Όλα όσα κατέθεσε ο φρουρός του Καλοψιδιώτη! «Καίει» το Σέρβο συνεργάτη του

Το χρονικό του μακελειού το βράδυ της 23ης Ιουνίου στην Αγία Νάπα αποκάλυψε φρουρός του Φάνου Καλοψιδιώτη ο οποίος νοσηλευόταν τραυματισμένος από τα πυρά των εκτελεστών στο νοσοκομείο.

Όπως μετέδωσε ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ, ο φρουρός του επιχειρηματία μίλησε για τρείς εκτελεστές και όχι για δύο όπως εκτιμάτο από την αστυνομία και ως εκ τούτου τα νέα δεδομένα αυξάνουν στους 5 τους δράστες του φονικού, εκ των οποίων οι δυο φαίνεται να εκτελούσαν χρέη οδηγών.

Ο φρουρός του Καλοψιδιώτη έδωσε χθες κατάθεση στους ανακριτές όπου ανέφερε όλο το χρονικό του στυγερού εγκλήματος και τον τρόπο δράσης των εκτελεστών, με τις λεπτομέρειες να συγκλονίζουν.

Ο Σέρβος φρουρός και η δράση των εκτελεστών…

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας, ο φρουρός ανέφερε ότι στο μπροστινό τραπέζι από αυτό που καθόταν ο Καλοψιδιώτης, καθόταν αυτός και ο Σέρβος συνεργάτης του.

Σε κάποια στιγμή, σύμφωνα με την μαρτυρία του, χτυπάει το τηλέφωνο του Σέρβου με τον ίδιο να του αναφέρει ότι ήταν μια κοπέλα. Στη συνέχεια ο Σέρβος έλαβε ένα μήνυμα και αμέσως μετέβη στην τουαλέτα.  

Μετά από λίγα λεπτά, ο φρουρός του επιχειρηματία βλέπει δίπλα στο στενό δρομάκι του εστιατορίου μια φιγούρα, χωρίς όμως να μπορεί να διακρίνει ποιός είναι, λόγο του σκότους. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του, αντιλαμβάνεται ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο που είδε κρατούσε πιστόλι.

Αμέσως, ο φρουρός ακούει τους πρώτους πυροβολισμούς και γυρνάει προς το μέρος του Καλοψιδιώτη όπου τον βλέπει να σωριάζεται στο έδαφος. Ο ίδιος, τραυματισμένος από σφαίρες κρύφτηκε ενώ ακολούθησαν άλλοι πυροβολισμοί και ο εκτελεστής έπεσε νεκρός.

Στη συνέχεια όπως ανέφερε ότι φρουρός, βλέπει άλλα δυο πρόσωπα να έρχονται από το ίδιο δρομάκια κρατώντας καλάσνικοφ. Αφού εισήλθαν στο εστιατόριο άρχισαν να πυροβολούν το τραπέζι του Φάνου.  

Ο ένας πήγε πάνω από τον Καλοψιδιώτη που ήταν στο έδαφος και συνέχισε να τον πυροβολεί. Ο αστυνομικός και η σύζυγος του άρπαξαν τα μωρά και κρύφτηκαν κάτω από το τραπέζι. Στη συνέχεια ο Ηλίας, ο αστυνομικός, σηκώθηκε πάνω να δει τι συμβαίνει και η σύζυγος του πήγε να τον προστατεύσει. Τότε και οι δυο έπεσαν νεκροί από τα πυρά.

Ακολούθως οι εκτελεστές τράπηκαν σε φυγή.

Έπιασε δουλειά πριν από ένα μήνα ο φρουρός…

Σύμφωνα με τον φουρό του επιχειρηματία, ο Σέρβος φρουρός μετά το μακελειό επέστρεψε από την τουαλέτα χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα αναστατωμένος.

Όπως ανέφερε στην κατάθεση του ο Σέρβος βρισκόταν στη τουαλέτα 8 – 10 λεπτά και εξήλθε αφού οι εκτελεστές διέφυγαν από το εστιατόριο ενώ ο φρουρός του επιχειρηματία επισήμανε στην αστυνομία ότι σε κάποια στιγμή άκουσε τον Σέρβο να μιλά στο τηλέφωνο και να λέει «we are here».

Επίσης, σύμφωνα με την μαρτυρία του, ο Σέρβος φρουρός «έπιασε» δουλεία στον Καλοψιδιώτη πριν από μόλις ένα μήνα.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Έντονα καιρικά φαινόμενα και διακοπές ρεύματος σε Λευκωσία και Λεμεσό
Συστάσεις Πολιτικής Άμυνας προς το κοινό λόγω της κακοκαιρίας
Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση-Η πρόγνωση του καιρού μέχρι και την Τετάρτη
Ζωντανεύουν τα ορεινά χωριά-Αναβιώνουν τα πασχαλινά ήθη και έθιμα μέσα από εκδηλώσεις
Ένας στους πέντε ηλικιωμένους περνά μόνος τις γιορτές-Στο τραπέζι η υπηρεσία εθελοντή στις γειτονιές
«Το πρώτο Πάσχα στον καταυλισμό»-Πώς γιόρτασε η Κύπρος την Ανάσταση το 1975
Συστάσεις της Πολιτικής Άμυνας για αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων
Έγινε η κλήρωση του Τζόκερ για το 1.100.000 ευρώ-Οι αριθμοί που κληρώθηκαν
Έφθασε στην Κύπρο το Άγιο Φώς-Τελετή υποδοχής στο αεροδρόμιο Λάρνακας (pics)
Πάσχα με καταιγίδες και χαλάζι-Κίτρινη προειδοποίηση από την Μετεωρολογική Υπηρεσία