Η παίκτρια που ζήτησε από τον Μπέλλο να παριστάνουν το ζευγάρι στο #MasterChefGR

 
 
Αυτή η παίκτρια του #MasterChefGR πρότεινε στον Μπέλλο να παριστάνουν το ζευγάρι για να τους παίζουν τα κανάλια και επειδή εκείνος δεν της απάντησε θετικά, προσπάθησε να τον εκδικηθεί.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό You ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος ανέφερε πως λίγο πριν μπούνε στο σπίτι του MasterChef, μια συμπαίκτριά του του πρότεινε να παριστάνουν το ζευγάρι για να τους παίζουν τα κανάλια.

Μέσα από το Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης το όνομα της παίκτριας του MasterChef που είχε ζητήσει από τον Δημήτρη Μπέλλο να κάνουν σχέση μέσα στο παιχνίδι. Αυτή δεν είναι άλλη από την Μαριάννα Πουλμέντη.

 

«Μετά από ασφαλής πληροφορίες, το ψάξαμε μέσα από κάποιους συμπαίκτες που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, θέλω να σας πω ότι κατά 99,9% η παίκτρια που είχε ζητήσει από τον Δημήτρη να κάνουν σχέση είναι η Μαριάννα.

Δεν ξέρω αν ο ίδιος το παραδεχτεί ή θα θολώσει τα νερά, πάντως η Μαριάννα που του έκανε επιθέσεις τον τελευταίο καιρό, φαίνεται ότι ήταν αυτή που στην αρχή του παιχνιδιού τον είχε προσεγγίσει συναισθηματικά», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 
 
 
 
Δείτε όσα είπε ο ίδιος για το θέμα...
 

 

«Συνήθως παίρνουμε ο ένας το κινητό του άλλου στα ερωτικά μηνύματα που δεχόμαστε», αποκάλυψε η Μαρία Μπέη στην Κατερίνα Καραβάτου, ενώ ο Δημήτρης Μπέλλος χαμογελούσε πονηρά. Και κάπως έτσι, η παίκτρια του MasterChef εξομολογήθηκε μια πολύ συγκεκριμένη ιστορία.

«Του έχουν στείλει να πάει στη Μύκονο, μια κοπέλα που έχει πισίνα, για να κολυμπήσουν μαζί. Επίσης, του είπε άσε την Μαρία, αυτή την ξενέρωτη, μην πω κάπως αλλιώς γιατί είναι πρωί ακόμα, κι έλα σε μένα. Ε, πήρα εγώ το κινητό του και απάντησα εγώ ηχητικά. Λογικά μετά τον έκανε μπλοκ. Δεν μπορούμε να μεταφέρουμε αυτό που απάντησα, είναι πρωί ακόμα», είπε η Μαρία Μπέη, ενώ ο Δημήτρης Μπέλλος συνέχιζε να χαμογελά πονηρά.

«Ούτε μια λέξη από αυτό το μήνυμα δεν λέγεται πρωί», ρώτησε η Κατερίνα Καραβάτου. Η απάντηση ήταν αρνητική και όταν οι παίκτες του MasterChef πήγαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες, η παρουσιάστρια διέκοψε αμέσως και πήγε σε επόμενη ερώτηση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων