Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

What? Νέο «Πάμε Πακέτο» με την Αγγελική Νικολούλη

  12/09/2019 14:31
What? Νέο «Πάμε Πακέτο» με την Αγγελική Νικολούλη

What? Νέο «Πάμε Πακέτο» με την Αγγελική Νικολούλη

  12/09/2019 14:31
 
 

«Ξεκίνησαν οι πρώτες επαφές με άτομα της ομάδας της Βίκυς Χατζηβασιλείου, τα οποία είχαν απολυθεί όλα…».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποτελεί παρελθόν από τον Alpha, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν το Πάμε Πακέτο θα συνεχιστεί, αλλά ως… ενότητα σε άλλη εκπομπή. Σύμφωνα με την Κλεοπάτρα Πατλάκη, το Πακέτο θα ενσωματωθεί, ουσιαστικά, στο Φως στο Τούνελ, με την ονομασία “Τα παιχνίδια της ζωής”, μια ενότητα που υπήρχε τα πρώτα χρόνια του Τούνελ.

«Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έφυγε από τον Alpha με έναν ανορθόδοξο τρόπο, όχι έτσι όπως της άξιζε, αλλά το Πάμε Πακέτο με έναν τρόπο παραμένει στον Alpha. Και που θα πάει το Πάμε Πακέτο; Θα πάει στο Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη. Όταν 8 Αυγούστου ενημερώνεται η Βίκυ Χατζηβασιλείου ότι το Πάμε Πακέτο δεν θα υπάρχει στο πρόγραμμα, αν θέλει να κάνει κάποιο μεσημεριανό τηλεπαιχνίδι, είπε ευχαριστώ δεν θα πάρω. Οι άνθρωποι του Alpha αποφάσισαν να εντάξουν το Πάμε Πακέτο στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Ξεκίνησαν οι πρώτες επαφές με άτομα της ομάδας της Βίκυς Χατζηβασιλείου, τα οποία είχαν απολυθεί όλα. Δεν ευοδώθηκαν οι συζητήσεις και τότε προτάθηκε το εξής: Γύρω στο 1997 η Αγγελική Νικολούλη είχε μια ενότητα στην εκπομπή της που λεγόταν “Τα παιχνίδια της ζωής”.

Στην ενότητα αυτή ένωνε οικογένειες που είχαν χαθεί στον πόλεμο, παιδιά που είχαν υιοθετηθεί κι έψαχναν να βρουν τους βιολογικούς τους γονείς. Αυτή την ενότητα θα την έχει φέτος στην εκπομπή της», είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας