Έβαλε τις φωνές ο Βαρθακούρης, αντέδρασε ο Μικρούτσικος «Μωρέ δεν μας κατουράς»

 

 

Έσπασε το κακό παρεάκι στο #BigBrotherGR! Επιτέλους η Ράνια πήγε στο σπίτι της μετά από τόσες εβδομάδες υποψηφιότητας για αποχώρηση!Ποτάμι τα δάκρυα της Αφροδίτης στο #BigBrotherGR! Την λύγισε η απρόσμενη συνάντηση με την μαμά της. Ο Ανδρέας ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Η συγκινητική συνάντηση Μικρούτσικου με Γκουντάρα και η αναφορά στους αδικοχαμένους συνεργάτες τους 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στο πλατό του Big Brother βρέθηκε στο live, ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Ο γνωστός δημοσιογράφος, για την παρουσία του οποίου μας είχε ενημερώσει πριν μερικές ημέρες η σύζυγός του Ναταλί Κάκκαβα, συναντήθηκε τηλεοπτικά μετά από πάρα πολλά χρόνια με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η συνάντησή τους στην έναρξη του live ήταν ιδιαιτέρως συγκινητική, καθώς αναφέρθηκαν σε δύο συνεργάτες τους από τα παλιά που έχουν “φύγει” από τη ζωή.

«Ο Γρηγόρης νομίζω ότι ξεκίνησε με δικές μου εκπομπές. Μαζί, δυστυχώς, με τον αδικοχαμένο Άγγελο Φώσκολο ήταν ένα ντουέτο, δυο παιδιά τζιμάνια, καταπληκτικά πραγματικά. Ο Γρηγόρης ξέρει τα συναισθήματά μου και ο Άγγελος μοναδικός, δυστυχώς τον χάσαμε. Όπως χάσαμε και την πρώτη φωνή του Big Brother, τον χάσαμε δυστυχώς.

Αυτή τετράδα που λέμε, ο Γρηγόρης είναι μια χαρά, εγώ παραλίγο… Γρηγόρη, κράτα γερά γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Εγώ τη συμμετοχή μου την αφιερώνω στη μνήμη αυτών των δύο παιδιών και κυρίως του Κώστα Μαράντου που είναι η φωνή του Big Brother, αξεπέραστη, μοναδική…», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, από την πλευρά του, απάντησε: «Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Με τιμούν πολύ τα λόγια σου. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και για σένα Χάρη και για σένα Ανδρέα γιατί σε βλέπω γερό, δυνατό και μάχιμο τηλεοπτικά. Και αυτό ήθελα να το δω και είναι μεγάλη μου χαρά και σας ευχαριστώ που με καλέσατε εδώ».

 

Στην έναρξη του live του Big Brother, παρακολουθήσαμε μια πάρα πολύ συγκινητική σκηνή. Ο Μεγάλος Αδελφός φώναξε στο δωμάτιο επικοινωνίας την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και της έβαλε ένα τεράστιο δίλημμα.

Ο Big Brother της ζήτησε να διαλέξει αν θέλει να πάρει ασυλία για την επόμενη εβδομάδα ή αν προτιμάει να δει τη μητέρα της που βρισκόταν ήδη στο διπλανό δωμάτιο.

Η Αφροδίτη έπρεπε να επιλέξει ένα από τα δύο, ή την ασυλία ή την συνάντηση με τη μητέρα της. Φυσικά όλο αυτό την έκανε να βάλει τα κλάματα, ωστόσο, επέλεξε να μη δεχτεί την ασυλία και να δει τη μητέρα της.

Μόλις η Αφροδίτη μπήκε στο διπλανό δωμάτιο και είδε τη μητέρα της πίσω από το προστατευτικό τζάμι, δεν άντεξε και στην κυριολεξία πλάνταξε στο κλάμα.

 

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο live του Big Brother για ένα σχόλιο που είχε κάνει για την ίδια την προηγούμενη εβδομάδα.

«Θέλω επίσης να σου πω ότι την προηγούμενη εβδομάδα επειδή κράταγες εκείνο και το καπέλο εμένα απλά μου θύμισες φυσιογνωμικά. Αντί να πω Δον Κιχώτης, θυμήθηκα μια φιγούρα του παρελθόντος. Μου είπαν ότι γι’ αυτή τη φιγούρα είπα μια άσχημη κουβέντα.

Εγώ δεν το θυμάμαι, αλλά δεν έχει σημασία γιατί μου το είπαν άνθρωποι που το άκουσαν. Άρα το άκουσες κι εσύ. Αν, λοιπόν, ακούστηκε προσβλητικό, έτσι μου είπαν οι άνθρωποι και τους πιστεύω, σου ζητώ πραγματικά συγγνώμη», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη δέχθηκε τη συγγνώμη του Ανδρέα Μικρούτσικου και όλα καλά.

 

Πολλές αλλαγές για μια ακόμη φορά!

Στο live της Παρασκευής (2-10) ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε μια ακόμη αλλαγή. Για πρώτη φορά οι παίκτες ψήφισαν live τον παίκτη εκείνον που θέλουν για νέο αρχηγό μέσα στο σπίτι.

Αυτή η επιλογή όμως συνοδεύτηκε με μια ακόμη αλλαγή.

O νέος αρχηγός εκτός από την ασυλία που έτσι κι άλλως θα κερδίσει, θα έχει το δικαίωμα στην ψηφοφορία της ερχόμενης Πέμπτης για υποψήφιους προς αποχώρηση να ορίσει τον πρώτο υποψήφιο που θα «μονομαχήσει» για να μείνει στο ριάλιτι.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς, είναι εκείνος που βγήκε αρχηγός και θα πρέπει στην επόμενη ψηφοφορία προς αποχώρηση να ορίσει τον πρώτο υποψήφιο.

 

Ο Χάρης Βαρθακούρης, στο live του Big Brother, δεν άντεξε και έβαλε τις φωνές, προκαλώντας έκπληξη σε όλους. Στο δωμάτιο επικοινωνίας είχαν μπει ο Δημήτρης Κεχαγιάς με τη Σοφία Δανέζη και η συζήτηση γυρνούσε γύρω από τη σχέση τους. Έχουν ερωτική σχέση; Είναι φίλοι; Τι συμβαίνει;

Η συζήτηση κρατούσε αρκετή ώρα και κάποια στιγμή ο Χάρης Βαρθακούρης ύψωσε φωνή, καθώς θεώρησε πως η κουβέντα τράβηξε υπερβολικά.

Χ.Β.: Παιδιά, φτάνει. Το έχουμε εξαντλήσει πολύ παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Για όνομα του Θεού.

Α.Μ.: Χάρη, σου ζητάμε συγγνώμη που μπήκαμε σε μια κουβέντα που μας έβαλες.

Χ.Β.: Συγχωρεμένος.

Α.Μ.: Μωρέ δεν μας κατουράς.

Γ.ΓΚ.: Μεγάλη καρδιά, μεγάλη καρδιά.

Όχι που δεν θα αντιδρούσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Εκτός Big Brother βρίσκεται από σήμερα το βράδυ η Ράνια Καραγιάννη. Η παίκτρια πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Ο Χρήστος Μακρίδης και η Ραμόνα Μοροσάνου κατάφεραν να παραμείνουν στο σπίτι του Big Brother γι’ ακόμα μία εβδομάδα.

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με επέλεξαν μέσα από τόσα άτομα για να μπω εδώ μέσα. Χαίρομαι πάρα πολύ που γνώρισα αυτά τα παιδιά. Πραγματικά όλοι είμαστε διαφορετικοί μεταξύ μας. Ευχαριστώ επίσης τους ανθρώπους που με ψήφισαν τόσες φορές για να παραμείνω εδώ και θέλω να πω ότι με αγάπη, με υγεία, με εξομολόγηση, με νηστεία, η Παναγιά μαζί μας, σε όλη την Ελλάδα μας και σε όλους μας υγεία και αγάπη», είπε η Ράνια Καραγιάννη.

 

Οι πρώτες δηλώσεις της Ράνιας μετά την αποχώρησή της 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»