Χαριτίνη Ηλιάδου & Στέφανος Μιχαήλ μιλούν για όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

 
 

Η Χαριτίνη Ηλιάδου και ο Στέφανος Μιχαήλ είναι από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας του πολιτικού-κοινωνικού θρίλερ «8 λέξεις» και μίλησαν για την σειρά και όσα πρόκειται να συμβούν στο μέλλον και τα λεγόμενά τους έχουν ενδιαφέρον.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Χαριτίνη Ηλιάδου

Αρχικά, ήταν η Αγγέλα Χατζή, γυναίκα-φάντασμα, με δόλιες ενέργειες. Αργότερα, τη συ­ναντάμε ως Στέλλα Λογοθέτη, εργασιομανή και φιλόδοξη, που διατηρούσε δεσμό με τον Έκτορα, διαπρεπή δικηγόρο. Όταν εκείνος ερωτεύεται παράφορα μια άλλη γυναίκα, η Στέλλα τον βάζει στο στόχαστρο με σκοπό να μην τον αφήσει σε χλωρό κλαρί.

-Η Στέλλα είναι ο απόλυτος χαρακτήρας της αδίστακτης γυναίκας;

«Η Στέλλα έχει πολλές όψεις. Είναι μια γυναίκα που έχει μάθει να επιβιώνει μόνη της μέσα στις δυσκολίες που της έφερε η ζωή. Και ενώ θα μπορούσε να αρκεστεί στην κακή της μοίρα, αντιθέτως γίνεται έρμαιο της έντονης φιλοδο­ξίας της, με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

-Βάζει τρικλοποδιές στη ζωή του Έκτορα, για να τον κερδίσει;

«Κάθε ερωτευμένη γυναίκα που δέχεται την α­πόρριψη, κάνει πολλά λάθη στην προσπάθειά της να πάρει πίσω αυτό που έχασε. Σε αυτή την παγίδα πέφτει και η Στέλλα».

-Μήπως από εκδίκηση;

«Η στάση της Στέλλας στρέφεται προς την εκδίκηση. Είναι μια γυναίκα βαθιά πληγωμένη, που δεν θέλει να επιτρέψει να έχει στη ζωή της ανθρώπους που την εκμεταλλεύτηκαν ή πλή­γωσαν τα συναισθήματά της».

-Με τις «8 λέξεις», κάνετε το πρώτο σας τη­λεοπτικό βήμα;

«Ναι, είναι η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση».

-Η σχέση σας με το φακό;

«Στην αρχή αισθανόμουν κάπως περίεργα, αλ­λά τώρα, λόγω της καθημερινής μου τριβής, πολλές φορές ξεχνάω πως υπάρχει».

 

 

Στέφανος Μιχαήλ

-Ο Έκτορας γιατί δεν ήταν από την αρχή στη σειρά;

«Δεν ήμουν από την αρχή στις “8 λέξεις” γιατί ζήτησα να ξεκουραστώ. Στο “Τατουάζ” η πί­εση ήταν πολύ μεγάλη. Ήταν η πρώτη σειρά που έκανε 310 επεισόδια τη σεζόν, γιατί ήταν διπλά και καθημερινά».

-Μερικά στοιχεία για το προφίλ του ήρωά σας;

«Ο Έκτορας έχει σπουδάσει δικηγόρος. Έχει ένα στιλ. Δεν δέχεται συζητήσεις, καθώς είναι ισχυρογνώμονας. Ξέρει πώς είναι να αγαπάς και είναι πολύ δοτικός».

-Η Στέλλα τον έχει βάλει στο στόχαστρο;

«Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει περάσει εύκολα στη ζωή του. Έπεσε στην αγκαλιά του Έκτορα, που της έδειξε αγάπη χωρίς να ενδι­αφέρεται για το παρελθόν της. Από τη στιγμή που εκείνος ερωτεύτηκε την Αλίκη, είναι λο­γικό η Στέλλα να θυμηθεί κάποιες παλιές της συνήθειες και να κάνει σπασμωδικές κινήσεις. Δεν την κατηγορώ».

-Θα αναστατώσει εντέλει τη ζωή του;

«Η Στέλλα, όσο και να προσπαθήσει να αναστατώσει τη σχέση του Έκτορα και τη ζωή του, δεν θα τα καταφέρει».

 

Σε απευθείας σύνδεση από την Κύπρο, όπου και εξακολουθεί να βρίσκεται σε καραντίνα, ο Στέφανος Μιχαήλ εμφανίστηκε μέσω skype και στο “Έλα χαμογέλα” το πρωί του Σαββάτου. Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο, την συνέχιση των “8 Λέξεων” αλλά και τις προτάσεις που απέριψε εξαιτίας της σχέσης με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Στέφανος Μιχαήλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως “είμαστε ακόμα σε καραντίνα και περιμένουμε από βδομάδα, λογικά την Πέμπτη, να τελειώσουν τα περιοριστικά και να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Έχουμε κουραστεί λίγο σε αυτή την κατάσταση”.

“Πληροφορήθηκα ότι το σίριαλ τελείωσε για φέτος και θα αρχίσει ξανά τον Σεπτέμβριο η προβολή του. Εμείς θα ξεκινήσουμε γυρίσματα στα μέσα Ιουνίου. Περιμένουμε να ανοίξουν τα αεροδρόμια με το καλό, να μπορέσουν να έρθουν οι συνάδελφοι από την Ελλάδα στην Κύπρο και νομίζω ότι θα πάμε σερί το καλοκαίρι ώστε να μαζέψουμε επεισόδια να έχουμε σε περίπτωση που, Θεός φυλάξοι, ξανασυμβεί το οτιδήποτε” ανέφερε, επίσης, ο νεαρός πρωταγωνιστής για τις “8 Λέξεις”

“Με τον Ανδρέα γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, περίπου δέκα, όπως και με τον Κούλη Νικολάου” πρόδωσε, στη συνέχεια, ο Στέφανος Μιχαήλ συμπληρώνοντας πως “επειδή έχουμε δημιουργήσει μια φιλία μέσα από τη δουλειά και έχουμε μια εξαιρετική χημεία με τα παιδιά, μου έχουν γίνει αρκετές προτάσεις, κάθε χρόνο, αλλά δυστυχώς τις απορρίπτω γιατί δεν το κάνει η καρδιά μου να τους αφήσω! Τους νιώθω όλους σαν οικογένεια”!

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»