Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αυτή είναι η χρυσή 24αδα του #MasterChefGR

  12/02/2020 09:00
Αυτή είναι η χρυσή 24αδα του #MasterChefGR

Αυτή είναι η χρυσή 24αδα του #MasterChefGR

  12/02/2020 09:00
 
Aνατροπή στο φινάλε από τους κριτές, δεν θα μπουν όλοι στο σπίτι! Δείτε τις τρεις ομάδες όπως διαμορφώθηκαν στην τρίτη μέρα του bootcamp.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Το bootcamp του MasterChef ολοκληρώθηκε και 24 παίκτες πήραν ποδιά και προχωρούν στην επόμενη φάση. Βέβαια, τους περιμένει μια πολύ μεγάλη έκπληξη, καθώς όπως αποκάλυψε ο Σωτήρης Κοντιζάς «όλοι όσοι πήραν ποδιά δεν θα μπουν και στο σπίτι, σωστά;».

«Τους περιμένει καλή έκπληξη», πρόσθεσε ο Πάνος Ιωαννίδης. «Δεν θα μπουν όλοι, αλλά θα έχει κι αυτό μεγάλο ενδιαφέρον», τόνισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι 24 παίκτες του MasterChef

Διονύσης

Μαρλέν

Κωνσταντίνος

Σεμίνα

Κωνσταντίνος

Μάγδα

Ιορδάνης

Ηλιάνα

Γιώτα

Δημήτρης

Ηρακλής

Κατερίνα

Ντέμη

Μαρία

Τζον

Δημοσθένης

Μαριάννα

Σταύρος

Ηλίας

Ιωάννης

Σταύρος

Θεοχάρης

Γιώργος

Ηλίας

Οι τρεις ομάδες του MasterChef:

Σωτήρης Κοντιζάς: Διονύσης, Μαρλέν, Κωνσταντίνος, Σεμίνα, Κατερίνα, Τζον, Ιωάννης, Ηλίας.

Πάνος Ιωαννίδης: Κωνσταντίνος, Μάγδα, Ηρακλής, Μαρία, Μαριάννα, Σταύρος, Θεοχάρης, Γιώργος.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ιορδάνης, Ηλιάνα, Γιώτα, Δημήτρης, Ντέμη, Δημοσθένης, Σταύρος, Ηλίας.

Αποδεδειγμένα έως τώρα στο MasterChef, όταν όλοι πιστεύουν ότι όλα έχουν μπει στη θέση τους, οι τρεις σεφ ξαναπαίρνουν την «τράπουλα» και μοιράζουν πάλι.

Όσοι πίστεψαν ότι τα Bootcamp τελείωσαν αισίως και το μόνο που μένει είναι να μπουν στο σπίτι του MasterChef 4, έκαναν μεγάλο λάθος!

Άλλη μια δύσκολη δοκιμασία έρχεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τους τρεις Μέντορες, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και να επιβεβαιώσουν τις επιλογές για τις ποδιές, που

μοίρασαν. Σε σειρά, όπως στο σχολείο, μπροστά ο Μέντορας Σεφ και πίσω να ακολουθούν οι «μαθητευόμενοι», έρχεται μια από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες να ταράξει την κανονική ροή του διαγωνισμού.

Η δοκιμασία «Follow the Chef» και η άμεση δοκιμή της κάθε προσπάθειας από τον κάθε σεφ, θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα άμεσα. Το άγχος, η έλλειψη συγκέντρωσης και παρατηρητικότητας, η αυθαίρετη πρωτοβουλία, θα στοιχίσει σε κάποιον την ποδιά και επομένως την παραμονή του στον διαγωνισμό, πριν ακόμα αρχίσει.

Η λιγότερο πιστή εκτέλεση από την κάθε ομάδα, θα κριθεί στο τέλος σε μία δοκιμασία αποχώρησης. Εκείνος ή εκείνη, που δεν θα τα καταφέρει, θα αποχωρίσει οριστικά από τον διαγωνισμό. Σε κάποιους ακούγεται εύκολο, για άλλους όμως δεν είναι καθόλου! Η δοκιμασία θρίλερ αποδεικνύει ότι το παιχνίδι συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Το επίπεδο μπορεί μόνο να ανεβαίνει και όποιος δεν έχει την ικανότητα να το ακολουθήσει ...θα μένει πίσω, στην καλύτερη περίπτωση, ή και εκτός διαγωνισμού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας