Ο Ιωάννης από την Κύπρο παραβίασε τους κανόνες στο #ΜasterChefGR

 
Έξαλλοι οι κριτές με την Κατερίνα που πέταξε το πιάτο της! Η κατσάδα και τα κλάματα στο #ΜasterChefGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Κατερίνα Λένη και ο Γιώργος Λασκαρίδης οι οποίοι ήρθαν σε ευθεία αντιπαράθεση στο προηγούμενο επεισόδιο, αποφάσισαν να μιλήσουν για να λύσουν τις διαφορές τους.

Μόνο που όπως αποκάλυψαν και οι δύο on camera, μόνο φίλοι δεν θα καταφέρουν να γίνουν μέσα στο σπίτι κατά τη συμβίωσή τους αφού έχουν τελείως διαφορετικές απόψεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗ: 

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα αποκάλυψε για τη συνομιλία τους: «Χθες το βράδυ με έπιασε ο Γιώργος να μιλήσουμε. Δεν μπορούμε να τα βρούμε. Ανέβηκαν λίγο οι τόνοι. Κατηγορήθηκα ότι όλο αυτό το έκανα για το Θεαθήναι.

Κατηγορήθηκα και για το γεγονός ότι είμαι κομμώτρια. Και τι δουλειά έχω εδώ μέσα εγώ όταν έχουν έρθει παιδιά που είναι μάγειρες και ίσως δεν έχουν μία καλή δουλειά και θέλουν μία καλύτερη. Και απαιτήθηκε από μένα να εξηγήσω για ποιο λόγο βρίσκομαι εγώ μέσα στο παιχνίδι. Δεν θέλω να απολογηθώ και δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία».

Από την πλευρά του ο Γιώργος είπε on camera: «Με την Κατερίνα μιλήσαμε και δεν μπορέσαμε να τα βρούμε γιατί έχουμε διαφορετικούς λόγους που έχουμε μπει μέσα στο παιχνίδι.

Μιλήσαμε για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε στο πλατό. Θεωρητικά εκείνη έχει ακούσει κάποια λόγια για εμάς σαν σύνολο, την ομάδα, έβγαλε και κάποια συμπεράσματα γιατί θεώρησε ότι έχουμε έπαρση σαν παρέα…

Πέρα από αυτό όμως, εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ, μου το είπε και αυτή και δεν μπορέσαμε να βρούμε κάποιο κοινό σημείο ώστε να είμαστε καλά μαζί. Θα λέμε μία καλημέρα και ο καθένας θα κάνει αυτό που ήρθε να κάνει».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των δύο παικτών...

 

Ζητούμενο είναι ένα γευστικό ποτ πουρί από αγαπημένα υλικά των τριών σεφ, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Κάνοντας χρήση τουλάχιστον 3 υλικών από εκείνα που προτείνουν οι Μέντορες, οι παίκτες θα πρέπει να βγάλουν πιάτα αντάξια του διαγωνισμού. Το αποτέλεσμα πολυποίκιλο αλλά με χιούμορ. 

 

Η Μαρία που είχε το πλεονέκτημα απογοητεύτηκε με το γιατί ήθελε περισσότερη ίντριγκα

 

Δείτε για ποιο λόγο νευρίασε ο Διονύσης

 

Χύτρα άρπαξε φωτιά άρπαξε την ώρα της δοκιμασίας

 

Ο Ιωάννης από την Κύπρο βγήκε εκτός θέματος καθώς παραβίασε τους κανόνες

 

Η Μάρλεν με νέα trend συνταγή «ΌΛΑ Κάρβουνο»

 

Το τεστ δημιουργικότητας τελικά αποδείχτηκε… μοιραίο για την Κατερίνα Λένη η οποία ήρθε αντιμέτωπη με τους κριτές και την οργή τους.

Το τεστ δημιουργικότητας στο οποίο υποβλήθηκαν οι παίκτες μετά τη δοκιμασία του Mystery Box στην οποία νικήτρια ήταν η Μαρία Μπέη με πολύ καλό πιάτο ήθελε τους επίδοξους MasterChefs να φτιάχνουν ένα πιάτο με βασικό συστατικό το ψωμί του τοστ.

Όλοι οι παίκτες έδειξαν να έχουν μεγάλη αγωνία για το πιάτο που θα παρέδιδαν ενώπιον των τριών κριτών αφού έπρεπε να αποδείξουν πόσο δημιουργικοί μπορούν να γίνουν όταν έχουν ένα τέτοιο υλικό ως πρωταγωνιστή στη δημιουργία τους.

Η Μαρία που είχε κερδίσει την ασυλία, είχε τη δυνατότητα να επιλέξει δύο συμπαίκτες της για να μαγειρέψουν έχοντας στη διάθεσή του 45 λεπτά, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που είχαν στη διάθεσή τους 30 λεπτά μόνο.

Όλοι τους ζορίστηκαν όμως περισσότερο έδειξε να αγχώνεται η Κατερίνα η οποία, να θυμίσουμε ότι είναι η κάτοχος της κάρτας ασυλίας την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει είτε για να σώσει τον εαυτό της -αν κινδυνέψει να φύγει από το παιχνίδι- είτε κάποιον συμπαίκτη της.

Πάνω στον πανικό της που δεν μπορούσε να βγάλει πιάτο πέταξε το φαγητό στα σκουπίδια, κάτι που φυσικά έγινε μπροστά στα μάτια των έκπληκτων κριτών οι οποίοι ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα από μία τέτοια κίνηση.

Πρώτος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την έβαλε στον… τοίχο λέγοντάς της πως δεν ήταν καθόλου σωστό αυτό που είχε κάνει.

Η Κατερίνα ξέσπασε σε κλάματα και τα έβαλε με τον εαυτό της για ό,τι είχε κάνει.

 

Το... κατσάδιασμα που είχε φάει λίγο πριν η Κατερίνα Λένη την έκανε να κλαίει και ο Σωτήρης Κοντιζάς την πλησίασε για να την ηρεμήσει. 

Φαίνεται όμως πως έκανε λάθος καθώς παρά τα καθησυχαστικά του λόγια και την προσπάθειά του να την ηρεμήσει για το... φάουλ που είχε κάνει λίγο πριν όταν μπροστά στα μάτια των κριτών πέταξε το πιάτο που είχε ετοιμάσει στο τεστ δημιουργικότητας, η Κατερίνα αρνήθηκε την αγκαλιά του όταν εκείνος της την πρότεινε.

Πάγωσαν φυσικά όλοι γύρω της και μάλλον και οι τηλεθεατές που δεν πίστευαν στα ματια τους σε ό,τι είχε να κάνει με την άρνηση της Κατερίνας.

Βέβαια, λίγο μετά δικαιολογήθηκε ότι παρ' όλο που δεν αγκάλιασε τον κριτή, ήταν σαν να την ένιωσε αφού ήταν πολύ ζεστός ο τρόπος που την είχε πλησιάσει.

Δείτε το βίντεο με όσα ειπώθηκαν ανάμεσά τους.

 

Όταν οι κριτές άκουσαν από τον παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής ότι είχε βάλει στο πιάτο πού τους παρουσίαζε όλα τα υλικά που είχε μέσα το Mystery Box, έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Μάλιστα ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολίασε πως δεν ακουγόταν και πολύ νόστιμο ένα πιάτο που είχε τόσα πολλά υλικά μέσα.

Ο Διονύσιος Πρώιος όμως το έκανε, τόλμησε και άφησε στην κρίση των κριτών να αποφασίσουν αν θα τον επέλεγαν ως παίκτη με ένα από τα καλύτερα πιάτα της δοκιμασίας.

Εκείνο που πραγματικά τους άφησε άφωνους ήταν το γεγονός ότι το πιάτο, παρά τα τόσα διαφορετικά υλικά, ήταν πολύ νόστιμο, γεγονός που έκανε τους κριτές να εντυπωσιαστούν και να πουν τα καλύτερα λόγια στον Διονύσιο.

Δείτε το βίντεο με όσα έγιναν στο πλατό του MasterChef 4.

 

Απογοητευμένη η Μάγδα ξέσπασε σε κλάματα 

 

Δείτε τι θα γίνει απόψε

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες