Αυτές είναι οι 41 κοπέλες που πέρασαν στην επόμενη φάση του #GNTMgr!

 

Tο πρώτο bootcamp των κοριτσιών που πέρασαν από τις οντισιόν παρακολουθήσαμε στο τελευταίο επεισόδιο του Greece's Next Top Model. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Οι κριτές ανακοίνωσαν στις κοπέλες ότι θα έκαναν για πρώτη φορά πασαρέλα και μάλιστα υποδέχτηκαν τον κορυφαίο Έλληνα σχεδιαστή Γιώργο Ελευθεριάδη του οποίου ρούχα θα φορούσαν για να περπατήσουν στο catwalk.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Λίγο αργότερα έγινε και κάτι που λίγοι περίμεναν και σίγουρα όχι τα κορίτσια αφού η Βίκυ Καγιά τις ενημέρωσε ότι μία από όλες είχε τη δυνατότητα να περάσει κατευθείαν στο σπίτι, χωρίς να περάσει κάποια δοκιμασία των bootcamp.

Όταν μάλιστα ανακοινώθηκε το όνομα της κοπέλας που έπαιρνε το εισιτήριο κατευθείαν για το σπίτι, οι περισσότερες κοπέλες έδειξαν να αντιδρούν, με πολλές να βγάζουν και λίγες… κακιούλες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Όσο για το κορίτσι που πήρε το εισιτήριο για να περάσει χωρίς δοκιμασίες στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων, το οποίο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, δείτε την στο παρακάτω βίντεο.

 

Η πρώτη δοκιμασία τις έκανε να νιώσουν τον ανταγωνισμό για τα καλά, αφού ο διαγωνισμός ξεκίνησε με μια πολύ απαιτητική πασαρέλα, στην οποία τα μοντέλα φόρεσαν δημιουργίες του Γιώργου Ελευθεριάδη.

Στα μαθήματα catwalk, η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διέκριναν ότι ίσως ορισμένα κορίτσια δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί και δέκα από αυτές αποχώρησαν με… συνοπτικές διαδικασίες.

 

Και εκεί που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδειχνε στις κοπέλες του δικού της γκρουπ τι πρέπει να κάνουν για να περπατήσουν σωστά στην πασαρέλα, εμφανίστηκε ξαφνικά δίπλα στις ράγες των τρένων του Ρουφ μία κοπέλα που είχε καθυστερήσει.

Μόνο που δεν είχε καθυστερήσει μία και δύο ώρες αλλά έξι ολόκληρες ώρες καθώς το ραντεβού για το πρώτο bootcamp είχε δοθεί στις 5 το πρωί.

Η νεαρή κοπέλα όμως εμφανίστηκε στο σημείο στις 11, κάτι που ενόχλησε τις υπόλοιπες κοπέλες μιας και το θεώρησαν άδικο εις βάρος τους. Επειδή τα γυρίσματα έχουν γίνει στην καρδιά του καλοκαιριού και η ζέστη κάτω από τον καυτό ήλιο, στην καρδιά της Αθήνας ήταν αφόρητη, οι κοπέλες ενοχλήθηκαν με την απόφαση της Ηλιάνας να τη δεχτεί στο bootcamp χωρίς επίπληξη.

Λίγο πριν το show ωστόσο η ίδια κοπέλα αποχώρησε οικειοθελώς. 

 

Τα υποψήφια GNTM βρέθηκαν, στη συνέχεια, αντιμέτωπα με έναν ιδιαίτερα απαιτητικό σχεδιαστή, τέσσερις αυστηρούς κριτές, πλήθος κόσμου, αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Υπήρξε μάλιστα μια διαγωνιζόμενη που έχασε την ισορροπία της και έπεσε στην πασαρέλα. «Μου βγήκε η επιγονατίδα κι έπεσα κάτω. Με πονάει πάρα πολύ. Ήθελα να περάσω και τώρα που έπεσα, δεν ξέρω άμα θα περάσω και γι’ αυτό στεναχωριέμαι…», είπε η Χαρά ενώ την έπαιρνε το ασθενοφόρο. 

 

Οι 41 κοπέλες που τελικά πέρασαν στην επόμενη φάση είναι οι εξής: 

Ελευθερία Καρναβά (Golden Pass), Ιωάννα Κυρίτση, Άννα Γκαλουλένκο, Μορφούλα Παπαδοπούλου, Ελένη Κατσέπα, Κατερίνα Θάνου, Εμμανουέλα Μάινα, Ελένη Ασημάκη, Λορέττα Τράμπα, Μαρίνα Γρηγορίου,  Ίλντα Κρόνι, Μαρία Σακελλάρη, Κορίνα Εμμανουηλίδου, Γκλόρια Ντενίκη, Ειρήνη Θεοδωράκη, Ιάνα Πεϊζότο, Νικολέτα Σιλβέστρου, Αργυρώ Μάγκλαρη, Άιρα, Κατερίνα Αγγελάκη, Νίνα Τζιβανίδου, Πόπη Γαλέτσα, Παναγιώτα Ιωαννίδου, Σουζάνα Κόουλ, Κέισι, Κωνσταντίνα Φλώρου, Αντιγόνη Παπακωνσταντίνου, Κατερίνα Πεφτίτση, Μαρτίνα Χαβιτσούκ, Σπυρούλα Κάιζερ, Ελένη Φαλούι, Όλγα Καλογήρου, Κάτια Ταραμπανκό, Χαρά Παππά, Λυδία Κατσανικάκη, Σίλια Ευαγγέλου, Άννα Χατζή, Αφροδίτη Μπάρμπα, Άννα Μαρία Ηλιάδου, Μαρία Μιχαλοπούλου, Ασημίνα Χαρίτου.

Όπως εξήγησε ο Δημήτρης Σκουλός στο φινάλε: «Το bootcamp δεν τελείωσε εδώ, είμαστε στη μέση. Κι έχουμε άλλη μία δοκιμασία πάρα πολύ δύσκολη. Καλή επιτυχία στην επόμενη δοκιμασία και θα τα πούμε εκεί».

 

 Η ανακοίνωση των τεσσάρων κριτών προκάλεσε ποικίλα συναισθήματα στα κορίτσια. Χαρά, λύπη, στεναχώρια, εκνευρισμός και κλάματα ήταν τα κύρια στοιχεία που επικρατούσαν στο φινάλε…

 

Tι θα παρακολουθήσουμε στο επόμενο επεισόδιο; 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»
#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό