Οδηγός των εκτελεστών το βράδυ του φόνου ο 32χρονος – Έκτακτος θηροφύλακας (pics)

Άκρως αποκαλυπτικά τα στοιχεία που βρίσκονται στα χέρια των ανακριτών σε βάρος του ζεύγους, 30 και 32 ετών, που συνελήφθη χθες για το μακελειό στην Αγία Νάπα και οδηγήθηκε το πρωί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ενώπιον δικαστηρίου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία της αστυνομίας ο νεαρός, έκτακτος θηροφυλακας,  φαίνεται να ήταν ο οδηγός των εκτελεστών που τους μετέφερε στη σκηνή του εγκλήματος τόσο τις προηγούμενες ημέρες όσο και το βράδυ του φόνου ενώ είχε επαφές μαζί τους από τις 8 Μαΐου, οπότε έφθασαν στην Κύπρο ο νεκρός δολοφόνος και ο Αλβανός καταζητούμενος.

Μαρτυρία που κατέχει η αστυνομία  αναφέρει επίσης ότι ο νεαρός μετά το φονικό φιλοξένησε τον 48χρονο σε έπαυλη που νοίκιασε με την σύντροφο του στην Αγία Νάπα, 2 ημέρες πριν το φονικό, έναντι του ποσού των 700 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την επόμενη ημέρα του φονικού ο νεαρός δεν πήγε στη δουλειά του λόγω αδιαθεσίας ενώ από έρευνες διαπιστώθηκε ότι περί τα μέσα Ιουνίου νοίκιασε άλλη έπαυλη για τέσσερα άτομα έναντι του ποσού των 500 ευρώ.  Από τις εξετάσεις διαφάνηκε ότι και στις δυο περιπτώσεις οι δράστες διέμεναν στα συγκεκριμένα υποστατικά.

Οι δυο νεαροί ανακρινόμενοι αρνούνται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση ενώ το δικαστήριο διέταξε την κράτηση τους για 8 ημέρες.  

Οι ύποπτο αντιμετωπίζουν αδικήματα που αφορούν συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, φόνο εκ προμελέτης, συνομωσία για φόνο, απόπειρα φόνου, μεταφορά και χρήση πυροβόλου όπλου, εμπρησμό, κλοπή και συνεργεία μετά τη διάπραξη φόνου.

Επίσης η αστυνομία αναζητεί άλλο ένα ζεύγος που μετέβη στην συγκεκριμένη έπαυλη ενώ διενεργούνται εξετάσεις για εντοπισμό των όπλων.

Όπως μετέδωσε χθες βράδυ ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ η αστυνομία χθες βράδυ πραγματοποίησε συντονισμένες επιχειρήσεις σε διαμερίσματα στην Αγία Νάπα όπου εκτιμάται ότι «πέρασαν» οι εκτελεστές και τα οποία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ανήκουν στην νεαρή.

Οι έρευνες της αστυνομίας θα συνεχιστούν και σήμερα και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να προκύψουν και άλλες συλλήψεις.

Δειτε Επισης

Μειωμένη κατά το ήμισυ η κίνηση στα κέντρα αναψυχής το Πάσχα-Οι εκτιμήσεις για τις επόμενες ημέρες
Καμία πρόοδος στις διαπραγματεύσεις Ισραήλ και Χαμάς-Επιχείρηση απομάκρυνσης αμάχων από τη Ράφα
Χειροπέδες σε άλλους δύο για το «Δημητρούι»-Ο ένας κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών
Ψάχνουν τα αίτια της τραγωδίας ανήμερα του Πάσχα-Έφυγαν με διαφορά τρία χρόνια μάνα και γιος
Με νομοσχέδιο εντάσσει τη «Γαλάζια Πατρίδα» στα σχολεία ο Ερντογάν-Αντιδρά η αντιπολίτευση
Δεν υποχωρούν οι βροχές και οι καταιγίδες-Στους 25 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Μαύρο Πάσχα, νεκρός ο 30χρονος Ευτύχιος-Μετωπική σύγκρουση της μοτοσικλέτας του με όχημα
Η μάχη της πρωτιάς και οι διαφορετικές αφετηρίες του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ
Η αναβίωση των Προεδρικών, το σπάνιο φαινόμενο της Πόλης και οι ιδιαιτερότητες των εκλογών ΤΑ στην Πάφο
Ανέτοιμη η Κύπρος για την ανεξάρτητη διαβίωση για ΑμεΑ-«Ο δρόμος είναι γεμάτος με θεσμικά εμπόδια»