Συγκλονίζει το μήνυμα της οικογένειας του αγαπημένου μας συναδέλφου

 
Ένας από τους πιο αξιόλογους συναδέλφους του τηλεοπτικού και καλλιτεχνικού ρεπορτάζ, ο Αναστάσης Δαφνής, έφυγε από τη ζωή μόλις στα 30 του χρόνια. Το πιο γλυκό παιδί, έφυγε από τη ζωή και σκόρπισε θλίψη στην δημοσιογραφική οικογένεια και στους οικείους του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Οδύνη και θλίψη είναι οι δυο λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα των συναδέλφων και φίλων του άτυχου Αναστάση Δαφνή ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από 77 μέρες σκληρής μάχης στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν από ένα χαλασμένο δόντι το οποίο δεν φροντίστηκε όπως έπρεπε…

 

Δεκάδες συνάδελφοι του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ το οποίο υπηρέτησε ο Αναστάσης έσπευσαν συντετριμμένοι να του πουν το τελευταίο αντίο..

Το τραγικό στην όλη υπόθεση είναι ότι στις 11 Μαΐου θα είχε τα γενέθλιά του και θα γιόρταζε τα 30 του χρόνια.

 

Από το πλευρό του δεν έφυγε ούτε στιγμή η μητέρα του η οποία στάθηκε σαν βράχος πλάι του παρά τις δυσκολίες που περνούσε μαζί του.

Η οικογένεια του Αναστάση και η μητέρα του που δεν έφυγε καθόλου από το πλευρό του καθ΄όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του έγραψε ένα συγκηνιτικό κείμενο χθες βράδυ στα προφίλ του σε facebook και instagram

Καλό ταξίδι Αναστάση...

Μετά από πολύμηνη μάχη για τη ζωή του, ο αγαπημένος μας Αναστάσιος Ευάγγελος Δαφνής κατέληξε το πρωί του Σαββάτου 16/5/2020.

Ο Αναστάσης έφυγε από τη ζωή, όμως μένει και θα μένει πάντα δίπλα μας σε κάθε χαμόγελο που μας πρόσφερε και σε κάθε όμορφη στιγμή που μας χάρισε. Έζησε τη ζωή του στο έπακρο, με τους δικούς του κανόνες και την ευχαριστήθηκε πραγματικά. Μπορεί η πορεία του δίπλα μας να ήταν σύντομη, ήταν όμως γεμάτη γέλια, χαρά και αγάπη.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη που μας προσφέρετε και την αγάπη που του δείξατε.

Η επαγγελματική ζωή του Αναστάση ήταν πολύ συχνά μπροστά στις κάμερες, όμως σε αυτή τη δύσκολη περίοδο θα θέλαμε την κατανόηση, τη διακριτικότητα και το σεβασμό σας στο πένθος μας. - Η οικογένεια του

 

Στην είδηση αναφέρθηκε με πολύ τρυφερά λόγια μία πολύ καλή του φίλη η οποία τύχαινε να τον γνωρίζει καλά, η Μάγδα Τσέγκου. Σε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο που ανέβασε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Έτσι ξαφνικά, όπως μπήκε στις ζωές μας και τις ομόρφυνε με την καλοσύνη του, με το μόνιμο χαμόγελό του, με την αισιοδοξία του, έφυγε σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής σε ηλικία. Αγωνίστηκε για δυόμιση ολόκληρους μήνες με 14 χειρουργεία και έμεινε 77 ημέρες στο νοσοκομείο έχοντας πλάι του την μητέρα του. Την Δευτέρα 11 Μαΐου θα γιόρταζε τα γενέθλια του και θα γινόταν 30 ετών. Η αλήθεια είναι πως ο αγαπημένος μας πέρασε πολύ δύσκολα, πάρα πολύ δύσκολα και αυτό το ξέρει μόνο η μητέρα του και ελάχιστοι Φίλοι. Τα πως και τα γιατί θα τα βρούμε στην πορεία. Έφυγε από λάθος γιατρών αυτό μόνο προς το παρόν! Η δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο στο μέλλον γιατί πήγε άδικα. Εύχομαι από καρδιάς κουράγιο σε όλους όσους τον αγαπήσαμε και θα τον αγαπάμε. Όμως πιο πολύ στην κυρία Λίτσα».

Δείτε παρακάτω το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε η Μάγδα Τσέγκου στη μνήμη του...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Έφυγε ο αγαπητός δημοσιογράφος και χρόνια φίλος Αναστάσης Δαφνής. Έτσι ξαφνικά, όπως μπήκε στις ζωές μας και τις ομόρφυνε με την καλοσύνη του, με το μόνιμο χαμογελό του, με την αισιοδοξία του, έφυγε σήμερα το πρωί ο Δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής σε ηλικία 30 ετών .Έτσι ήταν πάντα από την πρώτη ημέρα που τον είχα μαθητή μου στη σχολή δημοσιογραφίας πριν χρόνια μέχρι και την τελευταία ημέρα που τον είδα στις γιορτές. «Το αστεράκι μου» τον φώναζα. Αγωνίστηκε για δυόμιση ολόκληρους μήνες με 14 χειρουργεία και έμεινε 77 ημέρες στο νοσοκομείο έχοντας πλάι του την μητέρα του. Την Δευτέρα 11 Μαΐου θα γιόρταζε τα γενέθλια του και θα γινόταν 30 ετών . Η αλήθεια είναι πως ο αγαπημένος μας πέρασε πολύ δύσκολα , πάρα πολύ δύσκολα και αυτό το ξέρει μόνο η μητέρα του και ελάχιστοι Φίλοι . Τα πως και τα γιατί θα τα βρούμε στην πορεία . Έφυγε από λάθος γιατρών αυτό μόνο προς το παρόν ! Η δικαιοσύνη πιστεύω θα έχει τον λόγο στο μέλλον γιατί πήγε άδικα . Εύχομαι από καρδιάς κουράγιο σε όλους όσους τον αγαπήσαμε και θα τον αγαπάμε . Όμως πιο πολύ στην κυρία Λίτσα. Πριν πέντε χρόνια έφυγε ο πατερας του τώρα εκείνος . Και όλοι μας να ευχαριστήσουμε την Χρυσάνθη @xrysakist που μας ενημέρωνε κάθε ημέρα για την πορεία της υγείας του . #athens #sosad😢 #myfriend #lostfriend #deth #greece #nohope #budday #day #instabud

A post shared by Magda Tsegkou/Μάγδα Τσέγκου ✨🌟 (@magdatsegkou) on

 

 

Ο Αναστάσης Δάφνης ήταν πολύ αγαπητός και στο νησί μας, καθώς διατηρούσε προσωπικές σχέσεις μέσω social media και όχι μόνο με όλους μας!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»