Το συγκινητικό μήνυμά της Πάολα στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη!

 
H Πάολα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» που παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο είπε ψέματα πως είναι τσιγγάνα... Γιατί μένει και με τον άντρα της και και τον σύντροφό της;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τον Παντελή Παντελίδη, την συνεργασία τους και έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στην οικογένειά του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επανασύνδεση για την Πάολα και τον αγαπημένο της

Συγκεκριμένα η Πάολα ανέφερε: «Αυτό το πλάσμα είχε κάτι μοναδικό, ήταν σαν να μην έχει καταλάβει τι του συνέβη. Τι ήταν αυτό το δώρο που είχε από το θεό. Πραγματικά έγραφε και την επόμενη ημέρα, όλη η Ελλάδα τραγουδούσε τα τραγούδια του. Ήταν σαν να μην καταλάβαινε τι συνέβαινε και αυτό ήταν το φυσιολογικό γι’ αυτόν να κάνει, ήταν τόσο απλό για αυτόν»!

Και τόνισε: «Εγώ είχα μια άψογη συνεργασία και πάντα με ανθρώπους ελεύθερους όπως τον Παντελή τα πηγαίνω καλά. Ταιριάζω πολύ, αγαπιόμαστε όταν δουλεύομε. Θέλω να πω στην οικογένεια του ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι εδώ κοντά τους αυτό το πλάσμα. Ίσως το αισθάνομαι από δική μου ανάγκη γιατί αισθάνομαι και τον μπαμπά μου. Είναι μοναδικός. Δεν μου είναι εύκολο…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

 

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο είπε ψέματα πως είναι τσιγγάνα.

«Δεν είναι αλήθεια ότι είμαι τσιγγάνα, στον λόγο της τιμής μου, στο θεούλη που πιστεύω. Εγώ το είπα μόνη μου, εγώ το δημιούργησα. Να ξεκινήσω την ιστορία από την αρχή; Από τους φίλους που είχα τσιγγάνους; Γενικά εγώ είμαι κατά του ρατσισμού και όλοι λέμε ότι δεν είμαστε ρατσιστές αλλά εγώ έχω δει ότι οι περισσότεροι είναι ρατσιστές. Είναι ντροπή. Είναι αίσχος. Είναι φίλοι μου, τους έχω ζήσει, είναι πανέμορφα πλάσματα. Εγώ τους ζηλεύω. Δεν μπορώ να πω ότι δεν με ξενερώνουν και με αρκετά από αυτά που κάνουν. Δεν είναι όλοι όμως έτσι. Ξενερώνω γιατί τους υποστήριξα πολύ και τους υποστηρίζω και να ξέρουν ότι τους αγαπώ τους τσιγγάνους. Η μαμά μου ήταν αυτή που όταν το άκουσε έγινε πόλεμος στο σπίτι. Η μαμά μου δεν ήθελε να της αλλάξεις ταυτότητα, ο μπαμπάς μου επειδή είναι σαν και εμένα, δέχτηκε αυτή την ιστοριούλα που έφτιαξα από την ψυχή μου. Ήταν η ανάγκη μου αυτή. Ήξερα την δική μου διαδρομή ότι θα έλαμπε. Το ήξερα από μικρή. Είμαι πολύ γειωμένη με αυτό που συμβαίνει, ήταν η δική μου διαδρομή, ποτέ κανείς δεν θα μπορούσε να την αλλάξει. Δεν μπορούσε κανένα εμπόδιο να την αλλάξει. Πέτυχα το στόχο μου. Δεν είναι αλήθεια ότι γέμιζαν τα μαγαζιά που εμφανιζόμουν τσιγγάνοι, αλλά ερχόντουσαν όμως. Ότι πονάει το αγαπούν. Όταν έμπαιναν μέσα ένιωθα πολύ όμορφα γιατί καταλάβαινα ότι έχουν φάει την ιστορία μου. Έκανα σολάριουμ για να φαίνομαι τσιγγάνα, ντυνόμουν ανάλογα, φερόμουν ανάλογα. Όταν είδα μετά από τέσσερις ημέρες σε μεσημεριανή εκπομπή quiz “Ποια τραγουδίστρια είναι τσιγγάνα;”. Λέω έγινε quiz αυτό το θέμα; Έχω πετύχει. Έγινε αυτό που ήθελα. Όταν γύρισα βέβαια στο σπίτι μου, είχα σοβαρό πρόβλημα και αυτός που μπορούσα να στηριχτώ ήταν ο μπαμπάς μου», είπε μεταξύ άλλων η Πάολα.

 

Η Πάολα έχασε τον πλέον αγαπημένο της πρόσωπο το 2016 και όπως είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου “η απώλεια του πατέρα μου ήταν τεράστιο πλήγμα»

«Είναι ένα πρόσωπο του ονείρου, ένα πλάσμα με λιονταρίσια καρδιά, ένας καλός και πανέμορφος μπαμπάς», είπε.

«Είχα την τύχη να έχω πάρει από τον Θεό ένα ταλέντο και είχα την τύχη να έχω δύο ανθρώπους που ήταν μέσα στη μουσική και ήταν μια σιδερένια πλάτη για το ξεκίνημά μου” είπε για τους γονείς της. Χαρακτήρισε μάλιστα τη μητέρα της μία από 3-4 καλύτερες φωνές που έχει ακούσει.

«Το ήξερα από μικρή ότι θα ασχοληθώ με τη μουσική απλώς ήταν θέμα χρόνου να ξεκινήσω», είπε για το πώς βρέθηκε στα 16 να τραγουδά.

Όταν στα 17 της ανακοίνωσε στη μητέρα της ότι είναι έγκυος εκείνη δε χάρηκε και δεν το έκρυψε.

«Φυσικά όταν γεννήθηκε η Παολίνα ήταν η πιο ευτυχισμένη γιαγιά του κόσμου. Είναι η μαμά μας, η μαμά της κόρης μου. Η κόρη μου όταν τη γέννησα ήταν αδελφή μου. Είχα την ασφάλεια της μαμάς μου για να προχωρήσω στη δουλειά μου και να μεγαλώνει η κόρη μου όπως πρέπει”, είπε για τη στήριξη της μητέρας της.

 

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια μίλησε εκτός των άλλων και για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και μάνατζέρ της με τον οποίο ζουν μαζί και όπως λέει: «Με τον άντρα μου έχουμε χωρίσει, αλλά δεν έχουμε πάρει διαζύγιο»  όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της με τον οποίο, επί της ουσίας, έχει χωρίσει.

«Δεν μπορώ να μην κρατήσω ψηλά τον άνθρωπο που αγάπησα και αυτός το ίδιο να μην με κρατήσει ψηλά», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια σε ερώτηση για το γεγονός ότι μένει στο ίδιο σπίτι με τον πρώην σύζυγό της και τον σύντροφό της.

«Δε μπορώ ούτε να φάω αν δεν είμαι καλά με τον έρωτά μου», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Πάολα, ενώ δεν απέκλεισε ότι θα μπορούσε να κάνει και άλλο γάμο και άλλο παιδί. «Στα 18 μου είχα ήδη κάνει παιδί. Η μαμά μου είναι και μαμά της κόρης μου. Η Παολίνα ήταν σαν αδελφή μου. Αν δεν είχα τη μαμά μου, θα ήμουν η μαμά που θα έπρεπε να είμαι. Δεν έχω πάρει διαζύγιο με τον πατέρα της κόρης μου. Δεν παραμένουμε παντρεμένοι με τον πρώην άντρα μου για το παιδί, αλλά γιατί αγαπάμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Άνοιξα την πόρτα κι έφυγα από τον γάμου γιατί ερωτεύτηκα κάποιον άλλον» είπε μιλώντας για τις σχέσεις της ενώ έστειλε ένα μήνυμα: «θέλω να ξέρουν τα αγόρια ότι μπορούν να με φλερτάρουν» εννοώντας φυσικά να μη φοβούνται που εκείνη είναι διάσημη. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Ανδρομάχη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Ο Γιώργος Λιβάνης θα γίνει πατέρας
Ελένη Κοκκίδου: «Υπήρχαν άντρες οι οποίοι με έπιαναν σε μέρη του σώματος που απαγορεύεται»
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά - Τα νεότερα για την υγεία του
#Eurovision 2024: Το Nemo διατηρεί δεσμό με κοπέλα εδώ και πέντε χρόνια - Αυτή είναι η αγαπημένη του
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Οι φώτο που πυροδότησαν φήμες εγκυμοσύνης της Demy & η επική απάντησή της
Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»
H στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου, διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος - Το μήνυμα της μετά την ογκεκτωμή
Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μάστορα με πρωταγωνίστρια την Γαρυφαλλιά Καληφώνη & ο παράδοξος στίχος