Η εξομολόγηση της Μέγκι για το bullying στο #GNTMgr «Υπήρχαν κοπέλες που έλεγαν “τι θέλει η Αλβανίδα εδώ;”»

 

Η Μέγκι Ντρίο ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώτρα Μελέτη και μίλησε για το bullying που δέχθηκε στο σχολείο αλλά και αργότερα από τον πρώην σύντροφό της και αποκάλυψε πώς της συμπεριφέρονταν άσχημα οι κοπέλες στο GNTM λόγω της καταγωγής της!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” ήταν η Μέγκι Ντρίο, η οποία μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα, σε ηλικία 13 ετών. Στο σχολείο δεχόταν bullying για την καταγωγή της και αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να τελειώσει το Λύκειο μέσω ίντερνετ.

Η Μέγκι Ντρίο εξομολογήθηκε και πώς έφτασε στη νευρική ανορεξία όταν ανακάλυψε πως ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση, ήταν άπιστος. Με ποιον τρόπο αντέδρασε όταν το έμαθε, ποιος ο ρόλος της μητέρας της και πώς ο πρώην σύντροφός της ουσιαστικά την οδήγησε στο GNTM, όταν της είπε πως είναι «πολύ λίγη» για εκείνον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Μέγκι Ντρίο τόνισε: «Έζησα το bullying σε μεγάλο βαθμό, στην τρίτη λυκείου σταμάτησα να πηγαίνω στο σχολείο. Με έδειχναν, είχα μείνει μόνη μου, δεν με έκαναν παρέα επειδή ήμουν από τη Αλβανία. Ένιωθα πολύ δυστυχισμένη. Έλεγα στη μητέρα μου μήπως δεν πρέπει να λέμε ότι είμαστε από την Αλβανία. Αλλά ποτέ δεν έκρυψα την καταγωγή μου».

Και ανέφερε η πρώην παίκτρια του GNTM:«Ολοκλήρωσα το σχολείο μέσω ίντερνετ γιατί δεν ήθελα να βλέπω τους συμμαθητές μου. Ήταν πολύ σκληρό αυτό που περνούσα. Τα κοριτσάκια στο σχολείο, στο διάλειμμα, θέλουν να είναι με τα κοριτσάκια κι εγώ ήμουν συνήθως μόνη μου, πάντα».

Και δεν δίστασε να πει στην Ελεονώρα Μελέτη: «Στο GNTM υπήρξαν κοπέλες που έλεγαν για μένα “τι κάνει η Αλβανίδα εδώ;”. Έχω χωρίσει εδώ και 2.5 χρόνια. Με τον πρώην σύντροφό μου, στην τελευταία μας κουβέντα μου είπε δύο λόγια που δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Μου είπε “είσαι λίγη για μένα και είσαι και Αλβανίδα, οπότε παλιό Αλβανίδα πήγαινε πίσω στη χώρα σου”. Αυτό με οδήγησε στο να καταρρεύσω ψυχολογικά»!

 

Η Μέγκι τα έχωσε και στις φετινές στις παίκτριες και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην Κάτια Ταραμπανκο.

«Εγώ πέρυσι δεν ήμουν έτσι, πείτε μου και εσείς! Δεν μιλούσα τόσο σκληρά! Η Κάτια είναι αυτή που το έχει παρακάνει με την συμπεριφορά της και δεν ξέρω γιατί. Ίσως γιατί θέλει να αφήσει το στίγμα της και έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα της με τον κακό τρόπο ομιλίας»!

 

Η ίδια παράλληλα περιέγραψε τις ώρες αγωνίας που μεσολάβησαν όσο η ξαδέρφη της δεν έδινε σημεία ζωής έως ότου την εντόπισαν σε κρίσιμη κατάσταση οι διασώστες.

«Για τον σεισμό ενημερώθηκα από τον πατέρα μου. Στην αρχή δεν κατάλαβα πως ήταν από το σεισμό, γιατί τα κινητά χτυπούσαν κανονικά. Η ξαδέρφη μου ήταν εγκλωβισμένη κάτω από τα ερείπια 18 ώρες. Είναι πρώτη μου ξαδέλφη. Παίρναμε τις φίλες της που ήταν μαζί και κανείς δεν απαντούσε. Οπότε ήταν τρεις οι αγνοούμενες. Τις πρώτες δυο ώρες ήταν σε κώμα. Μετά ξύπνησε.

Εγώ μίλησα και μαζί της λίγο και προσπαθούσε να μου εξηγήσει τι συνέβη. Μου είπε πως όλα τα συντρίμμια έπεσαν στο δεξί της πόδι. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται και ετοιμάζεται για επέμβαση, για να μη χάσει το δεξί της πόδι. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα. Δώσαμε όλοι αίμα. Ακόμη και από το κανάλι προσφέρθηκαν. Οι φίλες της είναι μια χαρά. Η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που έστειλε βοήθεια και εγώ λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ» είπε, μεταξύ άλλων, η Μέγκι Ντρίο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
«Βόμβα» από στενό φίλο του Harry: «Το παλάτι είπε ψέματα για τον καρκίνο της Kate Middleton»
Ο άγριος τσακωμός Chiara Ferragni και Fedez στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους και η μετακόμιση
H Christina Applegate για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλό μου»
Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Η στιγμή που βλέπουν στον υπέρηχο το πρόσωπο της κόρης τους