Ο φακός συνέλαβε την Κάτια του #GNTMgr με τον σύντροφο της!

 

Τα γυρίσματα του «GNTM» τελείωσαν. Μετά από μήνες εγκλεισμού, η πρωταγωνίστρια και απόλυτο φαβορί του δεύτερου κύκλου, Κάτια Ταραμπάνκο, μπορεί πλέον να... αναπνέει ελεύθερη και να περιμένει μέχρι να γίνει ο τελικός στα μέσα Δεκεμβρίου, που θα μεταδοθεί live.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στην τελική τριάδα, έχοντας κλέψει τις εντυπώσεις με τη μέχρι τώρα απόδοσή της στο παιχνίδι του STAR, χωρίς όμως να γλιτώνει από τα πυρά των υπόλοιπων συμπαικτριών της, που την κατηγορούν για τη συμπεριφορά της στη μεταξύ τους συμβίωση.

Πέρα από τις FF, βγαίνοντας από το παιχνίδι ήθελε να δει έναν άνθρωπο και αυτός ήταν ο σύντροφός της. Το YOU εξασφάλισε κατ' αποκλειστικότητα τον άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά, ονόματι Γιάννη Χαλβατζή

ΔEITE EΠΙΣΗΣ:

 

.

 

Ο 34χρονος, με καταγωγή από τη Χαλκίδα, ασχολείται με τις επιχειρήσεις και διατηρεί μαγαζιά στην πρωτεύουσα του νομού Ευβοίας αλλά και στη Μύκονο μαζί με τους γονείς του. Όσο εκείνη ήταν στο «GNTM» δήλωνε ανοιχτά τη στήριξή του στην αγαπημένη του πανηγυρίζοντας με τις επιτυχίες της και υψώνοντας... ασπίδα για χάρη της, επομένως μετά την αποχώρησή της ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν κοντά της. Τα πειράγματα μεταξύ τους έδιναν κι έπαιρναν, με τους αυτόπτες μάρτυρες να μας μεταφέρουν πως είναι απόλυτα ταιριαστοί.

 

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως έχει ήδη τη νίκη στο τσεπάκι της. Η πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ μοιάζει προδιαγεγραμμένα λαμπερή, ωστόσο η 22χρονη με καταγωγή από τη Μαριούπολη της Ουκρανίας μέχρι πρόσφατα ασχολούνταν και με την υποκριτική. Μάλιστα, την είχαμε δει στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Επιστροφή», χωρίς κανείς να υποψιάζεται πως μέσα σε χρόνο dt θα γινόταν πρωταγωνίστρια από διαφορετικό πόστο. Όπως έχει δηλώσει, στο «GNTM» μπήκε για το τελικό έπαθλο, αφού χρειάζεται τα χρήματα για να στηρίξει την οικογένειά της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»