Ο νικητής του Mission, Στέφανος Κοκολογιάννης μιλάει για τον ξαφνικό χαμό του παιδιού του & το έγκλημα που τον οδήγησε στη φυλακή

 

Τον γνωρίσαμε μέσα από το reality "Mission" του ΑΝΤ1 το μακρινό 2003, όμως απασχόλησε πριν μερικά χρόνια τα media όταν βρέθηκε να εμπλέκεται σε μια διπλή δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Ελεονώρα Μελέτη συνάντησε τον πρώην νικητή του reality, Στέφανο Κοκολογιάννη σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη με τον ίδιο να περιγράφει μεταξύ άλλων, το πώς βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα ως ένοχος για ανθρωποκτονία, ενώ επίσης αναφέρθηκε και στον χαμό του μόλις 10 ημερών παιδιού του από ιατρικό λάθος.

«Είχα παντρευτεί το 2007 και γέννησε η γυναίκα μου τότε, έγινε ένα λάθος από τους γιατρούς και το παιδί πέθανε 10 ημέρες μετά αφότου γεννήθηκε. Ομολογώ πως μου στοίχισε πάρα πολύ, δεν το έχω ξεχάσει ποτέ, ασχέτως που είμαι δυνατός χαρακτήρας και όπως είπα και πριν, δεν έχει σημασία πόσες φορές πέφτεις αλλά πόσες φορές σηκώνεσαι. Μέχρι στιγμής το έχω καταφέρει και έχω σηκωθεί από τις πολλές φορές που έχω "πέσει"» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε φυσικά και στο τραγικό έγκλημα του 2012, όταν ο αδερφός του σκότωσε έναν άνδρα για να υπερασπιστεί τον γιο του βρισκόμενος σε κατάσταση άμυνας. Ο ίδιος βρέθηκε κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και πέρασε 1,5 χρόνο στη φυλακή, όπου περιεγραψε όλες τις στιγμές που έζησε όντας έγκλειστος μέχρι να αθωωθεί τελικά ομόφωνα από το Εφετείο.

 

Κάνοντας μια μικρή αναδρομή στη συμμετοχή του στο Mission, ο ίδιος θυμήθηκε τα όσα έζησε στο realiy του ΑΝΤ1, ενώ αποκάλυψε και πώς διαχειρίστηκε το αστρονομικό ποσό των 200.000 ευρώ που κέρδισε και μίλησε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον οποίο χαρακτήρισε «τεράστια μορφή». Δεν δίστασε μάλιστα να συγκρίνει τον εαυτό του με τον Ντάνο, εκφράζοντας το παράπονό του πως εκείνος δεν στηρίχτηκε τόσο όσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά το παιχνίδι.

«Είχα δει το τρέιλερ του Mission στην τηλεόραση και αποφάσισα να δηλώσω συμμετοχή, οπότε έστειλα μια φωτογραφία μου κι ένα “φτωχό” βιογραφικό μου. Απ’ ότι μου είπε μετά ο Ανδρέας Μικρούτσικος που κάναμε λίγη παρέα, τους κέντρισα το ενδιαφέρον και είπαν ας το βάλουμε στους 500, οι συμμετοχές είχαν φτάσει 20.000. Ο Μικρούτσικος μου είχε πει αργότερα πως “όταν ήρθες και σου κάναμε συνέντευξη, ξέραμε ότι θα είσαι εσύ το φαβορί και ο νικητής”», είπε αρχικά ο Στέφανος Κοκολογιάννης.

«Όταν δήλωσα συμμετοχή δεν είχα στο μυαλό μου το χρηματικό έπαθλο. Προέρχομαι από οικογένεια που ήμασταν καλά οικονομικά, δουλεύαμε πολύ και δεν με ενδιέφερε το χρηματικό έπαθλο τότε. Εγώ είχα πάντα υψηλά ποσοστά, κάθε Κυριακή έπαιρνα 80% από τον κόσμο και οι άλλοι 11 μοιραζόντουσαν το υπόλοιπο 20%, αλλά δεν μας έλεγαν τα ποσοστά», τόνισε στη συνέχεια ο Στέφανος Κοκολογιάννης.

«Σχεδόν τα μισά χρήματα από το έπαθλο τα έκανα δώρα, πάρε εσύ, πάρε κι εσύ… Έκανα, βέβαια, και κάποια δώρα που δεν θα έπρεπε. Και με τα υπόλοιπα που μείνανε, βοήθησα λίγο τον εαυτό μου, τις επιχειρήσεις μου τότε.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι μια τεράστια μορφή, μεγάλη απώλεια που δεν είναι στην τηλεόραση. Θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος είναι πανέξυπνος. Να είναι καλά, τον αγαπώ πάρα πολύ και τον εκτιμώ και σαν άνθρωπο και σαν επαγγελματία. Θεωρώ ότι για τους δικούς του λόγους δεν είναι στην τηλεόραση», είπε ο Στέφανος Κοκολογιάννης.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια