Κυριακή, 5 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε κάνονας αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή

  25/02/2020 10:23
O Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε κάνονας αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε κάνονας αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή

  25/02/2020 10:23
 

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε στο MEGA και μίλησε για όλα στη νέα εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο διάσημος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος βρέθηκε καλεσμένος στο "Nega Talk" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.

«Η δουλειά μου είναι ένας τρόπος ζωής. Είναι περισσότερο ανάγκη. Όλοι οι άνθρωποι δουλεύουν, αλλά όταν ο συγκεκριμένος θέλει να κάτσει σπίτι μόνος του να γράψει είναι η δουλειά του ναι μεν, αλλά δεν είναι ακριβώς δουλειά – ένα γραφείο, μια ρουτίνα. Μέχρι τώρα όλα τα όριζε η δουλειά, όλα περνούσαν μέσα από τη δημιουργία μου» είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αρχικά.

Ο ίδιος συνέχισε: «Εγώ έχω ένα καλό και κακό. Είμαι ιδιαίτερα ανεξάρτητος, αυτόνομος, αυτάρκης άνθρωπος. Αυτό είναι πολύ καλό στην καθημερινότητα αλλά κάποιες φορές σε δυσκολεύει. Είμαι σε σημείο σπαστικό αυτόνομος και μπορώ να υπάρξω και μόνος μου όπου κι αν με βάλεις. Θέλω τα χαρτιά και το στιλό μου. [...] Μάλλον δεν έχω γνωρίσει το σωστό πρόσωπο με το οποίο δεν θα νιώσω την... ασφυξία, αυτό που κοιτάω από πού μπορώ να φύγω. Όσο αφορά τις σχέσεις, πάντα προτεραιότητά μου ήταν η δουλειά. Ήμουν ερωτευμένος με αυτό που έγραφα και έφτιαχνα. Είναι και θέμα τύχης τι θα βρεις στη ζωή σου και τι θα αφήσεις να μπει σε αυτή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας