Δευτέρα, 30 Μαρτίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Μικρούτσικος & Bόσσου πήγαν στα μπουζούκια και είπαν και ένα τραγούδι!

  25/02/2020 14:30
Μικρούτσικος & Bόσσου πήγαν στα μπουζούκια και είπαν και ένα τραγούδι!

Μικρούτσικος & Bόσσου πήγαν στα μπουζούκια και είπαν και ένα τραγούδι!

  25/02/2020 14:30
 

Τραγουδούν μαζί την επιτυχία του  «Έρωτας Κεραυνοβόλος» , με την οποία έγραψαν ιστορία τη δεκαετία του '80 «Μέσα στα μάτια σου ο κόσμος όλος, έρωτας έρωτας κεραυνοβόλος»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Σοφία Βόσσου υπήρξαν ένα όμορφο και αγαπημένο ζευγάρι. Με το πέρασμα του χρόνου οι δυο τους διατηρούν άριστες και φιλικές σχέσεις. Μάλιστα η Σοφία Βόσσου στις δύσκολες ώρες του Ανδρέα τόσο με το θάνατο του αδερφού του Θάνου όσο και με τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο έχει σταθεί βράχος στο πλευρό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξανά μαζί Μικρούτσικος - Βόσσου κάτω από την ίδια στέγη! Nιώθει ασφάλεια κοντά της και ανακτά τις δυνάμεις του

Οι δύο τους βρέθηκαν χθες βράδυ σε νυχτερινό κέντρο και όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε χρήστης του Facebook στον λογαριασμό του κάθονται δίπλα δίπλα και τραγουδούν το «Έρωτας Κεραυνοβόλος» που έχει γράψει ο Ανδρέας Μικρούτσικος και έχει ερμηνεύσει η Σοφία Βόσσου.

Σε παλαιότερή της συνέντευξη η Σοφία Βόσσου είχε πει γιατί δεν είχε δεχτεί την πρόταση γάμου που της είχε κάνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Στην πρόταση γάμου που μου είχε κάνει ο Ανδρέας (Μικρούτσικος) είχα αρνηθεί, γιατί δεν θέλω το γάμο, δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει η εξ ανάγκης συντροφικότητα, που πολλές φορές οι άνθρωποι ψάχνουν να βρουν από ανάγκη ένα σύντροφο, γιατί δεν μπορούν τη «μοναξιά» τους. Μπορώ να ζήσω και στην κορυφή ενός βουνού μόνη μου, πάντα μπορούσα. Θέλω ο σύντροφος που θα βρω να είναι κυρίως εραστής μου, δεν ψάχνω το συνταξιούχο ή να βρω ένα σύντροφο  για να μη γεράσω μόνη μου, γελάω, πολύ μ’ αυτό».

Στην ίδια συνέντευξη είχε απαντήσει αν θα μπορούσε να είναι ξανά μαζί: «Όχι, δεν θα μπορούσα. Υπάρχουν κάποιες σχέσεις μερικές φορές που δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους κι έχει συμβεί αυτό σ’ εμένα, να σταμάτησαν για κάποιους λόγους, από εξωγενείς παράγοντες, είτε… μια τέτοια σχέση που δεν έχει κλείσει τον κύκλο της νομίζω ότι θα μπορούσα να ξανακάνω. Η σχέση μου με τον Ανδρέα έχει κλείσει τον κύκλο της και έχουμε πλέον άλλου είδους αγάπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας