Κυριακή 7 Ιουν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Θάλαμος βραχείας νοσηλείας στο ιδιωτικό νοσοκομείο Ευαγγελισμός για στήριξη του ΓΝ Πάφου

  05/04/2020 11:14
Θάλαμος βραχείας νοσηλείας στο ιδιωτικό νοσοκομείο Ευαγγελισμός για στήριξη του ΓΝ Πάφου

Θάλαμος βραχείας νοσηλείας στο ιδιωτικό νοσοκομείο Ευαγγελισμός για στήριξη του ΓΝ Πάφου

  05/04/2020 11:14
Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας θα λειτουργήσει το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, που στηρίζει το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Διευθυντή του, Δρ. Νέστορα Μιχαήλ.

Στην ανακοίνωση του ο Δρ. Νέστορας Μιχαήλ, επισημαίνει πως με την παράδοση των νέων χώρων στο υπόγειο του Ιδιωτικού Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, θα προχωρήσουν στην αναδιοργάνωση του Νοσοκομείου, στο πλαίσιο της οποίας, θα λειτουργήσουν δωμάτια στον Α’ όροφο ως μονόκλινα αυξάνοντας έτσι τη δυναμικότητα του χώρου και ως Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΕΔΩ

Το προσωπικό που θα επανδρώσει τοn Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας, θα τηρεί αυξημένα μέτρα προστασίας.

Ο Δρ. Νέστορας Μιχαήλ σημειώνει πως στον ξεχωριστό θάλαμο, περιστατικά που χρήζουν εισαγωγής- και δεν έχουν υποβληθεί σε διαγνωστικό τεστ για τον ιό- θα θεωρούνται ύποπτα και θα εισάγονται στον Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας μέχρι την εξασφάλιση του αρνητικού τεστ. Ακολούθως, εάν καταστεί αναγκαίο θα προωθούνται στο Μαιευτήριο ή στον Γενικό θάλαμο.
 
Στο μεταξύ στα καθήκοντα του επιστρέφει ο Δρ. Μιχαήλ ως ιατρός του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, μετά την αρνητική απάντηση στο τεστ που υποβλήθηκε, ενώ ήταν και ασυμπτωματικός, και αφού έχει παρέλθει μια εβδομάδα αυτοπεριορισμού.

Στην ανακοίνωση ο κ. Μιχαήλ, ευχαρίστησε από καρδιάς και συνεχάρη όλη την νοσηλευτική ομάδα και τους ιατρούς των Α’ βοηθειών που αποτελούν την πρώτη γραμμή της μάχης και τους απηύθυνε έκκληση να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επαφές τους με τους ασθενείς τηρώντας αυστηρά τα μέτρα αυτοπροστασίας.

Επισημαίνει πως στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ιατροί, νοσηλευτές, και διοίκηση από την πρώτη στιγμή του καλέσματος της Πολιτείας και του Υπουργείου Υγείας για στήριξη από τον ιδιωτικό τομέα σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια εξέφρασαν την ετοιμότητα τους, δίχως δεύτερη σκέψη, να συνεισφέρουν στην πρώτη γραμμή και όπου αλλού καταστεί αναγκαίο.

Εάν όλοι από το πόστο τους δεν συμβάλουν στην αποφόρτιση του οικοδομήματος της Υγείας, τότε σημείωσε “πιθανή κατάρρευσή του θα είναι εμάς τους πρώτους που θα καταπλακώσει”.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας