Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης εξομολογείται την απώλεια του κολλητού του «Είναι σοκαριστικό»

 
 
Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν καλεσμένος ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος μίλησε και για την απώλεια του κολλητού του φίλου σε τροχαίο που τον σημάδεψε. O λόγος δεν γνωρίζουμε τίποτα για την προσωπική του ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Η απώλεια του κολλητού του μου άλλαξε τη φιλοσοφία της ζωής. Ήταν Μάιος του 2002 και ήταν η πρώτη μου άδεια που είχα πάρει στο στρατό. Για μένα ήταν ένα τεράστιο “ξύπνημα” στα 24 μου. Ήταν “ξύπνα”, αντιμετώπισε τους ανθρώπους, μη θεωρείς τίποτα δεδομένο. Να λες ευχαριστώ, να αγαπάς…

Πλέον δεν παίρνω τίποτα δεδομένο. Μετά ήρθαν κι άλλα πράγματα, κι άλλοι θάνατοι στη ζωή μου. Ο θάνατος του κολλητού μου ήταν κάτι πολύ ξαφνικό, ήταν ένα τεράστιο “χαστούκι”. Ξύπνησα το πρωί, χτύπησε το τηλέφωνο και λέω “ο κολλητός είναι”, αλλά ο κολλητός δεν ήταν εκεί. Ήταν ο ξάδερφός του που μου είπε “ο φίλος μας έφυγε”. Ναι, ήταν τροχαίο, τη μέρα του Πάσχα.

Είναι σοκαριστικό. Δεν είναι ότι ξέρεις, ότι υπάρχει κάτι… Όσοι το έχουν πάθει γνωρίζουν ακριβώς για το τι σοκ μιλάω. Στεναχωριέμαι που δεν ζω όλες αυτές τις εμπειρίες με έναν φίλο, που ήταν κολλητός, αλλά από την άλλη υπήρχε λόγος που έγινε. Σαν από το Θεό να σου είπε κάποιος “ξύπνα, πάμε παρακάτω”», εξομολογήθηκε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο Πυγμαλίων  Δαδακαρίδης αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη τον λόγο δεν γνωρίζουμε τίποτα για την προσωπική του ζωή.

«Δεν ξέρετε τίποτα για την προσωπική μου ζωή. Έτερος εγώ. Στο internet υπάρχει αυτό το αρχείο. Κάνεις κάτι και μένεις εκεί. Δεν αυτοπεριορίζομαι, καμιά φορά καταπιέζομαι αλλά είναι δικό μου κομμάτι. Δεν το λέω αρνητικά. Φαίνεται σαν να το λέω εγωιστικά. Θέλω να τους προστατεύω όλους αυτούς τους ανθρώπους. Είναι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην εκπομπή, Μεσάνυχτα.

Και τόνισε «Τα κομμάτια της προσωπικής μου ζωής είναι δικά μου και οφείλω να τα προστατεύω. Δεν χρειάζεται να έχεις ένα παιδί και να του βάζεις pixel. Πάρ’ το μια αγκαλιά. Το ίδιο νομίζω κάνεις και με τους ανθρώπους. Εκτός αν για κάποιον λόγο για κάτι που θέλοντας και μη θα βγει, θα το πεις, δεν θα το κρύψεις. Δεν είναι για όλους έτσι. Δεν το κατακρίνω. Για μένα μιλάω πάντα»!

 

 

 

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»