Παγκόσμιο παραλήρημα! Η κολλητή της Jen, Courteney Cox, έκανε like σε tweet για τους Pitt-Aniston! Κάτι ξέρει! Λες;

 

Η καρδούλα μας δεν αντέχει πολλές συγκινήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τη μεγαλύτερη συγκίνηση νιώσαμε το βράδυ της Κυριακής στα SAG Awards, όταν και είδαμε τις φωτογραφίες από τη συνάντηση του Brad Pitt και της Jennifer Aniston. Καταλαβαίνεις πως αυτή την επανασύνδεση- συνάντηση την περιμέναμε αρκετά χρόνια, και ας ξέραμε πως ο Brad πέρυσι πήγε στα γενέθλια της ηθοποιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Stop the press! O Brad Pitt καθηλώθηκε, αγκάλιασε, φίλησε την Jennifer Aniston! Παγκόσμιος παροξυσμός!

Όταν δεν έχεις φωτογραφικό υλικό που να τους δείχνει μαζί σπάνια πιστεύεις τα δημοσιεύματα και όσα λένε. Και γι’ αυτό οι φωτογραφίες αυτές των δυο τους μίλησαν πραγματικά στην καρδούλα μας.

Μάλιστα οι ειδικοί στη γλώσσα του σώματος δήλωσαν ξεκάθαρα, πως οι δύο αυτοί άνθρωποι θέλονται όσο τίποτα. Και εκτός από αυτή την αναφορά, έχουμε μάλλον ακόμη μια απόδειξη.

 

Η Courteney Cox έκανε like σε ένα tweet που αναφέρεται στους Brad Pitt και Jennifer Aniston και αυτό κάτι μας λέει. Για την ακρίβεια μας λέει πολλά, και «ουρλιάζουμε». Η Asher Wambold έγραψε: «They still love each other, no doubt» και η κολλητή φίλη της ηθοποιού έκανε like φυσικά. Και σε ρωτάμε, τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τη σχέση των Brad-Aniston;

Μήπως είναι κάποια επιβεβαίωση για τα αισθήματά τους και μας το φέρνουν απέξω απέξω διακριτικά;

 

Κι επειδή όλοι θα θέλαμε να γνωρίζαμε το παρασκήνιο αυτής της φωτογράφισης, έτσι η Emma McIntyre, φωτογράφος του πρακτορείου Getty μίλησε για τις αντιδράσεις των δυο stars κατά την συνάντηση.

Χαρακτηριστικά η φωτογράφος είπε: «Ήταν και οι δυο τους στα παρασκήνια, έτοιμοι να μιλήσουν στα Μέσα, μετά τις νίκες τους. Η Jennifer είχε υπογράψει κάτι αυτόγραφα και ήταν έτοιμη να διασχίσει τη γραμμή μπροστά από τους φωτογράφους και δημοσιογράφους. Εγώ έτρεχα μπρος πίσω, ανάμεσα στα παρασκήνια και την press line, και είχα ήδη φωτογραφίσει τη Jennifer. Και ήμουν έτοιμη να αποχωρήσω όταν είδα τον Brad να διασχίζει τον διάδρομο και αντιλήφθηκα ότι εδώ θα υπάρξει μια στιγμή που αξίζει να φωτογραφίσω».

Συνεχίζει λέγοντας: «Τον άκουσα να φωνάζει "Aniston" και εκείνη γύρισε και αγκαλιάστηκαν και συνεχάρησαν ο ένας τον άλλο. Ήταν μια στιγμή ανάμεσα σε δυο πολύ επιτυχημένους ανθρώπους που βρίσκονται στην κορυφή αυτή τη στιγμή, που αναγνωρίζουν ο ένας την επιτυχία του άλλου και έδειχναν ειλικρινά ευτυχισμένοι που συναντήθηκαν».

Τέλος, τονίζει: «Η στιγμή ήταν πολύ συγκινητική και μπορούσες να αισθανθείς τον σεβασμό δυο ανθρώπων που γνωρίζονται περισσότερα από 20 χρόνια και είναι και οι δυο εξαιρετικοί στη δουλειά τους».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»