Το πιο αγαπημένο ζευγάρι-αποκάλυψη, οι μεγάλοι νικητές στο #Globetrotters!

 

Πέρασαν πολλά, ταξίδεψαν πολύ, γνώρισαν νέες κουλτούρες και πολιτισμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Όλα αυτά όμως έφτασαν στο τέλος τους αφού το βράδυ της Δευτέρας (23/12) παρακολουθήσαμε τον μεγάλο τελικό του Globetrotters.
Η ταξιδιωτική εκπομπή του Star/Οmega, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις τη φετινή σεζόν και να σαρώσει σε νούμερα τηλεθέασης.

Οι παίκτες, Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη, Στέλιος και Μιχαήλ Κρητικός, Χρήστος Μπάρκας - Παντελής Βουρός, διεκδίκησαν τον τίτλο των νικητών του… Globetrotters!

Στο τελευταίο επεισόδιο του Globetrotters, ένας προορισμός είχε μείνει για κάθε ομάδα, πριν την επιστροφή τους στην Ελλάδα και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Ο Στέλιος και ο Μιχαήλ – Άγγελος έφτασαν στη Λισαβόνα και η αποστολή του Πέτρου τους έστειλε σε αναζήτηση Ελλήνων και Πορτογάλων, ώστε να παίξουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου, μνεία στον τελικό του Euro 2004, με σκοπό να φέρουν στην Ελλάδα την μπάλα, υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες.

 
 
Ο Χρήστος και ο Παντελής ταξίδεψαν στη Νορβηγία και πήγαν για ψάρεμα μουρούνας. Οι δύο σεφ αποφάσισαν να στήσουν μπάρμπεκιου στο δρόμο και ενώ ο Χρήστος έψηνε ψάρια, ο Παντελής βούτηξε στα παγωμένα νερά των Νησιών Λοφοτέν.
 
 
Ο Χάρης και η Αντελίνα προσγειώθηκαν στο Κέιπ Τάουν και πήγαν για κατάδυση με καρχαρίες, με στόχο να φέρουν πίσω τη μάσκα, που θα φορέσουν, όπως τους ζήτησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.
 

 

 
Τελικός προορισμός των Globetrotters ήταν η Αθήνα. Μετά από μια σύντομη ξεκούραση, οι 6 ταξιδιώτες συναντήθηκαν με τον Πέτρο Πολυχρονίδη στο κτήμα Santa Maria, μοιράστηκαν τις μοναδικές εμπειρίες που έζησαν, τις πιο αστείες, αλλά και τις πιο δύσκολες στιγμές τους, αγωνιώντας για το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους.

Λίγο πριν ανακοινωθούν οι νικητές όμως προβλήθηκαν κάποια βίντεο με τις καλύτερες στιγμές τους.

Τότε είδαμε να συγκινούνται όλοι, ενώ δεν έλειψαν και τα δάκρυα.

 

To βίντεο που προβλήθηκε στον τελικό του Globetrotters έκανε βαρύ το κλίμα στην τελευταία συνάντηση όλων των παικτών με τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Τα συγκινητικά λόγια για τον Μιχαήλ Άγγελο, η αποκάλυψη που έκανε ο Στέλιος Κρητικός, αλλά και η σχέση που έχουν μεταξύ τους σαν πατέρας με γιο, έκανε την Αντελίνα Βαρθακούρη να “λυγίσει”, ενώ συναισθηματικά φορτισμένος ήταν και ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε όλους τους απίθανους - επικούς καβγάδες του Χάρη και της Αντελίνας στο #Globetrotters!

 

«Κάτι που δεν ξέρει κανείς είναι ότι πριν ξεκινήσει το Globetrotters πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή μου. Ο Μιχαήλ Άγγελος είχε σαν όνειρο να γίνει αλεξιπτωτιστής, το πέτυχε, πέρασε. Είχε κάνει δύο άλματα και του είχε μείνει το τρίτο για να πάρει την πουλάδα, που ήταν το όνειρό του.

Ο Μιχαήλ Άγγελος, όταν έμαθε το πρόβλημα, πήρε αναβολή για να είναι δίπλα μου. Δεν θα ξεχάσω αυτό που έκανε για μένα. Έχω το πιο γενναιόδωρο παιδί στον κόσμο, το πιο σεβαστικό, το πιο καλό και ξέρει πάρα πολύ καλά ότι για πάρτη του μπορώ να δώσω και τη ζωή μου. Και για όλα μου τα παιδιά. Σε αγαπώ», είπε ο Στέλιος Κρητικός.

«Μετά από κάποιες αλλαγές στις οικογενειακές συνήθειες, δεν είχα την ευκαιρία να έχω κάθε μέρα τον μπαμπά μέσα στα πόδια μου, να τον ζω κάθε μέρα. Οπότε, το ταξίδι αυτό μου χάρισε 45 μέρες τον πατέρα μου, να τον μάθω ακόμα παραπάνω, να τον γνωρίσω καλύτερα και το πιο σημαντικό να τον αγαπήσω ακόμα περισσότερο», είπε ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός.

«Σαν μαμά το βλέπω από άλλη μεριά. Όταν βλέπω έναν τέτοιο μπαμπά κι επειδή αν με τον Χάρη έχω αυτή την αγάπη και αυτό το δέσιμο, εκτός από την αγάπη μας, είναι το πόσο καλός πατέρας είναι. Και αυτό είναι κάτι που πάντα μέσα μου με συγκινεί. Βλέποντας τώρα τον Στέλιο και τον Μιχαήλ και το γεγονός ότι έχουν αυτή τη σχέση, όντας ο Στέλιος χωρισμένος με τη μαμά, δεν ξέρω, μέσα μου… πολλά συγχαρητήρια. Μπράβο!», είπε δακρυσμένη η Αντελίνα Βαρθακούρη.

 

Να σημειωθεί πως οι νικητές κέρδισαν 30.000 ευρώ και προσέφεραν το χρηματικό έπαθλο σε ίδρυμα της επιλογής τους!

Τα άλλα δύο ζευγάρια προσέφεραν από 10.000 ευρώ σε άλλα ιδρύματα της δικής τους επιλογής.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως μία ομάδα έφερε πίσω τα 12 αντικείμενα που ζήτησε. 

Ποιο ζευγάρι κατάφερε να φέρει και τα 12 αντικείμενα λοιπόν;

Ο Χάρης και η Αντελίνα είναι οι μεγάλοι νικητές.

Που χάρισαν τα 30.000 ευρώ που συγκέντρωσαν; Στο σύλλογο φίλων πολυτέκνων 30.000 ευρώ και από 10.000 στο Ίδρυμα Κιβωτός του κόσμου και στον Σύλλογο Ελπίδα για παιδιά με καρκίνο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Δείτε τι είπαν οι παiκτες Backstage

 

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης είναι οι μεγάλοι νικητές του Globetrotters και ο τραγουδιστής θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη και να διαβεβαιώσει πως καλά ή κακά ό,τι είδαν είναι αληθινά. Ανάμεσα στα όσα έγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης ήταν και μια νύξη για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια, μην ξεχνάμε ότι το όνομα του έχει ακουστεί έντονα το τελευταίο διάστημα για τις προτάσεις που έχουν τόσο εκείνος όσο και η σύζυγος του.

«Κύριες και Κύριοι,
Ιδού οι νικητές του πρώτου #Globetrottersgr ☺️
🙏🏻🙌🏻👍🏻🎉🎊🎈🌎✈️🚂🚢🛵🚲🚕
Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη, τα καλά, τα θετικά (ακόμα και τα αρνητικά) σας σχόλια.
Σας ευχαριστούμε για όλα.
Αξιωθήκαμε να ζήσουμε μια σπάνια εμπειρία. Γυρίσαμε κυριολεκτικά όλο τον κόσμο. Και τις 5 ηπείρους. Έχει χορτάσει το μάτι μας για δυο ζωές! Καλώς ή κακώς, πήρατε, εμμέσως, μια γεύση από τη ζωή μας (όχι απαραιτήτως ενδεικτική), εμείς, εν αγνοία μας, τρυπώσαμε στη δική σας κι ελπίζουμε ότι σας κρατήσαμε ευχάριστη παρέα… και να ξέρετε πως ό,τι είδατε ήταν 100% αυθεντικό.
Είτε αυτό ήταν μπινελίκια, νεύρα και καυγάδες, είτε αγκαλίτσες, φιλάκια κι αγάπες, είτε γέλια, είτε δάκρυα, ήταν ΟΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ.
Αυτοί είμαστε. Είτε το πιστεύετε, είτε όχι.
Είτε αρέσουμε, είτε όχι. Δεν υπήρξε τίποτα επιτηδευμένο, τίποτα στημένο, τίποτα εκ προμελέτης. Δεν είναι του χαρακτήρα μας.
What you see is what you get, που λένε και οι Γάλλοι.
Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε τον αντίκτυπο που θα έχει στην οικογένειά μας. Κυρίως επαγγελματικά, διότι στα προσωπικά μας δεν άλλαξε τίποτα.
Τρεις μήνες ήταν αρκετοί για να «αναποδογυρίσει» η ζωή μας και να παρεκκλίνει (αρκετά) της πορείας που νομίζαμε ότι διέγραφε.
Ελπίζουμε να σας έχουμε παρέα ΚΑΙ στα επόμενα βήματά μας. Είτε μουσικά, είτε τηλεοπτικά,
είτε…ποιος ξέρει τι!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
και…. Εις το επανιδείν 😘

ΥΓ. Αυτό είναι ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τους τηλεθεατάς και τους… θαυμαστάς! Εσάς που μας υποστήκατε κάθε Τετάρτη βράδυ για 3 μήνες.
Θα ακολουθήσουν κι άλλα ευχαριστήρια τις επόμενες μέρες, προς πολλές μεριές.
Εμείς ΕΤΥΧΕ να είμαστε μπροστά από τις κάμερες.
Δεν ξεχνάμε κανέναν», έγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία με τη σύζυγο του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κύριες και Κύριοι, Ιδού οι νικητές του πρώτου #Globetrottersgr ☺️ 🙏🏻🙌🏻👍🏻🎉🎊🎈🌎✈️🚂🚢🛵🚲🚕 Σας ευχαριστουμε όλους για την υποστήριξη, τα καλά, τα θετικά (ακόμα και τα αρνητικά) σας σχόλια. Σας ευχαριστουμε για όλα. Αξιωθήκαμε να ζήσουμε μια σπάνια εμπειρία. Γυρίσαμε κυριολεκτικά όλο τον κόσμο. Και τις 5 ηπείρους. Έχει χορτάσει το μάτι μας για δυο ζωές! Καλώς ή κακώς, πήρατε, εμμέσως, μια γεύση από τη ζωή μας (όχι απαραιτήτως ενδεικτική), εμείς, εν αγνοία μας, τρυπώσαμε στη δική σας κι ελπίζουμε ότι σας κρατήσαμε ευχάριστη παρέα... και να ξέρετε πως ό,τι είδατε ήταν 100% αυθεντικό. Είτε αυτό ήταν μπινελίκια, νεύρα και καυγάδες, είτε αγκαλίτσες, φιλάκια κι αγάπες, είτε γέλια, είτε δάκρυα, ήταν ΟΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ. Αυτοί είμαστε. Είτε το πιστεύετε, είτε όχι. Είτε αρέσουμε, είτε όχι. Δεν υπήρξε τίποτα επιτηδευμένο, τίποτα στημένο, τίποτα εκ προμελέτης. Δεν είναι του χαρακτήρα μας. What you see is what you get, που λένε και οι Γάλλοι. Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε τον αντίκτυπο που θα έχει στην οικογένειά μας. Κυρίως επαγγελματικά, διότι στα προσωπικά μας δεν άλλαξε τίποτα. Τρεις μήνες ήταν αρκετοί για να «αναποδογυρίσει» η ζωή μας και να παρεκκλίνει (αρκετά) της πορείας που νομίζαμε ότι διέγραφε. Ελπίζουμε να σας έχουμε παρέα ΚΑΙ στα επόμενά βηματά μας. Είτε μουσικά, είτε τηλεοπτικά, είτε...ποιος ξερει τι! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και.... Εις το επανιδείν 😘 ΥΓ. Αυτό είναι ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τους τηλεθεατάς και τους... θαυμαστάς! Εσάς που μας υποστήκατε κάθε Τετάρτη βράδυ για 3 μήνες. Θα ακολουθήσουν κι άλλα ευχαριστήρια τις επόμενες μέρες, προς πολλές μεριές. Εμείς ΕΤΥΧΕ να είμαστε μπροστά από τις κάμερες. Δεν ξεχνάμε κανέναν. . . #varthakouris #globetrottersgr #final #adelinavarthakouri #winners #thankyou #hoovoo #starchanneltv #omegatvcy #selfie

A post shared by ʜᴀʀʀʏ ᴠᴀʀᴛʜᴀᴋᴏᴜʀɪѕ (@harryvarthakouris) on

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παγκόσμια πρεμιέρα #Maestro: Καθήλωσε η Μαρία Καβογιάννη - Αποθέωση για την Χάρις Αλεξίου
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα, θα υποβάλω μήνυση»
Δίκη σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου: Απαλλαγή για το αδίκημα του βιασμού ζήτησε ο εισαγγελέας
#SurvivorGR: Οι νέοι κανόνες στις μονομαχίες, η ανατροπή και η δεύτερη ευκαιρία της Δώρας
#MasterChefGR: Αποχώρησε o πιο ωραίος, συμπαθής και αγαπητός παίκτης του διαγωνισμού!
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
#MVMA2024»: Όλα όσα έγιναν στο kick off party - Η #Number1 Έλενα Παπαρίζου θα λάβει τιμητικό βραβείο
Η Φαίη Σκορδά ακύρωσε πλήρως το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα για την Mαρίνα Σάττι: «Τόσος ντόρος άδικα;»
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Παγκόσμια πρεμιέρα #Maestro: Οι αναρτήσεις των πρωταγωνιστών και όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο