Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Γιώργος Τσούλης αποκάλυψε πως κατάφερε να χάσει 40 κιλά μέσα σε ένα καλοκαίρι

  24/06/2020 10:34
Ο Γιώργος Τσούλης αποκάλυψε πως κατάφερε να χάσει 40 κιλά μέσα σε ένα καλοκαίρι

Ο Γιώργος Τσούλης αποκάλυψε πως κατάφερε να χάσει 40 κιλά μέσα σε ένα καλοκαίρι

  24/06/2020 10:34
 
 
Ο Γιώργος Τσούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, «Μεσάνυχτα» και αποκάλυψε ότι ήταν παχύσαρκος στο σχολείο. Πώς όμως κατάφερε να χάσει τα παραπανίσια κιλά μέσα σε ένα καλοκαίρι; «Είμαι 32 χρονών. Είχα φτάσει να ζυγίζω 110 κιλά»
 

Ο Γιώργος Τσούλης είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι 32 χρονών. Στο σχολείο είχα φτάσει να ζυγίζω 110 κιλά. Ενώ στο σχολείο είχα φίλους, οι ίδιοι οι φίλοι μου με έκραζαν. Με έλεγαν φοράδα, αγελάδα. Γιατί τα κιλά δεν τα έπαιρνα στην κοιλιά, τα έπαιρνα στα μπούτια. Δεν το έπαιρνα στην πλάκα. Τους το είπα όταν βγήκα στην τηλεόραση. Όταν γύρισα στο σχολείο μετά το καλοκαίρι 65 κιλά από 110, δε με γνώρισε κανείς. Δεν το πίστευαν. Οι περισσότεροι νόμιζαν πως έπαιρνα ναρκωτικά, όπως η οικογένειά μου. Ήταν το πιο λάθος πράγμα που έκανα στον εαυτό μου».

Και είπε χαρακτηριστικά: «Έφτασα στο σημείο να μην τρώω τίποτα. Μου είχε γίνει εμμονή. Ανορεξία. Ήμουν στο χωριό και είχα ζυγαριά στο δωμάτιο και ζυγιζόμουν κάθε μέρα. Έτρωγα ένα γιαούρτι το βράδυ. Το έκοψα το γιαούρτι. Έτρωγα λιγότερο το μεσημέρι. Το έκοψα και το μεσημεριανό. Και μετά έτρωγα λίγο το πρωί. Το έκοψα και το πρωινό. Το αποτέλεσμα ήταν να μην τρώω τίποτα. Να μην έχω δύναμη. Να ξυπνάω και να ξανακοιμάμαι. Μετά γιατροί και ψυχολόγοι…»!

Και τόνισε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είχα κάποιον να με προσέξει. Τότε οι γονείς μου δούλευαν και μας έστελναν τα καλοκαίρια στο χωριό. Τώρα είμαι μια χαρά. Δε με βλέπω παχύ, αλλά θα μπορούσα να χάσω 1-2 κιλά. Όταν είσαι τόσα πολλά χρόνια παχύς δεν σου βγαίνει εύκολα αυτό το πράγμα. Χρειάζεσαι πολλή βοήθεια»!

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας