Το χρονικό του φονικού στη Λεμεσό – Το προειδοποιητικό τηλεφώνημα και η ενέδρα θανάτου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από το φονικό της Λεμεσού που διαπράχθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή Αποστόλου Ανδρέα Χαράκη με φόντο θανατηφόρο δυστύχημα με φερόμενο δράστη ο στόχος του εγκλήματος και θύμα το πρόσωπο που άνοιξε πυρ εναντίον του.  

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία της αστυνομίας, όλα ξεκίνησαν όταν ο 31χρονος στόχος δέχθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα για πυροβολισμούς έξω από την οικία του και ότι ενδεχομένως κατά τη διάρκεια της νύχτας θα του έκαναν κακό.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 40χρονος Ανδρέας Στυλιανού (άλλως Αμερικάνος), μετέβη στην οικία του 31χρονου και άνοιξε πυρ ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ωστόσο ενέδρα θανάτου φαίνεται να του έστησε ο στόχος της εγκληματικής ενέργειας ο οποίος περιπολούσε την περιοχή γύρω από την οικία του και στη θέα του Αμερικάνου, πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα το όχημα του να συγκρουστεί βίαια με τη μοτοσικλέτα του 40χρονου και να τον σκοτώσει.

Θύμα και θύτης φαίνεται να είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς για υποθέσεις ναρκωτικών ενώ και οι δυο ήταν καλά γνωστοί στην αστυνομία και μάλιστα ο ένας εκ των δυο εξέτισε και ποινή φυλάκισης.    

Δίπλα από το θύμα εντοπίστηκε πιστόλι γεγονός που καταδεικνύει ότι ήταν ο δράστης των πυροβολισμών κατά της οικίας του 31χρονου ενώ στη σκηνή βρέθηκαν και κάλυκες.

Ωστόσο ανακρινόμενος ο 31χρονος που φόρεσε χειροπέδες αρνείται ότι χτύπησε με το όχημα του το θύμα με σκοπό να τον σκοτώσει ενώ ισχυρίζεται ότι το θύμα συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του.

 

 

Δειτε Επισης

Συνολικά 310 παλέτες ανθρωπιστικής βοήθειας στην πλωτή πλατφόρμα στη Γάζα
Πυρετώδεις προετοιμασίες για τις εκλογές-Κάλεσμα Εφόρου για προετοιμασία των ψηφοφόρων
Μελέτησε τις εξελίξεις στο Κυπριακό το ΑΚΕΛ-Καλεί σε ανάληψη πρωτοβουλίας για σπάσιμο του αδιεξόδου
Επ. Ισότητας: Στόχος να δίνονται χώρος και φωνή στις γυναίκες
Χειροπέδες σε 23χρονο για το θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά με θύμα 77χρονη
Στη δημοσιότητα επιστολή ΥΠΕΣ για τ/κ κινηματογράφο έδωσε ο Δήμος Λεμεσού
Μ. Δαμιανός: Το Υπουργείο Υγείας στηρίζει προσπάθειες ιατρικής κοινότητας
Εκφορτώνονται οι πρώτες εκατοντάδες παλέτες με ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας
«Προς αξιοποίηση η Τεχνητή Νοημοσύνη στην υγειονομική περίθαλψη»-Όσα ισχυρίζεται ειδικός
Τέσσερις νεκροί από πυρά στο Αφγανιστάν-Ανάμεσά τους τρεις Iσπανοί τουρίστες