Ενδείξεις για 5 δράστες στο μακελειό... Κατέθεσε ο φρουρός του Καλοψιδιώτη

Τεράστια ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα ως προς τις λεπτομέρειες του μακελειού της Αγίας Νάπας που διαπράχθηκε σε εστιατόριο το βράδυ της 23ης Ιουνίου, που είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης, ο αστυνομικός Ηλίας Χατζηευθυμίου και η σύζυγος του Σκεύη, καθώς και ένας εκ των εκτελεστών.

Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις σε μια προσπάθεια να βρουν την άκρη του νήματος καθώς επιπρόσθετα στοιχεία που λαμβάνονται φέρνουν νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Όπως μετέδωσε ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ, με βάση τις αναφορές του φρουρού του Καλοψιδιώτη που είχε τραυματιστεί από τα πυρά, ο οποίος έδωσε και γραπτή κατάθεση, οι εκτελεστές ήταν τρείς και ως εκ τούτου οι δράστες του μακελειού φαίνεται να αυξάνονται καθώς εκτιμάται ότι άλλα δυο πρόσωπα εκτελούσαν χρέη οδηγών. Ο ένας φαίνεται να ήταν ο οδηγός του πρώτου οχήματος με το οποίο διέφυγαν οι δολοφόνοι από την σκηνή και εντοπίστηκε να φλέγεται στην περιοχή ενώ ο άλλος του δεύτερου οχήματος με το οποίο τράπηκαν σε φυγή.

Την ίδια ώρα η αστυνομία συνεχίζει να αξιολογεί κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής ούτως ώστε να εξακριβωθεί ο τρόπος δράσης των εκτελεστών ενώ άκαρπες αποβαίνουν οι έρευνες της αστυνομίας για εντοπισμό του Αλβανού καταζητούμενου.

Ο φρουρός του Καλοδιώτη που ήταν τουαλέτα την ώρα του μακελειού…

Εν τω μεταξύ για βαλλιστικό έλεγχο στάλθηκε μια σφαίρα που εντοπίστηκε από τους ιατροδικαστές «καρφωμένη» στο σώμα του Φάνου Καλοψιδιώτη προκειμένου να καταδείξει τον τύπο του όπλου από το οποίο ρίφθηκε.

Ωστόσο, οι αρχές εκτιμούν ότι στο μακελειό χρησιμοποιήθηκε και καλάσνικοφ αφού στη σκηνή του εγκλήματος εντοπίστηκαν κάλυκες κάλυκες διαμετρήματος 7.62. Επίσης υπενθυμίζεται ότι στο φλεγόμενο όχημα που χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι εντοπίστηκε στο εσωτερικό του καλάσνικοφ το οποίο στάλθηκε για επιστημονικές εξετάσεις.

Την ώρα του στυγερού εγκλήματος ο Φάνος Καλοψιδιώτης καθόταν στο τραπέζι μαζί με την παρέα του ενώ συνοδευόταν από δύο φρουρούς, εκ των οποίων ο ένας λίγα λεπτά προτού εισέλθουν οι εκτελεστές στο εστιατόριο και ανοίξουν πυρ μετέβη στην τουαλέτα.

Ο Σέρβος φρουρός, ανακρινόμενος ανέφερε στην αστυνομία ότι δεν είδε οτιδήποτε αφού βρισκόταν στην τουαλέτα ενώ από έρευνες διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ως εκ τούτου συνελήφθη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι άγνωστο παραμένει για το ποιός τελικά ήταν αυτός που σκότωσε τον ένα δολοφόνο.

Δειτε Επισης

Αυτοί οι δύο αναζητουνται για τα επεισόδια στο Κίτι
Απίστευτο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε οικία στη Λάρνακα-Καρέ καρέ η επίθεση με κροτίδες και πέτρες
ΒΙΝΤΕΟ: Εμπόλεμη ζώνη ο Ύψωνας-Η στιγμή που περιπολικό παραδίδεται στις φλόγες
ΒΙΝΤΕΟ: Έντονα καιρικά φαινόμενα με χαλαζόπτωση-Έκλεισε δρόμος στα ορεινά
Προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω κατολισθήσεων βράχων-Περιορισμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο
Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική για φωτιές σε υποστατικά και υποδομές λόγω των λαμπρατζιών
Κεραυνός προκάλεσε φωτιά στο Δάσος Πάφου
Για οργανωμένη επίθεση κάνει λόγο η Αστυνομία-Αξιολογούνται τεκμήρια για την επίθεση κουκουλοφόρων
Προειδοποιεί για απάτη με παραπλανητικά μηνύματα SMS η Cyta
Δύο συλλήψεις για τη διάρρηξη υποσταθμού της ΑΗΚ στην επαρχία Αμμοχώστου