Παντρεύτηκαν και τα έκαναν σαλάτα! Μόνο το gay ζευγάρι τα κατάφερε περίφημα!

 
Μεγάλη έκπληξη η αποχώρηση! Η ένταση και τα δάκρυα στο #GNTMgr 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η νέα μέρα στο σπίτι του GNTM 3 επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη για τα μοντέλα, καθώς η Βίκυ Καγιά και ο coach Γιώργος Καράβας, έκαναν την επίσκεψή τους για ένα ενδιαφέρον και εντυπωσιακό μάθημα πόζας σε ζευγάρια.

Τα παιδιά έμαθαν από πρώτο χέρι ότι η καλή επικοινωνία και η συνεργασία είναι απαραίτητα ζητούμενα στο modelling.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι παίκτες μοιράστηκαν από τον Έντουαρντ σε ζευγάρια και αν και οι επιλογές του δεν άρεσαν στους περισσότερους από τους συμπαίκτες του, όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο σετ της φωτογράφισης.

Έχοντας μείνει πια 18 στη διεκδίκηση του τίτλου, οι παρέες και οι συμμαχίες, που θα καθορίσουν και τις στρατηγικές κινήσεις των διαγωνιζομένων, μοιάζουν να είναι ξεκάθαρες.

Κάποια ζευγάρια κατάφεραν να συνεργαστούν με αρμονία και επιβεβαίωσαν τη ρήση του Αισώπου “η ισχύς εν τη ενώσει”. Όμως για άλλους, η συνεργασία θα αποδειχθεί αδύναμη και η επιλογή του Έντουαρντ μοιραία.

Δυστυχώς, όμως, στο τέλος της βραδιάς, ακόμη ένας παίκτης έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ποιος είχε την καλύτερη φωτογραφία και ποιος ή ποια τελικά αποχαιρέτησε την παρέα του GNTM

 

Παρακολουθήσαμε τις πρώτες έντονες αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους παίκτες. 

Αφορμή γι' αυτό στάθηκε το αβαντάζ του Έντουαρντ ο οποίος είχε κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία φωτογράφισης.

Ο Έντουαρντ λοιπόν κλήθηκε να γίνει art director της φωτογράφισης η οποία ήθελε τους παίκτες να χωριστούν σε ζευγάρια και να αναλάβουν ένα κόνσεπτ γάμου.

Δείτε παρακάτω πώς μοίρασε ο Έντουαρντ

Οι επιλογές του Έντουαρντ δυσαρέστησαν τους περισσότερους από τους συμπαίκτες του, με τον Ανδρέα και τον Δημοσθένη στο τέλος να έρχονται σε λογομαχία καθώς ο ένας υποστήριζε ότι ευνοήθηκε από τον Έντουαρντ επειδή το προηγούμενη βράδυ είχε πάει και τον είχε πιάσει ζητώντας του να είναι επιεικής μαζί του και τον Ανδρέα να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Η ένταση στην ατμόσφαιρα ήταν διάχυτη, κυρίως ανάμεσα στα αγόρια που μόνο δεν έφτασαν να τσακώνονται για τον τρόπο που ο Έντουαρντ είχε μοιράσει τα ζευγάρια.

 

Η Ρασέλ το έκανε το... θαυματάκι της πάλι στο σετ της φωτογράφισης, εκνευρίζοντας απίστευτα κάποιους από τους συμπαίκτες της. 

«Αν ο Έντουαρντ θέλει να δυσκολέψει και να διώξει κάποιον από αυτό το σπίτι πρέπει να βάλει τη Μαρινέλα μαζί με τον Παναγιώτη, τον αγρότη της παρέας. Αυτή δεν μπορεί να τον βλέπει αυτόν, θα γελάει αυτός, αυτή θα την πιάσει πατατράκ, θα αγχωθεί, οπότε σιγά σιγά να παίρνει τον π…λο γιατί πολύ μας κούρασε το κοριτσάκι», είπε η Ρασέλ.

Η Ρασέλ ήταν ζευγάρι με τον Ανδρέα στην δοκιμασία φωτογράφισης και μάλιστα τα δύο παιδιά είχαν ως κόνσεπτ έναν παραδοσιακό γάμο.

Η Ρασέλ λοιπόν εμφανίστηκε στο σετ με ολόλευκο νυφικό το οποίο είχε πολύ μακρύ πέπλο και άρχισε να τραγουδάει το "Ο άνδρας που θα παντρευτώ", γεγονός που ενόχλησε τους συμπαίκτες της.

Μάλιστα, ακούστηκε να λέει κάποιος από τους συμπαίκτες της πως με τον τρόπο που συμπεριφέρεται, θα ήθελε πολύ να της δώσει μία... κλωτσιά!

Κάποιοι άλλοι την κατηγόρησαν για... υποκριτική, τονίζοντας με ειρωνεία πως αντί για καλή φωτογραφία θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει το... Όσκαρ!

 

H Ξένια και ο Δημοσθένης επιλέχθηκαν από τον Έντουαρντ να ποζάρουν ως ζευγάρι για έναν hipster γάμο! 

Οι δύο παίκτες έδειξαν να μπαίνουν με δυναμισμό μέσα στο σετ της φωτογράφισης και μάλιστα έπρεπε να ποζάρουν μέσα σε πισίνα.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Ξένιας, ο Δημοσθένης δεν άρεσε στους coaches οι οποίοι φώναζαν και στα δύο παιδιά να αλλάξουν άμεσα ύφος και πόζες.

Μάταια όμως γιατί ό,τι και αν έκαναν δεν άρεσε σε κανέναν από τους κριτές.

Στο τέλος των τεσσάρων λεπτών που είχαν στη διάθεσή τους, η Ξένια έφυγε από το σετ σχεδόν δακρυσμένη ενώ αμέσως μετά ξέσπασε σε κλάματα.

Το γεγονός στενοχώρησε τον Δημοσθένη ο οποίος έτρεξε από πίσω της για να την καθησυχάσει και μαζί του πήγε και ο Γιώργος Καράβας ο οποίος εξήγησε στην κοπέλα ότι όλοι μας έχουμε την κακή μας στιγμή ενώ τη συμβούλεψε, όταν μπαίνει στο σετ να το χαίρεται και να το ευχαριστιέται.

Ο... κακός χαμός έγινε στο πλατό του ριάλιτι μοντέλων όταν ενώπιον των coaches βρέθηκαν ο Έντουαρντ και η Ίριδα. 

Τα δύο παιδιά φωτογραφήθηκαν με κόνσεπτ έναν γάμο στο Λας Βέγκας όμως η συμπεριφορά του Έντουαρντ στο σετ της φωτογράφισης που δεν άφηνε σε ησυχία την Ίριδα και την τραβούσε από εδώ και από εκεί για τις λήψεις, χωρίς η ίδια να έχει καμία συμμετοχή στο να βγει ένα καλό αποτέλεσμα, δεν άρεσε σε κανέναν που ήταν παρών.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Άγγελος Μπράτης ο οποίος ξέσπασε εναντίον του Έντουαρντ για τη συμπεριφορά του στο σετ, λέγοντάς του πως ήταν απαράδεκτος.

Μάλιστα, όταν ο Έντουαρντ ζήτησε να μιλήσει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, εκείνος του είπε ότι δεν θέλει να τον ακούει να μιλάει.

Στο πλατό ανέβηκαν ιδιαίτερα οι τόνοι, με την Ίριδα να ξεσπάει σε κλάματα και τον Έντουαρντ, ανέκφραστο και φανερά στενοχωρημένο να μένει σιωπηλός.

 

Γύρισαν μπούμερανγκ το disadvantage και πήραν την καλύτερη φωτογραφία!


Μετά από όσα έγιναν στο set της φωτογράφισης αλλά και στο πλατό με τον Edward και την Ίριδα να ξέσπασε κλάματα, ο Αντρέας πήρε το λόγο: Της υπόσχομαι ότι θα είμαι το πρώτο άτομο που θα τον διώξει

 

Kαι η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς! Η παίκτρια που αποχώρησε από το GNTM είναι η Ξένια Μοτσκαλίδου.

 

Αν και στα προηγούμενα concepts είχε εντυπωσιάσει τους κριτές, η Ξένια φάνηκε να δυσκολεύεται στην Alternative Wedding πόζα της και τελικά είναι αυτή που αποχωρεί. Πώς αισθάνεται που το #GNTMgr τελειώνει εδώ για εκείνη;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 
 
 
 

 

Δειτε Επισης

«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του