Η προφητική συνέντευξη του Λούκα πριν τον γάμο της Ράπτη!

 

Ο πρώην σύντροφός της, μιλά πριν τον γάμο της!«Μείναμε στην σκέψη με την Έλενα....»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ως πολυσχιδής προσωπικότητα, από τα πρώτα χρόνια της ζωής του «ψάχνεται» ανάμεσα στη μουσική, στο τραγούδι, στις σπουδές Βιολογίας, στο ποδόσφαιρο. Τελικά τον κερδίζει το τραγούδι... Ο νικητής του πρώτου ελληνικού «X- Factor το 2008», δεν μασάει τα λόγια του και δεν χαρίζεται σε κανέναν. Μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά το reality και το πώς κατάφερε να τις ξεπεράσει, για τη σχέση του με την Έλενα Ράπτη και τις φήμες γάμου και αποκαλύπτει πώς είναι για εκείνον η ιδανική γυναίκα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Από πολύ μικρή ηλικία προπονείται με τις ακαδημίες της Ομόνοιας Αραδίππου, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του Αντρέα Γιώρκα, γνωστού ποδοσφαιριστή της Κύπρου, όπου και γνωρίζει πολλές επιτυχίες, μας χαρίζει μοναδικές στιγμές το 2011 στη Eurovision με το αντρικό ζεϊμπέκικο και το δάκρυ που κυλάει καθώς ερμηνεύει το «Watch my dance». Ο Λούκας, κουβαλώντας ένα πλούσιο βιογραφικό, οργώνει την Ελλάδα με live και κάνει δυνατό comeback με το «Έλα ήλιε μου», επιτυχία του Κώστα Τουρνά, την οποία ερμηνεύουν μαζί και ξεσηκώνουν τη νεολαία.

Αυτή η δουλειά είναι έτσι όπως την περίμενες;

Σπούδαζα Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών και ακόμα προσπαθώ να ολοκληρώσω τις σπουδές μου για το δίπλωμά μου. Οι γονείς μου έκαναν την αίτηση για το «X- Factor». Το τραγούδι, που είναι μέσο επικοινωνίας και έκφρασης για μένα, το ακολουθούσα από πριν μπω σε αυτόν τον χώρο. Σίγουρα ο τρόπος λειτουργίας του ήταν πολύ διαφορετικός από αυτόν που είχα στο μυαλό μου, έφαγα πολύ ξύλο με τον εαυτό μου για να μπορέσω να πω ότι στέκομαι σήμερα στα πόδια μου, είναι ένας δρόμος που τον μαθαίνουμε μέσα από διάφορες καταστάσεις. Πέρασα δύσκολα, όπως πέρασαν πολλοί, αλλά δεν μετανιώνω για τον χρόνο που έδωσα, δεν πήγε χαμένος.

Σε απογοήτευσε αυτή η δουλειά ποτέ;

Η μουσική δεν με απογοήτευσε, με έχουν απογοητεύσει όμως πάμπολλες φορές διαφορετικά πράγματα στη βιομηχανία. Έχω απογοητευτεί και με τον εαυτό μου, γιατί δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένος, παρ' όλα αυτά κατέληξα ότι έτσι όπως λειτουργεί η βιομηχανία, οφείλει να λειτουργεί και ο κάθε άνθρωπος με τον δικό του τρόπο και τα αποτελέσματα θα φανούν... Υπήρξα για ένα διάστημα ένα μεγάλο εκκρεμές. Κάποιες περιόδους ήμουν αδιάλλακτος και έκανα το δικό μου και άλλες φορές έκανα χοντρές εκπτώσεις για να συμβαδίσω με τη βιομηχανία. Τίποτα από τα δύο δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τη δημοσιότητα σε ό,τι αφορά την 3χρονη σχέση σου με την Έλενα Ράπτη δεν μπόρεσες όμως να την αποφύγεις...

Ήταν αναπόφευκτο, μακάρι να μη γινόταν, η Έλενα όμως είναι πολιτικός και εγώ τραγουδιστής. Μπορεί αυτή η δημοσιότητα να χρειάζεται στη δουλειά μου, γιατί μέσα από αυτήν επικοινωνείται και το έργο μου, όμως πρέπει να διατηρούνται κάποιες ισορροπίες.

Σε ενόχλησε το γεγονός ότι όλοι ασχολούνταν τότε με αυτή τη σχέση;

Ούτε εγώ αλλά ούτε και η Έλενα έχουμε σταματήσει να ζούμε και να δουλεύουμε. Παρ' όλα αυτά, επειδή η βιομηχανία των ΜΜΕ καθιστά κάθε πρόσωπο αναλώσιμο, νομίζω ότι όσο υπήρχε αυτή η σχέση ασχολούνταν με αυτήν, όταν σταμάτησε αναλώθηκε το θέμα αυτό και πήγαμε στο επόμενο. Το σέβομαι, γιατί ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι ζουν από αυτό, όμως δεν θέλω να σπαταλήσω παραπάνω κομμάτια της δικής μου ενέργειας για αυτό.

 

Έχω απορία και θέλω να μου τη λύσεις... Εμείς τότε γράφαμε ότι ετοιμάζεστε για γάμο με την Έλενα Ράπτη. Είχε δόση αλήθειας αυτό που μας μετέφεραν οι πληροφορίες ή όχι;

Δεν μπαίνω σε μια σχέση ελαφρά τη καρδία. Έχω δηλώσει πολλές φορές ότι θέλω να κάνω οικογένεια, να παντρευτώ, οπότε από μια ηλικία και μετά όταν μπαίνω σε μια σχέση έχω αυτή τη σκέψη. Με την Έλενα μας έμεινε η σκέψη...

Έχεις κάνει ψυχοθεραπεία, σε τι σε βοήθησε;

Με βοήθησε να γνωρίσω περισσότερο τον εαυτό μου ούτως ώστε να τον «δουλέψω» με καινούρια «εργαλεία». Δούλεψα με την ψυχοθεραπεία αλλά και με την καθοδήγηση του Πνευματικού μου, που θα μου δίνει απαντήσεις μέσα από τον Θεό. Η διαπαιδαγώγηση αυτή μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά μου. Ο τρόπος ζωής με παρασύρει και μένα, με αποτέλεσμα να χάνω τον Λούκα, αλλά με την ψυχοθεραπεία έχω την ευχέρεια να επανέρχομαι γρήγορα. Ο ψυχολόγος σε κοιτάει στα μάτια και εκμαιεύει από σένα διάφορα, ο Πνευματικός σηκώνει μαζί σου τα βάρη σου και σε ελαφραίνει, είναι διαφορετικό το έργο τους.

Στον Πνευματικό σου λες τα τραύματα της ψυχής σου;

Λέω αυτά που βαραίνουν την ψυχή μου, που μπορεί να είναι από πολύ ασήμαντα μέχρι πολύ σημαντικά.

Έχεις πάθει κρίση πανικού πάνω στην πίστα;

Φυσικά, πριν από 6 χρόνια και όχι μία, πολλές φορές. Το βίωσα πολύ έντονα, με αποκορύφωμα μια φορά που δεν ανέβηκα καν στη σκηνή. Σε ένα γεμάτο μαγαζί και 10 λεπτά πριν ανέβω να τραγουδήσω, είπα στο αφεντικό «δεν μπορώ!». Τότε ήταν η πρώτη φορά που ζήτησα βοήθεια γιατί σκέφτηκα ότι δεν πήγαινε άλλο, αυτή η κατάσταση με είχε κάνει δυσλειτουργικό

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είπα "όχι μωρέ, γιατί;" στην πρόταση γάμου που μου έκανε η σύντροφός μου»
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Ορφέας Παπαδόπουλος: «Έφτασα σε ένα χείλος, δεν ήθελα να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία & γαλήνη σε κανέναν
Άλκηστις Ζιρώ – Γιώργος Λέντζας: Ποζάρουν μαζί στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία
Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Άνδρη Θεοδότου: «Στην οικογένεια δεν μιλάμε για τo '74. Είναι σαν να προσπαθούν να ξεχάσουν το τι έζησαν»