Εκρήξεις από αιχμηρά σχόλια και το μπούστο της Μπακοδήμου στο #J2USgr

 

Επική μπηχτή Σπυροπούλου σε Μπακοδήμου: «Πρόσεχε, θα δαγκώσεις τη γλώσσα σου». Mε την Άσπα Τσίνα, εξερράγη ο Σταμάτης Φασουλής: «Δεν με ενδιαφέρει τι λες» Αντέδρασαν Γιαννόπουλος – Ολυμπίου με την κριτική του Φασουλή: «Προσβάλλουν τον Γιώργο» Αποκαλυπτική η Μαρία Μπακοδήμου, τράβηξε όλα τα βλέμματα με το ντεκολτέ της...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Το J2US ήρθε με πολλές εκπλήξεις στο Omega Εμφανίσεις επί σκηνής που μας ξεσήκωσαν, μας ταξίδεψαν, αλλά και κάποιες που προβλημάτισαν την κριτική επιτροπή.

Μετά την αποχώρηση του Βαλάντη και της Νικολέτας Καρρά το περασμένο Σάββατο, τα ζευγάρια ήταν αποφασισμένα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να παραμείνουν στο J2US, να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να κερδίσουν την ψήφο του κοινού.

Η αγωνία κάθε εβδομάδα μεγαλώνει. Οι διαγωνιζόμενοι έκαναν εντατικές πρόβες για να διεκδικήσουν την παρουσία τους στο επόμενο live, ενώ οι εντάσεις με την κριτική επιτροπή και οι ενστάσεις για τα σχόλια δεν έλειψαν ούτε σήμερα.

Η Μαρία Μπακοδήμου τραβάει σε κάθε επεισόδιο του J2US όλα τα βλέμματα πάνω της. Το εντυπωσιακό της ντύσιμο δεν περνάει απαρατήρητο. Είναι όσο πρέπει αποκαλυπτική και πάντα γίνεται θέμα της συζήτησης από τους τηλεθεατές στα social media.

Έτσι και σήμερα, λοιπόν, στο τέταρτο επεισόδιο του Just The 2 Of Us, η Μαρία Μπακοδήμου επέλεξε ένα υπέροχο φόρεμα, το οποίο ήταν ανοικτό μπροστά, τονίζοντας το πλούσιο μπούστο της.

Δείτε πώς εμφανίστηκε η Μαρία Μπακοδήμου σήμερα στο J2US…

Σας άρεσε η εμφάνιση της γνωστής παρουσιάστριας;

 

Την “Κιβωτό” τραγούδησαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Χρήστος Ζώτος στο τέταρτο επεισόδιο του J2US. Οι δυο τους δεν τα πήγαν και πολύ καλά, κάτι που αποτυπώθηκε και στη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής.

Οι τέσσερις κριτές, μάλιστα, πριν σχολιάσουν την εμφάνισή τους, ζήτησαν από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να τραγουδήσει ακαπέλα το ρεφρέν και εν συνεχεία είπαν την άποψή τους για το σημερινή τους παρουσίαση.

Δεν έλειψαν, βέβαια, και οι… μπηχτές από την Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου στη Μαρία Μπακοδήμου.

Κ.ΣΠ.: Λαμβάνω πολύ σοβαρά υπόψιν ότι μου λέτε και βλέπω και όλη την εκπομπή για να διορθώνω…

Μ.ΜΠ.: Τους άλλους!

Κ.ΣΠ.: Μαρία μου, τι έχεις πάθει; Πρόσεχε, θα δαγκώσεις τη γλώσσα σου σήμερα…

Το “πρωτόκολλο” του J2US λέει πως κάθε ζευγάρι, μετά την εμφάνισή του, θα πηγαίνει στο green room και θα συναντά τη Βίκυ Κάβουρα, όπου θα έχουν μια μικρή συνομιλία.

Αυτό, όμως, δεν συνέβη σήμερα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου…

 

Χαμός έγινε στο πλατό του J2US με την Άσπα Τσίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια άκουσε στο ακουστικό της κάποιες συνομιλίες της επιτροπής με την παραγωγή και νόμιζε πως αναφέρονταν στην ίδια. Αυτά που άκουγε, όμως, ήταν για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Άσπα Τσίνα, λοιπόν, ξέσπασε στο πλατό και ήρθε σε μεγάλη αντιπαράθεση με τον Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος ήταν φανερά εκνευρισμένος με όλο αυτό που συνέβαινε.

«Επειδή δεν μπορώ να κοροϊδεύω κανέναν, άκουσα τη συνομιλία σας για Βουγιουκλάκη και Χατζιδάκι και πάνω από το κοντρόλ που σας έλεγαν… Κύριε Φασουλή, αφήστε γιατί σας σέβομαι και σας εκτιμώ ιδιαιτέρως. Έχω υπάρξει σε ριάλιτι… Ήμουν πίσω και άκουγα τον διάλογο… Εγώ απλά σας ενημερώνω ότι τα άκουγα όλα στο ακουστικό», είπε αρχικά η Άσπα Τσίνα.

«Δεν έχω ακούσει τίποτα από το ακουστικό. Τι εννοείς; Να σου πω τι λέγαμε; Να σου πω ακριβώς, περίμενε. Σας παρακαλώ κι εγώ. Μιλάτε συνέχεια, να μιλήσει κι ένας άλλος. Για την Κωνσταντίνα μιλούσαμε και λέγαμε για Χατζιδάκι…  Είναι κακό αυτό; Ούτε καταλαβαίνω, ούτε με ενδιαφέρει τι λες. Εμένα κανείς δεν με ενημερώνει από πάνω», απάντησε ο Σταμάτης Φασουλής φανερά εκνευρισμένος.

«Προέρχεσαι από ένα ριάλιτι και σε ξέρουμε μέσα από μια σύγκρουση και η μεγαλύτερη υπογραφή που βάζεις σε αυτό το show είναι πάλι οι συγκρούσεις. Θα προτιμούσα οι υπογραφές σου να είναι πιο δημιουργικές. Μπορεί να υπάρχει μια μεγάλη ευαισθησία ότι τριγύρω σου περιβάλλεσαι από ανθρώπους θα είναι απέναντί σου. Δεν είμαστε απέναντί σου», είπε η Μαρία Μπακοδήμου στην Άσπα Τσίνα.

 

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Δέσποινα Ολυμπίου αντέδρασαν στα όσα είπε ο Σταμάτης Φασουλής στο προηγούμενο επεισόδιο του J2US.

«Λιγότερη σιγουριά, είσαι πολύ σίγουρος για όλα. Ο καλλιτέχνης έχει και ερωτηματικά, έχει και αμφιβολίες. Εκείνο που βγάζεις είναι ότι “τα ξέρω μωρέ, εντάξει είναι όλα”. Δεν είναι έτσι», είχε πει ο Σταμάτης Φασουλής.

«Σέβομαι την άποψή του, αλλά θα διαφωνήσω. Ο καλλιτέχνης μπορεί να είναι σεμνός και ταπεινός, εγώ αυτό κάνω, αλλά πρέπει να πω ότι είμαι 59 στα 60, έχω 12.000 ένσημα. Αν δεν είχα σιγουριά σε αυτό που πάω να κάνω, που πάω τότε;», είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος στο εισαγωγικό βίντεο.

«Ένιωσα ότι προσβάλλουν τον Γιώργο, προσβάλλουν την ιδιότητα του Γιώργου, σαν καλλιτέχνης», πρόσθεσε η Δέσποινα Ολυμπίου.…

Όπως ήταν φυσικό, δεν θα γινόταν να μην απαντήσουν και οι δύο καλλιτέχνες σε αυτό το επεισόδιο.

 

Μέχρι το τέλος του κόσμου από Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου 

 

Έμεινα εδώ από Κρυσταλλία και Λεωνίδα Καλφαγιάννη

 

Ξανά μανά από Κώστα Καραφώτη και Βίκυ Χατζηβασιλείου

 

Πόσο από Γιώργο Λιβάνη και Χριστίνα Βραχάλη

 

I want your sex από Άρη Μακρή και Έρρικα Πρεζεράκου 

 

Time of my life από Άρτεμις Ματαφιά και Ορφέα Παπαδόπουλο

 

Τρύφωνας Σαμαράς & Χαρά Βέρρα - A Far L' Amore 

 

Το κορυφαίο ζευγάρι της βραδιάς δεν ήταν άλλο από την Κόνη Μεταξά και τον Τάσο Ξιάρχος που έκαναν εμφάνιση Lady Gaga

 

Το ζευγάρι που πήρε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε είναι η Χρύσπα και ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

 

«Περάσαμε πολύ ωραία, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους. Όταν έχεις ήδη βραχεί, δεν την φοβάσαι την βροχή. Εμείς το “ταξίδι” μας το απολαύσαμε, πήγαμε μέχρι εδώ που φτάσαμε, είμαστε πολύ χαρούμενοι», είπε η Χρύσπα.

«Χάρηκα που ήμουν εδώ, που έζησα όλη αυτή την εμπειρία, ήταν κάτι ξεχωριστό, κάτι καινούργιο για μένα», είπε ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

​​​​​​​

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»