«Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων» Οι σφοδρές αντιδράσεις για όσα είπε και η απάντηση του

 

Μια συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλα παραχώρησε ο Πάνος Καλλίδης και μεταξύ άλλων,  εξέφρασε τις απόψεις του για την ομοφυλοφιλία. Όπως δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής είναι κατά της ομοφυλοφιλίας, αλλά όχι κατά των ομοφυλόφιλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στην συνέντευξη του στο περιοδικό Λοιπόν κλήθηκε να μιλήσει για τον τρόπο που μεγαλώνει τις κόρες του από τον γιο του, την ομοφυλοφιλία και δεν έκρυψε ότι είναι ενάντια της. 

Ακολουθεί απόσπασμα από την συνέντευξη του: 

Μεγαλώνεις διαφορετικά τις κόρες σου απ’ ότι το γιο σου;

Βέβαια. Με το γιόκα μου θα βάλω να δούμε ένα ωραίο σέξι βίντεο κλιπ, όμορφα κορίτσια που θα κουνάνε τον ποπό τους, ενώ στα κορίτσια μου δεν θα τους βάλω να δουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να φιλιούνται και να με ρωτάνε: «Τι κάνουν αυτοί οι δύο εκεί μπαμπά;». Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι.

Την ομοφυλοφιλία την έχεις σκεφτεί;

Μακριά από μας. Την έχω σκεφτεί, ναι.

Εννοείς μακριά από τα παιδιά σου;

Μακριά από οποιονδήποτε είναι γύρω μου.

Είσαι κατά των ομοφυλόφιλων;

Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας…

Για τους ομοφυλόφιλους πλέον υπάρχουν οι γάμοι, το σύμφωνο συμβίωσης, μεγαλώνουν παιδιά τα οποία κάνουν ή υιοθετούν. Δημιουργούν οικογένειες.

Ακριβώς, εκεί θέλω να καταλήξω, αν εξελιχθεί η ομοφυλοφιλία, που θα καταλήξει, σε κάτι καλό; Όταν ένας ομοφυλόφιλος υιοθετήσει ένα παιδί και το μεγαλώσει ως πατέρας, αυτό είναι καλό. Αν ένας ομοφυλόφιλος, εξωτερικά άντρας, το μεγαλώσει σαν μητέρα, το παιδί όταν καταλάβει πολύ γρήγορα τι γίνεται, μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Ειδικοί είναι οι ψυχολόγοι σε αυτό. Δεν είναι το φυσιολογικό αυτό. Δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί έχουν όλοι, αλλά δεν είναι το ίδιο να μεγαλώνεις ένα παιδί κι ένα ζώο.

 
 
Οι δηλώσεις του Πάνου Καλλίδη έκαναν έξαλλη την Μαίρη Συναντσάκη. Η Μαίρη ανέβασε μια σειρά από stories στα οποία εξέφραζε την έντονη αντίθεσή της στις δηλώσεις του Πάνου Καλίδη, αποκαλώντας τα όσα είπε «βλακεία της ημέρας».
«Ευχαριστούμε τον Πάνο Καλίδη για τη βλακεία της ημέρας. Ας πάρουμε λίγη σοφία για την ζωή από τον άνθρωπο που θα σε έχει σαν μωρό… κου πεπε κου πεπε… Εν πάση περιπτώσει επειδή υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι δυστυχώς σαν τον Πάνο τον Καλίδη στον πλανήτη…».
 
 
 
Λίγο αργότερα στα ίδια πλαίσια κινήθηκε και ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου. Η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά στα instastories: «Έλεος πια με αυτή τη βλακεία… Θλίβομαι πραγματικά με αυτά που διαβάζω. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Κουπεπε».
Στη συνέχεια μάλιστα η Αθηνά Οικονομάκου κάλεσε τους διαδικτυακούς της ακολούθους να δουν τα stories που έκανε για το συγκεκριμένο θέμα η Μαίρη Συνατσάκη.
 
 

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις του σχετικά με την ομοφυλοφιλία, ο Πάνος Καλίδης αποφάσισε να πάρει θέση δημόσια.

Ο γνωστός τραγουδιστής σε μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έγραψε χαρακτηριστικά: «Επειδή ξέρω ότι αύριο θα πρέπει να δώσω κατάθεση στο τμήμα Γλυφάδας για αυτή τη δήλωση, ΤΟΝΙΖΩ ότι είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας και όχι των ομοφυλόφιλων. Η ομοφυλοφιλία είναι μια ιδιαιτερότητα σεξουαλικού προσανατολισμού. Μία έλξη δύο ανθρώπων του ιδίου φύλου, που μπορεί όντως να είναι πολύ δυνατή και ουσιαστική. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με την ομοφυλοφιλία του 2019 που έχει πάρει μορφή μόδας και μαγκιάς».

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια