H Κύπρια υποψήφια για #GNTMgr, Ιλιάδα Αυγουστή κατακεραυνώνει τους κριτές!

 

«Ο κύριος Μπράτης ήταν ειρωνικός και εριστικός»! Το παρασκήνιο του τσακωμού της με την κριτική επιτροπή. Χαμός στο «Πρωινό» για το GNTM: «Είμαι σοκαρισμένος, χρυσοπληρώνονται για να κάθονται στις καρέκλες»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Ιλιάδα Αυγουστή ήταν ένα από τα χιλιάδες κορίτσια που δήλωσαν συμμετοχή στο #GΝΤΜgr. Η 19χρονη με καταγωγή από την Κύπρο, θέλοντας να διεκδικήσει μια θέση στο σπίτι του ριάλιτι, βρέθηκε στις οντισιόν προσπαθώντας να πείσει τους κριτές για τις ικανότητες της ως μοντέλο.

Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση και μάλιστα  όταν προβλήθηκε η οντισιόν της προκλήθηκε σάλος στο Twitter για τα σχόλια που δέχτηκε από τους κριτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Συγκεκριμένα, πριν προλάβει να τους συστηθεί, ο Άγγελος Μπράτης της την “είπε” για το περπάτημα της, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες παρατηρήσεις.

Δείτε εδω την οντισιόν της Ιλιάδας:

 

Απογοητευμένη από τη συμπεριφορά των κριτών,  αποκάλυψε στο  faysbook.gr τι ακριβώς είχε συμβεί και τόνισε πως ξεπέρασαν τα όρια με σκοπό να ανεβάσουν την τηλεθέαση του παιχνιδιού.

Στους δέκτες μας φάνηκε ότι ο Άγγελος Μπράτης σου μίλησε σε έντονο ύφος εξαρχής. Ισχύει ή κόπηκαν κάποια πλάνα στο μοντάζ;

Πραγματικά ο κύριος Άγγελος Μπράτης ήταν εριστικός και ειρωνικός. Από την αρχή που παρουσιάστηκα με σχολίασε αρνητικά και για το βάδισμα μου, αλλά και για την έκφραση μου. Έφτασε στο σημείο να με ειρωνευτεί για τη λέξη «όνειρο». Μάλιστα, μου έκανε μάθημα για το τι ακριβώς σημαίνει η συγκεκριμένη λέξη. Φυσικά ο κύριος Μπράτης θα πρέπει να γνωρίζει πως οι λέξεις έχουν και μεταφορική έννοια!

Θεωρείς ότι ο τρόπος που σε αντιμετώπισε πριν καν συστηθείς, στάθηκε και η αφορμή για να μην αποδώσεις όπως θα μπορούσες;

Η αντιμετώπιση των κριτών με έκανε να ” κομπιάσω”  και να μην μπορώ να εκφραστώ και γενικά να νιώσω άνετα, όπως είναι φυσικό, για κάθε άνθρωπο που ξεκινάει με χαρά να λάβει μέρος σ’ ένα τέτοιο «show».

Οι άλλοι τρεις κριτές ήταν ειρωνικοί μαζί σου ή προσπάθησε κάποιος από αυτούς να σε βοηθήσει να αποβάλεις το άγχος;

Πιστεύω πως και οι τέσσερις κριτές ήταν ειρωνικοί και επίσης θεωρώ πως ήταν η ευκαιρία τους για να ανεβάσουν την τηλεθέαση. Μόλις αντιλήφθηκαν την αδυναμία μου να τους αντιμετωπίσω, το εκμεταλλεύτηκαν όπως γίνεται σε τέτοιου είδους προγράμματα.

Φεύγοντας από τις οντισιόν και σκεπτόμενη την εμπειρία που έζησες, πιστεύεις ότι αντιμετώπισαν σωστά ένα κορίτσι 19χρονών που εκτέθηκε πρώτη φορά τηλεοπτικά;

Η αλήθεια είναι πως πολλοί μου είπαν πως αυτές οι εκπομπές έχουν αυτή τη «φιλοσοφία». Δηλαδή να ψάχνουν άτομα για να τα εκθέσουν, αλλά δυστυχώς εγώ δεν ήθελα να πιστέψω πως θα δεχόμουν τέτοια συμπεριφορά. Ήμουν ένα κορίτσι που καλώς  ή  κακώς έκανα αυτή την επιλογή και πίστευα πως οι κριτές είχαν κάποιο επίπεδο.

Τα όσα σου είπε ο Άγγελος Μπράτης περί ονείρων σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως. Εσένα ποια είναι η δική σου άποψη;

Εκτός της παρατήρησης περί της σημασίας της λέξης που με ειρωνεία μου επισήμανε ο κύριος Μπράτης, θα πρέπει να μάθει πως στη ζωή μας πάντα έχουμε ευκαιρία για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας ή τα ” όνειρα” μας. Θέλοντας να είμαι κι’ εγώ ειρωνική μαζί του, θα του πω πως ναι και τα όνειρα πραγματοποιούνται, γιατί υπάρχουν και θαύματα σε αυτή τη ζωή. Καλό είναι λοιπόν να το μάθει και να μην ειρωνεύεται ανθρώπους, ιδιαίτερα της ηλικίας μου. Σαφώς τη γνώμη του μπορεί να την εκφράσει, αλλά με σύνεση.

Κατά τη διάρκεια της οντισιόν σου και αφού είδες την αρνητική διάθεση των κριτών, σου πρότεινε ο Σκουλός να αποχωρήσεις όμως εσύ επέλεξες να μείνεις για να τους πείσεις. Γιατί;

Ναι, ο κύριος Σκουλός, ο άλλος είρωνας της παρέας των κριτών, μου υπέδειξε την έξοδο. Εγώ επέλεξα να μείνω, γιατί όταν παίζεις ένα παιχνίδι, πρέπει να φτάνεις μέχρι το τέλος και πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς και την ήττα σου. Εγώ λοιπόν δεν φοβήθηκα να δεχτώ πως η συγκεκριμένη παρουσία γι’ αυτούς ήταν αποτυχία. Φυσικά ήταν φανερό πως ο κύριος Σκουλός μεροληπτούσε χωρίς προσκόμματα στην εμφάνιση κάποιων άλλων κοριτσιών.

Τι απαντάς στη Βίκυ Καγιά που σχολίασε ότι δεν έχεις μέσα σου φωτιά;

Στη κυρία Καγιά θα ήθελα να πω πως ίσως έχει δίκαιο, αλλά ξεχνά την ηλικία μου. Τώρα αρχίζω την πορεία μου και έχω να μάθω πολλά. Συνεχίζοντας θα μαθαίνω, θα εκπαιδεύομαι και θα βελτιώνομαι. Φυσικά δεν πήγα στην εκπομπή για να μου κάνουν ψυχανάλυση ή για να με σχολιάσουν και να καταλήξουν σε πορίσματα περί της ψυχικής μου αδυναμίας.

Μετάνιωσες για τη συμμετοχή σου στο παιχνίδι;

Φυσικά και μετάνιωσα, γιατί τελικά αυτές οι εκπομπές είναι για να εξευτελίζουν κάποιους και όχι για να βοηθούν, όπως υποστηρίζουν . Είναι ένα στημένο παιχνίδι όπως άλλωστε και ο κόσμος της τηλεόρασης που τελικά είναι τόσο ψεύτικος.

Ποιες είναι οι συνθήκες που επικρατούν πριν βρεθείτε μπροστά στους τέσσερις κριτές; Ήσουν όντως κουρασμένη; Περίμενες αρκετές ώρες μέχρι τη δική σου σειρά;

Αρχικά την πρώτη μέρα που πήγαμε θα μας έβλεπαν  οι κριτές, κάτι όμως που δεν έγινε. Ήμασταν εκεί όλη μέρα μόνο για γυρίσματα. Ήταν μία πολύ κουραστική μέρα. Τη δεύτερη μέρα πήγαμε πάλι από το πρωί . Η επιτροπή  άρχισε να βλέπει κορίτσια μετά  το μεσημέρι προς απόγευμα . Πριν όμως είχαν προηγηθεί πολλά γυρίσματα και μεγάλη κούραση. Μας παρείχαν μόνο νερό και καφέ.

Οι κριτές είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι με ιστορίες κοριτσιών που δέχτηκαν bullying ή βίωσαν δυσκολίες στη ζωή τους. Σύμφωνα με αυτό, θεωρείς ότι στη δική σου περίπτωση έκαναν το αντίθετο;

Φυσικά και ενοχλήθηκα για τη συμπεριφορά τους γιατί δεν είναι σωστό να προσβάλλουν οποιοδήποτε άτομο. Ο κάθε άνθρωπος έχει την αξία του. Ο καθένας πρέπει να εκφράζει την άποψη του και ας είναι αντίθετη, αλλά οι συγκεκριμένοι κριτές ξεπέρασαν τα όρια!

Εκ του αποτελέσματος η οντισιόν σου δεν τους κέρδισε. Γιατί πιστεύεις ότι επέλεξαν να την προβάλουν;

Όλα θυσιάστηκαν στον βωμό της ακροαματικότητας. Δεν έχει θέση ούτε το ήθος, ούτε και η ευγένεια, αλλά γι’ αυτούς μόνο η τηλεθέαση και ο «ντόρος» που θα δημιουργηθεί.

Μετά από αυτή την εμπειρία θα συνεχίσεις να προσπαθείς για μια θέση στον χώρο της μόδας; Αν υπάρξει GNTM 3 θα δηλώσεις συμμετοχή;  

Θα συνεχίσω γιατί μου αρέσει ο χώρος της μόδας και θα ήθελα να εργαστώ σαν μοντέλο, αλλά θα επιλέξω μια σχολή και όχι ξανά αυτής της «κακής»  ποιότητας εκπομπή. Ήταν για μένα όμως μία εμπειρία που με έχει διδάξει πολλά!

 

Η εκπομπή του ΑΝΤ1 είχε σε ζωντανή σύνδεση την Ιλιάδα Αυγουστή η οποία μίλησε για την συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων!

Αφού προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την συμμετοχή της Ιλιάδας και την αυστηρή κριτική του Άγγελου Μπράτη, ο Άρης Καβατζίκης έγινε έξαλλος.

Έξαλλος ο Άρης Καβατζίκης με τον Άγγελο Μπράτη!

Ο Άρης είπε στον αέρα του Πρωινού: «Ούτε εγώ το είχα δει, το είδα πρώτη φορά. Συγγνώμη, αυτοί οι άνθρωποι- είμαι σοκαρισμένος τώρα- χρυσοπληρώνονται για να κάνουν αυτή την δουλειά και να κάθονται σε αυτές τις καρέκλες. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα. Να μας εξηγήσει η Ιλιάδα αν ήταν τόσο κουρασμένοι. Να ζητήσουν από την επιθεώρηση εργασίας να κάνουν break αν έχουν κουραστεί τόσο πολύ. Ο κύριος Μπράτης ήταν στραβωμένος από την πρώτη στιγμή που μπήκε η κοπέλα. Δεν ήταν ωραίο»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της