Όλα όσα αποκάλυψε η Ίλντα για τη σχέση της με τον Ινδό σταρ του Bollywood!

 
 «Τώρα του λέω πρέπει να σε φέρω εσένα εδώ πέρα να νιώσεις πώς ένιωθα εγώ εκεί πέρα»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Μπορεί να έχασε στο GNTM ωστόσο η Ίλντα Κρόνι έχει κερδίσει σίγουρα στην αγάπη! Το μοντέλο, το οποίο συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του reality μόδας και αποχώρησε λίγο πριν την πεντάδα, διατηρεί σχέση τα τελευταία δύο χρόνια με τον Ινδό σταρ του Bollywood Ashish Kapoor και οι δυο τους είναι full in love! Η όμορφη Ίλντα, λίγες ημέρες μετά τον μεγάλο τελικό του Greece’s Next Top Model παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και μίλησε για τη σχέση της με τον αγαπημένο της αλλά και για την εμπειρία της στο παιχνίδι.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Ζω και δουλεύω εδώ και δύο χρόνια στην Ινδία. Εκεί γνώρισα τον σύντροφό μου. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος, δεν είναι σαν τους κλασσικούς ηθοποιούς που είναι κάπως και το παίζουν. Είναι ηθοποιός, κάνει σήριαλ και έργα. Δεν έχουμε ακόμη συζητήσει κάτι για γάμο. Είναι πολύ δύσκολο. Οι γάμοι εκεί είναι καταπληκτικοί. Κρατάνε 6 μέρες. Στην αρχή της σχέσης μας ήταν πολύ περίεργο. Συνέχεια μας σταματούσαν στον δρόμο για φωτογραφίες. Τώρα του λέω πρέπει να σε φέρω εσένα εδώ πέρα να νιώσεις πώς ένιωθα εγώ εκεί πέρα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ίλντα Κρόνι.

Δες το βίντεο:

 

Η Ίλντα αναφέρθηκε στη γνωριμία του Δημήτρη Σκουλού με την Κάτια Ταραμπάνκο, τονίζοντας πως έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

«Η εμπειρία στο GNTM ήταν δύσκολη, αλλά ωραία. Δεν είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα του τελικού, ήταν άδικο για την Κέισι. Έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα η γνωριμία του Δημήτρη Σκουλού με την Κάτια. Άμα σου αρέσει μια κοπέλα από την αρχή, την έχεις προωθήσει για να έρθει σε αυτό το παιχνίδι, αυτόματα στο μυαλό σου βλέπεις αλλιώς αυτή την κοπέλα. Και πιστεύω ότι αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο. Από την αρχή είχα δει μεγάλη συμπάθεια. Ξαφνικά στις FF δεν άρεσε ο χαρακτήρας της Μαρτίνας. Το λένε για να φτιάξουν το προφίλ τους.

Μου ζητάνε να τους υπογράψω στα χέρια. Σκάλωσα, αισθάνθηκα άβολα. Ζω δύο χρόνια στην Ινδία. Πήγα για δουλειά και γνώρισα τον σύντροφό μου. Ο σύντροφός μου είναι ηθοποιός του Bollywood. Δεν έχουμε συζητήσει για γάμο με τον σύντροφό μου. Αν παντρευτώ στην Ινδία, θα κρατήσει έξι μέρες. Έτσι είναι οι ινδικοί γάμοι. Στην Ινδία ο σύντροφός μου είναι πολύ διάσημος, όλο μας σταματάνε στο δρόμο για φωτογραφίες», είπε η Ίλντα Κρόνι.

Και έτσι για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους και να μην λέει ο καθένας ότι θέλει...

Θα θυμίσουμε στην 'Ιλντα ότι εκ του αποτελέσματος και από τα πεπραγμένα, η αδυναμία του Μπράτη στην 'Αννα Μαρία καθόρισε το αποτέλεσμα και όχι η γνωριμία του Σκουλού με την Κάτια...
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο Παντελής Τουτουντζής μετά απο 18 χρόνια σχέση & δύο παιδιά, παντρεύεται τον Νάσο στην Κρήτη
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα, θα υποβάλω μήνυση»
Δίκη σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου: Απαλλαγή για το αδίκημα του βιασμού ζήτησε ο εισαγγελέας
Η Ανδρομάχη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Ο Γιώργος Λιβάνης θα γίνει πατέρας
Ελένη Κοκκίδου: «Υπήρχαν άντρες οι οποίοι με έπιαναν σε μέρη του σώματος που απαγορεύεται»
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά - Τα νεότερα για την υγεία του
#Eurovision 2024: Το Nemo διατηρεί δεσμό με κοπέλα εδώ και πέντε χρόνια - Αυτή είναι η αγαπημένη του
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Οι φώτο που πυροδότησαν φήμες εγκυμοσύνης της Demy & η επική απάντησή της