε-δώσε» με ναρκωτικά. Και τα δυο πρόσωπα έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών.  Η Αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο εμπλοκής κι άλλων προσώπων στην υπό διερεύνηση υπόθεση. 
Σύμφωνα με την αστυνομία, πριν από τρεις μήνες ακριβώς την ίδια ημερομηνία (8 Σεπτεμβρίου) ο γιος του θύματος του φονικού σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στα Πολεμίδια με οδηγό τον ξάδερφό του. Ο οδηγός του οχήματος είχε προσκρούσει βίαια σε πάσαλο της ηλεκτρικής με αποτέλεσμα ο 16χρονος να σβήσει στην άσφαλτο. 
 
 

Δειτε Επισης

Στη δημοσιότητα επιστολή ΥΠΕΣ για τ/κ κινηματογράφο έδωσε ο Δήμος Λεμεσού
Μ. Δαμιανός: Το Υπουργείο Υγείας στηρίζει προσπάθειες ιατρικής κοινότητας
Εκφορτώνονται οι πρώτες εκατοντάδες παλέτες με ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας
«Προς αξιοποίηση η Τεχνητή Νοημοσύνη στην υγειονομική περίθαλψη»-Όσα ισχυρίζεται ειδικός
Τέσσερις νεκροί από πυρά στο Αφγανιστάν-Ανάμεσά τους τρεις Iσπανοί τουρίστες
Ανακουφισμένοι οι τραγικοί γονείς της Σάνι Λουκ-«Είναι ακόμη πολύ όμορφη, τώρα μπορούμε να την θάψουμε»
Επεισοδιακή καταδίωξη καταζητούμενου στη Λεμεσό-Τον τσάκωσαν με παράνομο 32χρονο και με ναρκωτικά
Απολογείται τη Δευτέρα ο 50χρονος για τη γυναικοκτονία στο Μενίδι-Η κυνική ομολογία και τα κίνητρα της δολοφονίας
Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα και τεκμήρια για τον εντοπισμό των βάνδαλων των γηπέδων Απόλλωνα και ΑΕΛ
Γιατί ο Ερντογάν μετέτρεψε την Μονή της Χώρας σε τζαμί-Ερευνήτρια εξηγεί