Τι φόρεσαν τα fashion icon στα τηλεοπτικά shows της εβδομάδας (03-08/11) ;

 

Crash test: Μπόμπα, Μακρυπούλια,Φουρέιρα, Βανδή and the winner is....

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Αυτή τη φορά η Ελένη επέλεξε να αναδείξει την dark πλευρά του χαρακτήρα της, φορώντας μια μακριά μαύρη τουαλέτα με έντονο σκίσιμο στο πλάι της σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη και διάφανα πουά γάντια διακοσμημένα με πέρλες. Το σύνολό της, που επιμελήθηκε ο στιλίστας Μάρκος Ανδριώτης ολοκληρώθηκε με μαύρο καλσόν, μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και σκουλαρίκια πέρλες.
Όσον αφορά του beauty look της, η Ελένη επέλεξε να κάνει Old Hollywood κυματισμούς στα μαλλιά της, ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε neutral αποχρώσεις. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες τόνιζαν το βλέμμα της, ενώ τα nude χείλη ολοκλήρωναν υπέροχα τα look της.

Δες το look της:

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά την Charlize Τheron και την Κοσιώνη, τώρα και η Φουρέιρα με a la garconne μαλλί!

 

Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στο live του «The Final Four». Στο τελευταίο live, η παρουσιάστρια επέλεξε ένα ανδρόγυνο look που της πήγαινε πολύ.
Στιλίστας της για μία ακόμα φορά ήταν ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, αφού φαίνεται πως οι δυο τους έχουν ταιριάξει πολύ. Μαζί επέλεξαν ένα σπρόμαυρο σύνολο, το οποίο αποτελείτο από ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι με τσάκιση και ένα ιδιαίτερο λευκό τοπ. Το απαραίτητο pop of color δόθηκε με τα φούξια ψηλοτάκουνα slingbacks της. 
Το look ολοκληρώθηκε φυσικά με λαμπερά κοσμήματα.
Όσον αφορά το χτένισμά της, το επιμελήθηκε ο Στέφανος Βασιλάκης, ο οποίος επέλεξε να της κάνει finger waves που θυμίζουν τη δεκαετία του 1920 και τα flapper girls. Το μακιγιάζ της κομψό και διαχρονικό, έδινε έμφαση στα χείλη της, τα οποία ήταν βαμμένα με ένα λαμπερό κόκκινο κραγιόν, μια πολύ ωραία πρόταση από την make up artist της, Γωγώ Νικηφοράκη.

Δες το look της:

 


Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε για μία ακόμα φορά σύνολο της αγαπημένης της φίλης, της σχεδιάστριας Βάσιας Κωστάρα. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε το Faye Mini Dress, ένα μίνι μπλε φόρεμα με όμορφα φλοράλ σχέδια και βαθύ ντεκολτέ, το οποίο και συνδύασε με την Roxy ζώνη της σχεδιάστριας. Το look της ολοκληρώθηκε με knee high μαύρες μπότες, ασημένια σκουλαρίκια και πολλά κολιέ.
Όσον αφορά το beauty look που θα έχει η Χριστίνα Μπόμπα στο The Voice, είναι αρκετά απλό, κοριτσίστικο και δροσερό. Τα μάτια της είναι ελαφρά τονισμένα, στα μάγουλά της είναι ροδαλά, ενώ στα χείλη της φορά ένα glossy ροζ κραγιόν. Τα μαλλιά της με επιμελώς ατημέλητους κυματισμούς αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά της.

Δες το look της:

 

 

And the winner is: Σαν μία σύγχρονη πριγκίπισσα εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή στο τέταρτο live του X Factor, το βράδυ της Πέμπτης.
Η παρουσιάστρια του talent show εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας μία απαλή γκρι δημιουργία με strapless μπούστο, ζώνη στη μέση και ουρά από τούλι κι έκλεψε τις εντυπώσεις.
Το εντυπωσιακό φόρεμα του σχεδιαστικού διδύμου MI-RO συμπλήρωσε με ασημένια κοσμήματα DANELIAN-Diamond Club. Το styling της οικοδέσποινας του show ανέλαβε για ακόμη μια φορά η Έλενα Βαζούρα, καθώς φαίνεται πως η Δέσποινα την εμπιστεύεται απόλυτα.
 Τα μαλλιά της δια χειρός Βασίλη Μπουλούμπαση είχαν εξίσου αίγλη old hollywood με vang μπούκλες, ενώ το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Βάσω Νακοπούλου, επιλέγοντας γήινες αποχρώσεις.

Δες το look της:

 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 

Δειτε Επισης

Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton