«Όταν χώρισαν οι γονείς μου, στεναχωρήθηκα πολύ, δυσκολεύτηκα να το αποδεχτώ»

 
Αν και εμφανίζεται εδώ και λίγες ημέρες στην τηλεόραση, φαίνεται πως έχει ήδη κάνει τη διαφορά. Ο λόγος για τον γοητευτικό σεφ του πρωινού στο Mega «Πάμε Δανάη», Aπόστολο Ρουβά, αδελφό του δημοφιλούς ερμηνευτή και παρουσιαστή Σάκη Ρουβά, με τον οποίο μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ταλαντούχος και επικοινωνιακός στον τηλεοπτικό φακό, απέδειξε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει με επιτυχία και άνεση στον νέο του ρόλο, παρουσιάζοντας τη στήλη της μαγειρικής στο νέο πρωινό πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού, προτείνοντας καθημερινά ιδέες, λύσεις και συνταγές υγιεινής διατροφής.

Σήμερα ο Aπόστολος Ρουβάς μιλάει στην εφημερίδα Secret και την Σάσα Σταμάτη για τη ζωή του αλλά και τη συμμετοχή του στην πρωινή εκπομπή του Mega!

«Όλα ξεκίνησαν από το βιντεάκι μαγειρικής που κάναμε με την Κάτια Ζυγούλη στο κανάλι της στο youtube. Στη συνέχεια τους άρεσε πολύ και ήθελαν να δουν το ενδεχόμενο συνεργασίας», λέει στο «Secret» αποκαλύπτοντας πώς αποφάσισε να συμμετάσχει σε καθημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα και να μοιράζεται με το κοινό τις καταπληκτικές συνταγές του. Ο ίδιος δηλώνει κατενθουσιασμένος από τη συνεργασία με το Mega, σημειώνοντας πως «είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα». «Είμαστε μια καταπληκτική παρέα. Η Δανάη είναι σούπερ και περνάμε απίστευτα. Νιώθω πολύ άνετα», προσθέτει.

Ο Απόστολος Ρουβάς είναι ένας άνθρωπος που δεν του έχει χαριστεί κάτι και μάλιστα μέχρι και σήμερα δεν του αρέσει να χρησιμοποιεί το όνομα του αδελφού του για να του ανοιχτούν πόρτες, αφού τα έχει καταφέρει μόνος του.

«Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κέρκυρα. Τα τελευταία επτά χρόνια ζω μόνιμα στην Αθήνα. Και τα τελευταία δύο ασχολούμαι με τον χώρο της μαγειρικής» λέει ο Απόστολος. «Σπουδάζω στη σχολή μαγειρικής Le Μonde. Από μικρός μαγειρεύω. Έβλεπα τη μητέρα μου να μαγειρεύει και παράλληλα βοηθούσα. Πάντα υπήρχε στο μυαλό μου να κάνω κάτι στη ζωή μου που να έχει σχέση με τη μαγειρική. Τότε δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έρθει μια μέρα που θα το κάνω και επαγγελματικά», λέει για την αγάπη του για τη μαγειρική. Όσον αφορά το κομμάτι το μαγειρικό στην τηλεόραση, «έχω πάει προς μια άλλη κατεύθυνση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να χάσω τον στόχο μου. Θέλω να εξελιχθώ στον τομέα της μαγειρικής».

Ο τηλεοπτικός μάγειρας μίλησε και για τα παιδικά του χρόνια στο νησί των Φαιάκων: «Είχα όμορφα παιδικά χρόνια με την οικογένειά μου. Ήταν πολύ ξέγνοιαστα. Βέβαια ήταν διαφορετικές οι εποχές. Υπήρχαν οικονομικές δυσκολίες, ωστόσο περνούσαμε όμορφα. Εγώ ήμουν εσωστρεφής και δεν ανοιγόμουν εύκολα, όμως είχα αρκετές παρέες».

Όμως, δεν ήταν όλα ρόδινα καθώς όπως λέει ο ίδιος: «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ήμουν πολύ μικρός. Στεναχωρήθηκα πολύ και δυσκολεύτηκα να το αποδεχτώ».

Τι συμβαίνει όμως με την προσωπική του ζωή; Ο Απόστολος Ρουβάς παραδέχεται:

«Είμαι ελεύθερος. Είναι στόχος μου να κάνω τη δική μου οικογένεια κάποια στιγμή αλλά με την προϋπόθεση να έχω χρόνο ουσιαστικό να ασχοληθώ με την οικογένειά μου».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»