Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ούτε ανακοπή έπαθα, ούτε με συνέφεραν με τεχνητή αναπνοή»

  12/09/2019 10:25
 «Ούτε ανακοπή έπαθα, ούτε με συνέφεραν με τεχνητή αναπνοή»

«Ούτε ανακοπή έπαθα, ούτε με συνέφεραν με τεχνητή αναπνοή»

  12/09/2019 10:25

Ο Βασίλης Κούκουρας μίλησε σε συνέντευξή του για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και ξεκαθάρισε πως δεν έπαθε ποτέ ανακοπή, όπως γράφτηκε στον Τύπο. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Φαίνεται πως όλα αυτά που ακούστηκαν γύρω από το όνομά του, τον έχουν ενοχλήσει αρκετά και αποφάσισε να μιλήσει ο ίδιος σε συνέντευξη του για το τι ακριβώς του συνέβη.

«Ήταν μια άτυπη πνευμονία, αυτή είναι η γνωμάτευση των γιατρών, που έχρηζε κάποιων ημερών στο νοσοκομείο, τίποτα άλλο. Δεν ήθελαν να με αφήσουν οι γιατροί και λόγω επαγγέλματος να μην έχω περαιτέρω καταστάσεις, με κράτησαν στο νοσοκομείο κάποιες μέρες, για να συνέλθω και να φύγω.

Καμία σχέση με το τι γράφτηκε στον Τύπο, δεν έπαθα κανένα έμφραγμα. Είχα πυρετό, έκανα τις παραστάσεις την Κυριακή, τη Δευτέρα εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου μου είπαν ότι θα κάνω την εισαγωγή για να με παρακολουθήσουν στενά.

Πυρετό έκανα στο θέατρο, δεν έπαθα έμφραγμα.

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπως είπαν, δεν πήγα καν, καμία σχέση, ποτέ, είναι ένα νοσοκομείο που δεν θέλω να πηγαίνω, γιατί εκεί «έφυγε» η μητέρα μου και μου θυμίζει έντονα το τι έζησα. Πήγα μια νύχτα στο «Γεννηματάς» μαζί με η Βάνα (Ραμπότα), για να μου κάνουν τις πρώτες εξετάσεις και μου είπε ο γιατρός να πάω από Δευτέρα να κάνω και κάποιες πιο εξειδικευμένες, γιατί του είπα ότι το Σαββατοκύριακο έχω παραστάσεις κι έκανα μια μαγνητική τη Δευτέρα.

Ούτε ανακοπή έπαθα ούτε με συνέφεραν με τεχνητή αναπνοή ούτε με απινιδισμό. Είχαν ζητήσει να έρθουν στο νοσοκομείο που βρισκόμουν κάποιοι δημοσιογράφοι, μάλιστα κάποιοι ήταν πολύ επίμονοι , τηλεφωνούσαν και στη Βάνα αρκετές φορές», ξεκαθάρισε στο Λοιπόν ο γνωστός ηθοποιός. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας