O Brad Pitt δίνει την τελευταία του μάχη για να μπορέσει να βλέπει τα παιδιά του

 
 
Άνοιξε η αυλαία της νέας δικαστικής μάχης ανάμεσα στον Brad Pitt και την Αngelina Jolie, με τον ηθοποιό να διεκδικεί το 50% της επιμέλειας των παιδιών τους.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το πρώην ισχυρό ζευγάρι του Χόλιγουντ που χώρισε το 2016 όταν η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, δεν έχει καταφέρει να έρθει σε συμφωνία σχετικά με τη ρύθμιση επιμέλειας των παιδιών τους Maddox, 19 ετών, Pax, 16 ετών, Zahara, 15 ετών, Shiloh, 14 ετών, και τα δίδυμα Knox and Vivienne, 12 ετών.

 

Ο Πιτ ζητά, η Τζολί αντιστέκεται

Η δικαστική διαμάχη των Μπραντζελίνα ξεκίνησε τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις 23 Οκτωβρίου.

Πηγές από το περιβάλλον τους έχουν κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ.

"Ο Μπραντ ζητά την ισότιμη επιμελεια των παιδιών του, ενώ η Αντζελίνα είναι αμετακίνητη στην πλήρη επιμέλεια των παιδιών".

Φυσικά, η Τζολί έχει τα παιδιά μαζί της όλο αυτό το διάστημα, ενώ ο Πιτ τα επισκέπτεται συχνά. Ωστόσο, ο Μπραντ πιστεύει ότι μπορεί να λειτουργήσει εξίσου καλά με την Τζολί.

Ακόμα, άτομο από το περιβάλλον του Πιτ δήλωσε ότι ο ηθοποιός σέβεται τον τρόπο διαπαιδαγώγησης που εφαρμόζει η Τζολί, αλλά έχει και εκείνος το δικαίωμα να ζει μαζί με τα παιδιά του.

"Ενώ δεν συμφωνεί με τα πάντα, ξέρει ότι η Τζολί αγαπά τα παιδιά και θέλει το καλύτερο για αυτά. Γνωρίζει επίσης ότι είναι απαραίτητη και η δική του αγάπη και η παρουσία του κοντά τους" πρόσθεσε η πηγή.

Η Άντζελίνα χάνει

Η Αντζελίνα Τζολί έχασε τη μάχη της για να απομακρύνει τον δικαστή Τζον Γ. Ούντρκκιρκ από τη διαδικασία διαζυγίου με τον Μπραντ Πιτ.

Ο Τζολί είχε προηγουμένως ισχυριστεί ότι ο Ouderkik – ο οποίος πάντρεψε το ζευγάρι στο πολυτελές γαλλικό γάμο τους το 2014 – απέτυχε να αποκαλύψει τις «συνεχιζόμενες επιχειρηματικές και επαγγελματικές σχέσεις» που είχε με τη νομική ομάδα του Πιτ και ως εκ τούτου δεν πίστευε ότι ήταν «δίκαιο» να βρίσκεται στην υπόθεση διαζυγίου.

Ωστόσο, τα έγγραφα του δικαστηρίου αποκαλύπτουν ότι η υπόθεση εξακολουθεί να «ανατίθεται στον αξιότιμο δικαστή W. Ouderkirk (Ret.) Για όλους τους σκοπούς» σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του UsWeekly.

 

Δίκη αυστηρά εκτός δημοσιότητας

Μετά το αρχικό διάστημα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, όταν τα ΜΜΕ έπεσαν πάνω τους και έκαναν δύσκολη τη ζωή τους, το ζευγάρι συμφώνησε να μην κάνει καμία ανακοίνωση πλέον και να προχωρήσει τη δικαστική του διαμάχη εκτός δημοσιότητας, για τον σεβασμό της προσωπικής ζωής των παιδιών τους.

Την περασμένη εβδομάδα, αποκαλύφθηκε επίσης ότι η νομική ομάδα του Μπραντ Πιτ θα καλέσει στο δικαστήριο την συμπρωταγωνίστρια της Αντζελίνας Τζολί στην ταινία "Το κορίτσι που άφησα πίσω (Girl, Interrupted)" για να καταθέσει. Άγνωστος παραμένει ο λόγος για αυτή την κλήση μάρτυρα.

Η λίστα μαρτύρων του Μπραντ Πιτ κατατέθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει έναν θεραπευτή, έναν φύλακα και πολλούς ψυχολόγους, σύμφωνα με το Us Weekly. Μεταξύ αυτών και την ηθοποιό και σκηνοθέτη Τζίλιαν Αρμενάντε, που έπαιξε στην ταινία Girl, Interrupted μαζί με την Τζολί. Η Τζολί πρωταγωνίστησε μαζί με την Αρμενάντη και τη Γουινόνα Ράιντερ στην ταινία του 1999, με θέμα μια διαταραγμένη νεαρή γυναίκα σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.

 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 
 
 
 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Βανδή για Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»