Έξαλλη η Σοφία Δανέζη στο #BigBrotherGR! «Αυτό είναι στημένο. Άντε γ@@@@υ»

 
 
Παραβίασαν τους κανονισμούς και βγήκαν υποψήφιες! Σοβαρό ατύχημα για παίκτη, o τραυματισμός και οι αφόρητοι πόνοι!Σοβαρό ατύχημα για παίκτη! Ο τραυματισμός και οι αφόρητοι πόνοι! Εκτός εαυτού η Άννα Μαρία – Ούρλιαζε στον κήπο: «Φτάνει…»! 'Οσα θα δούμε στην Κύπρο απόψε το βράδυ στο #BigBrotherGR λόγω της χρονοκαθυστέρησης μίας ημέρας με το επεισόδιο στην Ελλάδα.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ξέσπασμα άνευ προηγούμενου από την Άννα Μαρία. Αφορμή στάθηκε ο καβγάς που στήθηκε μέσα στην τουαλέτα με την Αφροδίτη.

Η Άννα Μαρία έκανε παρατήρηση στην Αφροδίτη για τα πολλά χαρτιά υγείας που έβγαλε από το ντουλάπι. «Τα βρήκες τσάμπα και τα χαλάς», της είπε με την Αφροδίτη να ξεσπάει σε λυγμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Μετά τον καβγά για τα χαρτιά υγείας, οι δυο παίκτριες μίλησαν για το περιστατικό στον Μεγάλο Αδερφό με την Άννα Μαρία να κάνει λόγο για ομάδες.

Λίγα λεπτά αργότερα η δικηγόρος βγήκε σε έξαλλη κατάσταση στον κήπο και ούρλιαζε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν αντέχει άλλο.

«Θα σας πάρει ο δ…. άντε παρατήστε με όλοι μας. Τα βάλει η καθεμία μόνη της απέναντι μου, να λέει «έλα ομάδα». Άντε τώρα… Πώς να ηρεμήσω ρε; Τελείωσε η υπομονή μου, ένα μήνα γίνεται αυτό. Τέλος».

 

Μετά τον καβγά της Άννας Μαρίας και της Αφροδίτης, άρχισαν τα όργανα!

Η Σόφια και ο Δημήτρης κλεισμένοι μέσα στην τουαλέτα συζητούσαν για το πώς θα βγάλουν υποψήφια προς αποχώρηση την Άννα Μαρία με στρατηγική.

Ας μην ξεχνάμε εξάλλου πως για αυτή την εβδομάδα ο Δημήτρης Κεχαγιάς ως αρχηγός έχει το πλεονέκτημα να «δείξει» τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Όλα αυτά βέβαια πριν το σκηνικό με την Σοφία και την Αφροδίτη, οπού ο Μεγάλος Αδερφός θα τις ορίσει υποψήφιες προς αποχώρηση καθώς παραβίασαν τους κανονισμούς.

 

Μια δοκιμασία που έφερε ένα σοβαρό ατύχημα.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας που απατούσε ταχύτητα, ο Γρηγόρης με μια απότομη κίνηση είχε έναν βαρύ τραυματισμό.

 

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ξάπλωσε στον καναπέ με αφόρητους πόνους και μη μπορώντας να σηκωθεί. Με τη βοήθεια των συμπαικτών του οδηγήθηκε στο δωμάτιο του Μεγάλου Αδερφού οπού και μίλησε για τον τραυματισμό του.

 

Γνωρίζαμε από το μεσημέρι της Τρίτης (6/10) μετά από spoiler, πως η Σοφία Δανέζη μαζί με την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή θα είναι υποψήφιες προς αποχώρηση, καθώς παραβίασαν βασικό κανόνα του παιχνιδιού.

Οι δύο παίκτριες, όπως ανέφερε ο Big Brother στις παίκτριες, τέθηκαν υποψήφιες καθώς καλύψαν τα μικρόφωνά τους όταν πήγαν στο μπάνιο και δεν ακουγόταν το τι λένε. Όταν οι δυο τους κλήθηκαν από το «Μεγάλο Αδερφό» στο δωμάτιο επικοινωνίας και ενημερώθηκαν για αυτή την απόφαση, η Σοφία Δανέζη άρχισε να αντιδρά έντονα.

Οι παίκτριες τόνιζαν πως δεν έκαναν κάτι τέτοιο, με την τραγουδίστρια να αρχίζει τις φωνές στον Big Brother και να λέει πως αυτή η απόφαση είναι στημένη! Μάλιστα, κατά την έξοδο τους από το δωμάτιο επικοινωνίας, η Σοφία ακούστηκε να λέει «f**k off» που σημαίνει στα ελληνικά «άντε γ@@@υ».

Όταν βγήκαν στο σαλόνι και ανακοίνωσαν την απόφαση της παραγωγής, η Σοφία Δανέζη δεν σταμάτησε να φωνάζει και να λέει πως αυτή η απόφαση είναι στημένη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 
 
 
 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»
#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό