«Όταν δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση του είπα πως θα τον σκοτώσω»

 

«Μπήκα πολύ νωρίς σε κόλπα πολύ επιθετικά...» «Έκανα τον κλόουν για να ζήσω, μια θλιβερή δουλειά για μένα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Στο The 2night  show βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Χρυσοστόμου απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας, μέσα σε όλα, για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί πριν αρκετά χρόνια με αφορμή παράσταση που πρωταγωνιστούσε.

«Με κυνηγούσε μια τριετία κάποιος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. «Με είδε ημίγυμνο στη σκηνή στην Ρόδο και με κυνηγούσε εδώ στην Αθήνα».

«Δεν το είπα στον μπαμπά μου. Έπρεπε να το αντιμετωπίσω μόνος μου γιατί ήταν ευθύνη μου να ανέβω στην Αθήνα οπότε δεν ήθελα να μου πει, «στα ‘λεγα εγώ». Δεν ήξερα ποιος είναι. Έπαιρνα μηνύματα τότε στο κινητό μου με κάποια αρχικά. Τρόμαξα» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Χρυσοστόμου. «Μετά άρχισε να με απειλεί πως δεν θα δουλέψω ξανά στο θέατρο ποτέ και του είπα να βρεθούμε. Τον είδα από κοντά και του είπα, «θα σε σκοτώσω». «Χίλια συγνώμη», μου είπε».

«Τότε έπαιζα στην Πεντάμορφη και το Τέρας και μου είπε, «είσαι ένας πεντάμορφος και είμαι ένα τέρας» πρόσθεσε ο ηθοποιός»

«Είμαι στέρεος. Πολύ δύσκολα με τρομάζει πια κάτι. Μπήκα πολύ νωρίς σε κόλπα πολύ επιθετικά και στην Θεσσαλονίκη συμπλήρωσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου περιγράφοντας κάποιες βόλτες στη νύφη του Βορρά.

 

Mε αφορμή την παράσταση «Mute» που ανεβαίνει στο θέατρο του Νέου Κόσμου. Ο ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για το bullying που είχε δεχθεί σε νεαρή ηλικία αλλά και την πιο θλιβερή δουλειά, κατά το ίδιο, που έχει κάνει.

«Ξαφνικά η λέξη πολύτεκνος ήταν ταμπού. Σχεδόν σαν αρρώστια. Το ότι ο πατέρας μου δεν είναι ιερέας ήταν πάρα πολύ περίεργο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου. «Ότι πηγαίναμε στην εκκλησία κάθε Σαββατοκύριακο, όπως νηστεύαμε τρεις φορές τον χρόνο τώρα πλέον με θυμώνει για το εξής. Η νηστεία που τότε μας επιβαλλόταν, κάπως φανατικά, τώρα έγινε της μόδας. Η αποτοξίνωση 40 μέρες από το κρέας και ο vegan είναι τώρα της μόδας ενώ τότε δέχονταν bullying» συνέχισε.

«Σκέφτηκα να γίνω παππάς αλλά περισσότερο μάλλον ήθελα να γίνω νοσοκόμος. Δούλευα και σε φαρμακείο αρκετά χρόνια, είχα οικειότητα να φροντίζω τους ανθρώπους αλλά με κέρδισε τελικά το θέατρο» αποκάλυψε, μέσα σε όλα, ο ηθοποιός.

Όσον αφορά την δουλειά του κλόουν που είχε κάνει για μεγάλο διάστημα, ο Γιώργος Χρυσοστόμου σημείωσε: «Έχω κάνει τον κλόουν σε παιδικά πάρτι. Σε πάρα πολλά παιδικά πάρτι. Ήταν μια πάρα πολύ θλιβερή δουλειά. Υπήρχαν κάποια πάρτι που τα ευχαριστιόμουν αλλά τότε δούλευα και μπάρμαν οπότε πήγαινα ξενύχτης».

«Σηκωνόμουν 8 και μισή το πρωί με έναν άλλον θλιβερό και μοιράζαμε σοκοφρέτες, ντυμένος σοκοφρέτα εγώ, σε σχολεία» δήλωσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Το θλιβερό ήταν πως είχα κάνει ήδη ένα δυο σίριαλ και ερχόντουσαν μαμάδες και μου έλεγαν «α είστε ο, μα γιατί;». Και αυτό εμένα με διέλυε» συμπλήρωσε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατακεραυνώνει την Καινούργιου & στολίζει την Μαλέσκου - Όσα είπε για την Κύπρο