Stop the press! O Brad Pitt καθηλώθηκε, αγκάλιασε, φίλησε την Jennifer Aniston! Παγκόσμιος παροξυσμός!

 

Οι δύο πρώην σύζυγοι είχαν ένα τρυφερό reunion στα παρασκήνια της τελετής των #SAGAwards2020, από την οποία αποχώρησαν νικητές 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η χθεσινοβραδινή τελετή των βραβείων του Σωματείου Ηθοποιών, γνωστών και ως SAG Awards (Screen Actors Guild - SAG), χάρισε στους Brad Pitt και Jennifer Aniston από ένα ακόμη αγαλματάκι για την πλούσια συλλογή τους. Αποτέλεσε όμως και το «σκηνικό» για ένα ακόμη reunion τους, το οποίο φυσικά σχολιάζεται εκτενώς στα σημερινά δημοσιεύματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Oι μεγάλοι νικητές και το κόκκινο χαλί της λαμπερής βραδιάς των #SAGAwards2020

Oι δύο τους ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στα παρασκήνια της τελετής, μετά τη βράβευσή τους για τις ερμηνείες τους στο «The Morning Show» και το «Once Upon a Time in Hollywood» αντίστοιχα. Με τα φλας να αστράφτουν γύρω τους, οι δύο σταρ έδειχναν πανευτυχείς για τη συνάντησή τους, ενώ ο φωτογραφικός φακός του Entertainment Tonight κατέγραψε και κάποια... τρυφερά αγγίγματα που φυσικά δεν έμειναν ασχολίαστα, παρά τη γνωστή φιλική σχέση που διατηρεί το πρώην ζευγάρι.



Όπως φαίνεται, το ET δεν σταμάτησε λεπτό να παρακολουθεί τους δύο πρώην συζύγους, ελπίζοντας να πετύχει κάποιο καλό στιγμιότυπο που θα ικανοποιούσε τους φαν που ονειρεύονται να τους ξαναδούν μαζί.

 

Λίγο νωρίτερα, η κάμερα του είχε καταγράψει τον Brad Pitt να παρακολουθεί καθηλωμένος τη συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία της Jennifer καθώς δεχόταν το βραβείο της.

 

 

Δείτε ολόκληρη την ομιλία της που καθήλωσε τον Brad



Σε ερώτηση πάντως δημοσιογράφου του ΕΤ για την επιμονή του Τύπου να ασχολείται ακόμα με τη σχέση τους και τα σενάρια επανασύνδεσης, η Aniston σχολίασε ότι βλέπει το ζήτημα με χιούμορ. «Είναι ξεκαρδιστικό. Ωστόσο κάτι πρέπει να συζητάνε», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός ελληνικής καταγωγής

 



Υπενθυμίζεται ότι η Τζένιφερ Άνιστον και ο Πιτ χώρισαν το 2005 μετά από 5 χρόνια γάμου. Στη συνέχεια, ο Πιτ παντρεύτηκε την Αντζελίνα Τζολί, από την οποία πλέον έχει χωρίσει, και η «Τζεν» παντρεύτηκε με τον Τζάστιν Θερού, χωρίς όμως ούτε αυτός ο γάμος να στεριώσει.




Πολλοί πιστεύουν ότι τώρα που είναι πλέον ελεύθεροι και οι δύο ηθοποιοί, κάποτε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, μπορούν να «ξαναδοκιμάσουν». Ο συνεχείς αναφορές του Βrad στην... «αποτυχημένη» ερωτική ζωή του μετά το διαζύγιο ενθαρρύνουν όσους ελπίζουν να τους ξαναδούν μαζί.



Παραλαμβάνοντας το βραβείο του το βράδυ της Κυριακής, ο Brad (που συνεχίζει να χρησιμοποιεί την προσωπική του ζωή ως... ανέκδοτο) σχολίασε ότι πρέπει να προσθέσει το νέο του βραβείο στο προφίλ του στο Tinder. Σε μια συνέντευξή του νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο σταρ αστειεύτηκε ότι έχει γίνει πλέον «εύκολος στόχος» για τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά επειδή η ερωτική του ζωή είναι σκέτη «καταστροφή».

Ο Brad πήρε το SAG Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία Once Upon A Time In Hollywood και, κατά τη διάρκεια του λόγου του, πέταξε μία σπόντα για την πρώην σύζυγό του, Angelina Jolie, και τη σχέση που έχει μαζί της.

«Ας είμαστε ειλικρινείς. Ήταν ένας δύσκολος ρόλος. Ένας άντρας που μαστουρώνει, βγάζει την μπλούζα του και δεν τα πάει καλά με τη γυναίκα του»

Σου μοιάζει γνώριμη αυτή η περιγραφή; Ω, ναι. Πρόκειται για τον ίδιο τον Brad που μάλλον αποφάσισε να κάνει αστείο για τον γάμο του με την Jolie, που έληξε άδοξα το 2016. Έκτοτε, το ζευγάρι βρίσκεται σε δικαστικές διαμάχες και το μόνο σίγουρο είναι ότι η μεταξύ τους σχέση δεν ήταν κι η καλύτερη που θα μπορούσε να ήταν.

Της Aniston, πάντως, της άρεσε και η ομιλία και το αστείο του, αφού, λίγο μετά, το πλάνο τη δείχνει να τον παρακολουθεί με προσοχή και να τον χειροκροτάει.

 

 

Δείτε καρέ καρέ τις φωτογραφίες:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»