O Τανιμανίδης σε ρόλο μοντέλου στο #AXDW & η επιστροφή στις πασαρέλες της Βικτώρια έναν χρόνο μετά την δολοφονία του άντρα της

 

Έτοιμη να υποδεχθεί καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, επιτυχημένα ελληνικά fashion brands και ανερχόμενους νέους σχεδιαστές που θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις για την επόμενη σεζόν είναι η Athens Xclusive Designers Week, η οποία ξεκίνησε δυναμικά εχθές Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και θα συνεχιστεί έως τις 11 Νοεμβρίου. Κεντρικός χώρος διεξαγωγής των επιδείξεων θα είναι το Ζάππειο Μέγαρο, ενώ κάποια shows θα πραγματοποιηθούν σε πολύ ξεχωριστές τοποθεσίες της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Η 26η AXDW έκανε χθες το μεσημέρι πρεμιέρα με τους απόφοιτους της σχολής Fashion Workshop της Βίκυς Καγιά να παρουσιάζουν τις νέες τους συλλογές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απάντηση της Καγιά στον Ζαχαράτο, Ηλιάνα, Μέγκι & Μαρτίνα στα σχόλια για το μοντάζ στο #GNTMgr

Η κριτής του GNTM και fashion expert μαζί με την συνεργάτιδά της Ζενεβιέβ Μαζαρί υποδέχτηκαν τους λαμπερούς καλεσμένους τους και μας παρουσίασαν ένα εξαιρετικό show γεμάτο χρώματα και χορό!

 

Φυσικά από τις πρώτες θέσεις του fashion show δεν έλειπε και ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά, Ηλίας Κρασσάς. Ο γοητευτικός επιχειρηματίας στηρίζει τη γυναίκα του σε κάθε της επαγγελματικό βήμα και δεν γινόταν να μη βρίσκεται στο πλευρό της στην AXDW! 

 

Με ένα υπέροχο κοστούμι δημιουργία του σχεδιαστή Τάκη Γιαννέτου, περπάτησε χθες βράδυ στην πασαρέλα ο Σάκης Τανιμανίδης! Ο αγαπημένος παρουσιαστής ήταν ιδιαίτερα γοητευτικός μέσα στο κοστούμι τους και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό του fashion show «Kathy Heyndels & Giannetos Handmade» που έγινε χθες στο Zάππειο!

 

Στο show δεν μπόρεσε να τον καμαρώσει η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα αφού ήταν χθες όλη μέρα σε γυρίσματα για το Τhe Voice αλλά ήταν εκεί η αδελφή του Κασσιανή! Μάλιστα η Χριστίνα έκανε χιούμορ με τον σύζυγό της λέγοντας πως ενώ εκείνη είναι συνέχεια στα γυρίσματα εκείνος είναι περιτριγυρισμένος από…μοντέλα!

Ο Σάκης εντυπωσίασε με την παρουσία του και στο show και backstage!

 

Η Βικτώρια Καρύδα δεν το βάζει κάτω… Μπορεί πριν ένα χρόνο ακριβώς να έχασε με τραγικό τρόπο τον άντρα της ζωής της και πατέρα των παιδιών της, ωστόσο προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της και να ξαναβρεί τα πατήματά της. Η ξανθιά καλλονή έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της και εργάζεται για να μεγαλώσει τα αγγελούδια της, χωρίς φυσικά να ξεχνάει στιγμή τον αδικοχαμένο Γιάννη Μακρή.

Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης, περπάτησε και εκείνη στην 26η Athens Xclusive Designers Week στο Περιστύλιο του Ζαππείου και συγκεκριμένα στο λαμπερό catwalk της Kathy Heyndels και πραγματικά «έλαμψε» στην πασαρέλα. Η ξανθιά καλλονή ήταν όμορφη κι εντυπωσιακή μέσα στις υψηλής ραπτικής δημιουργίες που φόρεσε και κατάφερε γι’ ακόμη μια φορά να κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

ΠΗΓΗ: T-Life!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton
BE ON time! Παιδική συλλογή για τη νέα σεζόν: Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024
Η Sisley παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 με την καμπάνια «La Dolce Vita»
Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια μετά τη φωτιά στο ατελιέ του: «Θα διεκδικήσω αυτά που μου αναλογούν»