Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης εξομολογείται την απώλεια του κολλητού του «Είναι σοκαριστικό»

  24/06/2020 09:14
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης εξομολογείται την απώλεια του κολλητού του «Είναι σοκαριστικό»

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης εξομολογείται την απώλεια του κολλητού του «Είναι σοκαριστικό»

  24/06/2020 09:14
 
 
Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν καλεσμένος ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος μίλησε και για την απώλεια του κολλητού του φίλου σε τροχαίο που τον σημάδεψε. O λόγος δεν γνωρίζουμε τίποτα για την προσωπική του ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Η απώλεια του κολλητού του μου άλλαξε τη φιλοσοφία της ζωής. Ήταν Μάιος του 2002 και ήταν η πρώτη μου άδεια που είχα πάρει στο στρατό. Για μένα ήταν ένα τεράστιο “ξύπνημα” στα 24 μου. Ήταν “ξύπνα”, αντιμετώπισε τους ανθρώπους, μη θεωρείς τίποτα δεδομένο. Να λες ευχαριστώ, να αγαπάς…

Πλέον δεν παίρνω τίποτα δεδομένο. Μετά ήρθαν κι άλλα πράγματα, κι άλλοι θάνατοι στη ζωή μου. Ο θάνατος του κολλητού μου ήταν κάτι πολύ ξαφνικό, ήταν ένα τεράστιο “χαστούκι”. Ξύπνησα το πρωί, χτύπησε το τηλέφωνο και λέω “ο κολλητός είναι”, αλλά ο κολλητός δεν ήταν εκεί. Ήταν ο ξάδερφός του που μου είπε “ο φίλος μας έφυγε”. Ναι, ήταν τροχαίο, τη μέρα του Πάσχα.

Είναι σοκαριστικό. Δεν είναι ότι ξέρεις, ότι υπάρχει κάτι… Όσοι το έχουν πάθει γνωρίζουν ακριβώς για το τι σοκ μιλάω. Στεναχωριέμαι που δεν ζω όλες αυτές τις εμπειρίες με έναν φίλο, που ήταν κολλητός, αλλά από την άλλη υπήρχε λόγος που έγινε. Σαν από το Θεό να σου είπε κάποιος “ξύπνα, πάμε παρακάτω”», εξομολογήθηκε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο Πυγμαλίων  Δαδακαρίδης αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη τον λόγο δεν γνωρίζουμε τίποτα για την προσωπική του ζωή.

«Δεν ξέρετε τίποτα για την προσωπική μου ζωή. Έτερος εγώ. Στο internet υπάρχει αυτό το αρχείο. Κάνεις κάτι και μένεις εκεί. Δεν αυτοπεριορίζομαι, καμιά φορά καταπιέζομαι αλλά είναι δικό μου κομμάτι. Δεν το λέω αρνητικά. Φαίνεται σαν να το λέω εγωιστικά. Θέλω να τους προστατεύω όλους αυτούς τους ανθρώπους. Είναι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην εκπομπή, Μεσάνυχτα.

Και τόνισε «Τα κομμάτια της προσωπικής μου ζωής είναι δικά μου και οφείλω να τα προστατεύω. Δεν χρειάζεται να έχεις ένα παιδί και να του βάζεις pixel. Πάρ’ το μια αγκαλιά. Το ίδιο νομίζω κάνεις και με τους ανθρώπους. Εκτός αν για κάποιον λόγο για κάτι που θέλοντας και μη θα βγει, θα το πεις, δεν θα το κρύψεις. Δεν είναι για όλους έτσι. Δεν το κατακρίνω. Για μένα μιλάω πάντα»!

 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας