Για την περιπέτεια υγείας που είχε με την κόρη της μίλησε η Γωγώ Αλεξανδρινού

 
Mια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε η Γωγώ Αλεξανδρινού στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα", όπου ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την πορεία της, την οικογένεια της αλλά και την περιπέτεια υγείας που είχε με την κόρη της.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
"Αγαπώ πάρα πολύ την δουλειά μου, αλλά κάποια στιγμή τα βάζεις στη ζυγαριά και σκέφτεσαι το τίμημα. Δεν λείπω πολλές ώρες από το σπίτι μου αλλά χάνω τις ώρες που είναι ποιοτικές για τα παιδιά. Με βασανίζει αυτό, αλλά και πάλι δεν ξέρω αν μπορούσα να κάτω σπίτι. Αν άφηνα το δελτίο ειδήσεων, δεν θα έκανα κάτι άλλο στην τηλεόραση. Δεν θα έκανα κάτι άλλο, θέλω να περνάω καλά, θα μπορούσα να κάνω κάτι παρεμφερές και εκτός τηλεόρασης. Προβληματίζομαι για το μέλλον γιατί έχω παιδιά. Δεν θα έκανα κάτι "πίσω από τα φώτα" γιατί είναι τα ίδια βάρβαρα τα ωράρια." δήλωσε όσον αφορά την δουλειά της.
 
Την ίδια ώρα, η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για τον ανταγωνισμό στην τηλεόραση δηλώνοντας: "Θεωρώ θεμιτό να βλέπεις μια θέση και να την διεκδικείς, αρκεί να μην το κάνεις εις βάρος άλλου. Και εγώ πριν 15 χρόνια έβλεπα τους παρουσιαστές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και έλεγα "τι ωραία θα ήταν να το έκανα εγώ".

Η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην στραφεί και στα πιο προσωπικά της θέματα, με την Γωγώ να εξηγεί για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η ίδια "Με προσέγγισαν πάρα πολύ για το πρόβλημα υγείας που μοιράστηκα. Μου έστελναν οι σύζυγοι κάποιων γυναικών που είχαν πρόβλημα. Μοιράστηκα την εμπειρία μου, ακουγόταν τρομακτικό αλλά πρέπει να επιδείξεις ψυχραιμία, εφόσον ενημερωθείς. Σου έρχεται μια κεραμίδα αλλά οφείλεις να είσαι συγκροτημένος και για τους ανθρώπους γύρω σου". Αποκάλυψε μάλιστα πως αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας με την κόρη της, το οποίο την έκανε να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. 

"Υπήρξε κάποια φάση που με την Χριστίνα υπήρχαν κάποιες ενδείξεις και κάποια ευρήματα στο σώμα της. Αλλά μέχρι να δεις τι γινόταν είχε "βγει η ψυχή μου". Δεν ήταν τίποτα τελικά. Και οι γιατροί οφείλουν να ερευνήσουν και καλά κάνουν. Ήταν για παραπάνω από ένα χρόνο η ανησυχία αυτή. Μου είχε δημιουργηθεί ένα άγχος και μια αβεβαιότητα. Έχασα το φως μου, όταν βρέθηκαν οι πρώτες ενδείξεις. Με ταρακούνησε πάρα πολύ, με διέλυσε ψυχολογικά. Ήταν μεγάλος αγώνας να επανέλθω."
 
Βέβαια όπως κάθε φυσιολογική μαμά, που έχει και τις στιγμές απόγνωσης της, μίλησε και για τις στιγμές που την τρελαίνεται και χάνει την υπομονή της.
 
"Δεν θέλω να παρεξηγηθώ. Αλλά με έχουν φέρει τα παιδιά μου στα όρια μου και να κλειδωθώ στο μπάνιο και να πω "θεε μου βοήθα". Φεύγω από τον χώρο όταν με φέρνουν στα όρια μου και μετά ξαναγυρνώ για να διαχειριστώ την κατάσταση. Έχει έρθει φορά να μην μπορέσω να διαχειριστώ μια κατάσταση. Ένιωσα το αίσθημα της απόγνωσης και ήμουν αβοήθητη, ένιωθα απελπισία... Μακάρι να είναι καλά και να ξυπνάνε και πέντε το πρωί. Υγεία να έχουμε." είπε. 
 
Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο