Παρασκευή, 10 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Έμεινα έγκυος στην 2η εξωσωματική... Ο λόγος που το δημοσίευσα είναι...»

  12/02/2020 12:26
 «Έμεινα έγκυος στην 2η εξωσωματική... Ο λόγος που το δημοσίευσα είναι...»

«Έμεινα έγκυος στην 2η εξωσωματική... Ο λόγος που το δημοσίευσα είναι...»

  12/02/2020 12:26
 
Άλλη μια τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η βουλευτής ΔΗ.ΣΥ. Σάβια Ορφανίδου, για να μιλήσει για την απόφαση της να ζήσει το θαύμα της μητρότητας από δωρητή σπέρματος.
 
 
Αυτή την φορά, συνομίλησε με την Χριστιάνα Αριστοτέλους στην εκπομπή του Alpha Κύπρου "Με αγάπη Χριστιάνα". Για άλλη μια φορά η βουλευτής κατάφερε να δώσει το σωστό παράδειγμα, να συγκινήσει, να προβληματίσει και να δώσει τις απαντήσεις της και σε όσους σχολίασαν την πράξη της αρνητικά ή ήταν δύσπιστοι!
 

«Yπάρχουν πολλές γυναίκες που θέλουν να κάνουν το ίδιο πράγμα. Ως κοινωνία τελικά με μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι η κοινωνία είναι έτοιμη για μια ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Ο λόγος που το δημοσίευσα δεν είναι για να πουλήσω κάποια προσωπική ιστορία αλλά για να αλλάξουν κάποια ταμπού και να ευαισθητοποιήσω την κοινωνία.

Ένιωσα στα 39 την ηλικία μου και όσο μεγαλώνεις μειώνεται η γονιμότητα και η ποιότητα των ωαρίων. Αποφάσισα από την στιγμή που δεν έχω σύντροφο και δεν διαφαινόταν στον ορίζοντα ότι θα έχω, πήρα την απόφαση.

Εγώ έμεινα έγκυος στην δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής και είμαι ευγνώμων. Ο πατέρας μου το πήρε πολύ θετικά και αυτή ήταν η έννοια μου. Ο πατέρας μού είπε ότι αυτό έπρεπε να κάνω. Στους γονείς μου βλέπω όλο τον κόσμο, μόνοι αυτοί με επηρεάζουν.

Διανύω τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Πήγα σε κλινική στο εξωτερικό για να ελένξουν γενετικές παθήσεις κτλ. Υπάρχουν χαρακτηριστικά που διαλέγεις όπως εθνικότητα. Επέλεξα την ανωνυμία να μην μάθω το όνομα του πατρός του παιδιού μου. Αν θέλει το παιδί να μάθει τον πατέρα του, θα το δούμε στο μέλλον»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας