Έξαλλος ο Κουδουνάρης στο #MyStyleRocksGR! Την πλήρωσε η Τζώρτζια!

 
 
 

Του… γύρισε το κεφάλι του Στέλιου Κουδουνάρη στο επεισόδιο καθώς εκνευρίστηκε με τις κοπέλες που διαγωνίζονται. Αφορμή στάθηκε η εμφάνιση της Τζώρτζιας Παναγή ενώπιον των κριτών και των συμπαικτριών της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη κλήθηκε να σχολιάσει τις σημερινές στυλιστικές επιλογές της συμπαίκτριάς της.

Η Δήμητρα αποκάλυψε πως η τσάντα κρατούσε η Τζώρτζια ήταν δική της καθώς της την είχε δανείσει για να τη φορέσει μιας και πήγαινε με το λουκ της στο σημερινό επεισόδιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Όταν λοιπόν ήρθε η στιγμή να πάρει τον λόγο ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το γεγονός ότι οι κοπέλες μεταξύ τους ανταλλάσσουν ρούχα και αξεσουάρ με αποτέλεσμα οι ίδιοι οι κριτές αλλά και το τηλεοπτικό κοινό να βλέπουν ακριβώς τα ίδια πράγματα συνεχώς.

Μάταια οι κοπέλες προσπαθούσαν να δικαιολογηθούν αποδίδοντας αυτό το αλισβερίσι στην αλληλοϋποστήριξη και την αλληλεγγύη.

 

 

Στην κάμερα του “Ευτυχείτε” και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Κοχλατζή μίλησε η Εύα Μπάση. Η νεαρή δημοσιογράφος, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή στον περσινό κύκλο του My Style Rocks, σχολίασε τόσο τη δική της εμπειρία όσο και τις αλλαγές με τον φετινό κύκλο.

“Πάντα λέω τη γνώμη μου, το έχω σαν αρχή στη ζωή μου” σημείωσε χαρακτηριστικά η Εύα Μπάση προσθέτοντας “όσον αφορά το παιχνίδι, όλη μέρα δεχόμασταν μια κριτική και συνήθως ήταν αρνητική. Η πιο σκληρή κριτική που δέχθηκα ήταν από τον Στέλιο Κουδουνάρη. Είχαμε διάφορα. Ο άνθρωπος, έξω από το πλατό, μπορεί να είναι τελείως διαφορετικός και απλά εκεί να είναι αυτός ο ρόλος του”.

Επίσης, η Εύα Μπάση αποκάλυψε πως είχε και η ίδια αποχωρήσει από το γύρισμα όπως ακριβώς συνέβη και πριν λίγες μέρες με την Δήμητρα Αλεξανδράκη! “Είχε συμβεί και πέρσι το ίδιο σκηνικό που συνέβη και φέτος με την Δήμητρα Αλεξανδράκη. Απλά δεν είχα βγει να το πω. Είχαμε τσακωθεί με τον Στέλιο Κουδουνάρη και είχα φύγει από το στούντιο. Πήραμε το χρόνο μας, βάλαμε τα ωραία μας χαμόγελα και ξαναβγήκαμε στο στούντιο”.

Ποια ήταν, όμως, η σχέση με την περσινή παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; “Ανάμεσα σε μένα και την Κωνσταντίνα οι ατάκες πηγαινοερχόντουσαν. Μόνο μαζί μου συνέβαινε αυτό, με τις άλλες κοπέλες δεν είχε ιδιαίτερη αγάπη” απάντησε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

“Η περσινή κριτική επιτροπή ήταν πιο σκληρή και πιο ειρωνική απέναντι μας. Δεν ξέρω γιατί. Φέτος υπάρχουν ισορροπίες” πρόσθεσε, ακόμα, η Εύα Μπάση.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!