Κυριακή 29 Μαρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Θα πέσει που πάνω μας… Χθες νομίζαμε ότι γινόταν σεισμός, το μωρό φώναζε»(pics)

  24/02/2020 11:08
«Θα πέσει που πάνω μας… Χθες νομίζαμε ότι γινόταν σεισμός, το μωρό φώναζε»(pics)

«Θα πέσει που πάνω μας… Χθες νομίζαμε ότι γινόταν σεισμός, το μωρό φώναζε»(pics)

  24/02/2020 11:08
Κραυγή απόγνωσης από γυναίκα μητέρα ενός οκτάχρονου κοριτσιο,ύ αφού το σπίτι τους κινδυνεύει, όπως καταγγέλλει στον REPORTER να καταρρεύσει και να τις καταπλακώσει.
Όπως ανέφερε η 35χρονη Έλενα Ανδρέου, που διαμένει με την κορούλα της σε τουρκοκυπριακό σπίτι στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας, το διπλανό εγκαταλελειμμένο σπίτι με το οποίο έχουν κοινή στέγη, άρχισε από χθες να καταρρέει θέτοντας σε κίνδυνο και το δικό τους σπίτι.
«Νομίζαμε θα πέσει που πάνω μας. Χτες το πρωί όπως καθόμασταν, αρχίσαμε να κουνιόμαστε και νομίζαμε ότι γινόταν σεισμός. Το μωρό έτρεχε μες το σπίτι και φώναζε “μαμα μου μάμα μου, τι γίνεται;” Βγήκαμε έξω και είδαμε ότι έπεφταν κομμάτια από το διπλανό σπίτι, με το οποίο έχουμε κοινή στέγη», ανέφερε η Έλενα Ανδρέου.
 
Όπως ανέφερε η 35χρονη επικοινώνησε αμέσως με τον κοινοτάρχη του Αγίου Θεοδώρου, ο οποίος της είπε πως αναμένουν έγκριση για κατεδάφιση του εγκαταλελειμμένου σπιτιού από την Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας.
«Έπεσε η πλάκα του διπλανού σπιτιού και φάνηκαν τα σίδερα. Έγινε ζημιά και στο πάνω μέρος που ενώνεται με το δικό μας. Φοβόμαστε ότι θα καταρρεύσει το σπίτι μας. Από το δρόμο μπροστά στο σπίτι περνά όλο το χωριό, παίρνουν βόλτα τους σκύλους τους. Θα κινδυνεύσουν εάν καταρρεύσει ξαφνικά» υπέδειξε η 35χρονη.
Από το σπίτι, σύμφωνα με την Έλενα Ανδρέου, άρχισαν να πέφτουν κομμάτια από πέρσι. Όπως λέει, ειδοποίησε πολλές φορές τις αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες ωστόσο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν ανταποκρίθηκαν.
«Εάν πέσει το σπίτι τι θα κάνουμε; Πού θα πάμε; Περιμένω να δω εάν ενδιαφερθεί κάποιος. Ακόμα υπάρχουν πέτρες στο δρόμο. Δεν ήρθαν να τις μετακινήσουν», σημείωσε.
Η 35χρονη, που είναι πρόσφυγας από την κατεχόμενη Αμμόχωστο, διαμένουν στο συγκεκριμένο σπίτι με την οκτάχρονη κόρη της, τα τελευταία τρία χρόνια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας