«Με έβριζαν άσχημα... Δεν υπάρχει κανείς σε αυτόν τον κόσμο που να με αγαπάει»

 

«Μου είπαν ότι θα με σκοτώσουν, μου έβαλαν μαχαίρι στο λαιμό»  Συγκλονίζει η εξομολόγησή του Θέμη Κανέλλου στον #BigBrotherGR για τους γονείς του...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Θέμης Κανέλλος γεννήθηκε το 2002 και είναι ο μικρότερος παίκτης στο σπίτι του Big Brother. Ο νεαρός Youtuber έχει προκαλέσει αίσθηση μέσα από το reality του ΣΚΑΪ, εξαιτίας της εξωτερικής τους εμφάνισης, μιας και λατρεύει να βάφεται και να ασχολείται με το μακιγιάζ. Στο σημερινό live του Big Brother, ο Θέμης έκανε τη δική του αναδρομή στο παρελθόν, μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, για την εποχή που κατάλαβε ότι είναι gay αλλά και για την τραυματική εμπειρία που έζησε πριν τρία χρόνια. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Θέμης Κανέλλος έκανε σήμερα, στο live του Big Brother, μια αναδρομή στους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής του. Μίλησε για τη στιγμή που ανακάλυψε ότι είναι γκέι, για τον πρώτο του έρωτα στην εφηβεία, ενώ εξομολογήθηκε και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν οι γονείς του έμαθαν για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του.

«Το 2016 οι γονείς μου ανακάλυψαν ότι είμαι γκέι. Δεν μου συμπεριφέρθηκαν πάρα πολύ όμορφα, δεν το πήραν καθόλου καλά. Υπήρχαν άπειρες φορές που με βρίζανε, μου μίλαγαν άσχημα, υπήρχαν έντονοι καβγάδες στο σπίτι.

Από εκεί που ήμασταν πάρα πολύ καλά, μιλάγαμε, κάναμε πράγματα μαζί με τη μητέρα μου και τον πατέρα μου, γίναμε εχθροί μέσα στο ίδιο μας το σπίτι, γίναμε άγνωστοι μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Δεν μιλούσαμε, αποφεύγαμε ο ένας τον άλλον. Όταν μιλάγαμε, η κουβέντα σχεδόν πάντα θα κατέληγε στο ίδιο θέμα και πάντα φυσικά υπήρχε κι ένας καβγάς.

Ένιωθα ότι δεν έχω κανέναν άνθρωπο δίπλα μου, ότι δεν υπάρχει κανείς σε αυτόν τον κόσμο που να με αγαπάει, που να με στηρίζει, που να θέλει να είμαι ο εαυτός μου και να χαίρεται με το ότι είμαι καλά», είπε μεταξύ άλλων ο Θέμης Κανέλλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
 
«Το 2017 ήταν η πρώτη φορά που μου επιτέθηκαν. Μετά τον ψυχολόγο μου ήρθαν δύο τυπάδες, με έβαλαν στον τοίχο, με απείλησαν. Μου είπαν ότι θα σκοτώσουν εμένα και την οικογένειά μου. Ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία. Νόμιζα ότι θα πεθάνω. Αυτό το συναίσθημα που ένιωσα εκείνη τη στιγμή, όταν μου έβαλαν το μαχαίρι, είδα όλη τη ζωή μπροστά μου. Σκέφτηκα “Θέμη αυτό ήταν, θα σε σκοτώσουν”», ανέφερε για την τραυματική εμπειρία που έζησε, εξαιτίας της εμφάνισής του. 

«Είμαι ο Θέμης, είμαι gay και αυτή τη στιγμή είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ» κατέληξε ο Θέμης στο τέλος του βίντεο. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συγκινήθηκε ακούγοντας τον 18χρονο παίκτη του Big Brother, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είσαι ο Θέμης, είσαι gay, όπως δήλωσες… Είμαι ο Αντρέας, δεν είμαι gay αλλά σου βγάζω το καπέλο. Αποδεικνύεις έμπρακτα το τι είσαι και τι δεν είσαι. Είμαστε προσωπικότητες που αναπτυσσόμαστε και αφήνουμε το δακτυλικό μας αποτύπωμα. Τι κάνω και τι κάνεις στο κρεβάτι σου είναι προσωπική, δική μας ιστορία και δεν μπορεί να καθορίζει κανέναν»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»