Τα κορίτσια της showbiz έβαλαν και έβγαλαν τα μαγιό τους!

 

Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές όλες καλές...! Ελένη Φουρέιρα, Ηλιάνα Παπαγεωργίου ολόγυμνη, Ναταλία Δραγούμη τόπλες, Δούκισσα Νομικού, Χρύσα Παππά, Νικολέττα Ράλλη, Μαριάντα Πιερίδη, Χριστίνα Μπόμπα, Βασιλική Μιλλούση, Μαντώ Γαστεράτου, Ιωάννα Μπέλλα, Μαρία Ματσούκα, Ασημίνα Ιγγλέζου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Queen of Pop κάνει tour με το σκάφος στα ελληνικά νησιά, απολαμβάνοντας βουτιές στα καταγάλανα νερά, με τα εντυπωσιακά μαγιό της.

Έχει κορμάρα και το έχει αποδείξει πολλές φορές, αφού κάνει πολύ γυμναστική και χορό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Φουρέιρα είναι ότι πιο σέξι υπάρχει! Χαμός με την... πίσω της όψη στις καλοκαιρινές της διακοπές

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγες ώρες, δημοσίευσε μερικές νέες φωτογραφίες της με μπικίνι μοιράζοντας εγκεφαλικά στους followers της.

Είπε κι εκείνη να απολαύσει λίγο τις διακοπές της κι εκεί που λέγαμε ωραία… έπεσε λίγο η θερμοκρασία, τσουπ… να είναι οι φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα και… μένεις!

Σε ένα διάλειμμα λοιπόν, από τις πρόβες και τα live, η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στην παραλία με τους φίλους και συνεργάτες της, τον beauty expert Παντελή Τουτουντζή και τον Πέτρο Τσαμπαρδόνη και ξεκίνησαν τις… γυμναστικές επιδείξεις! Με την Ελένη Φουρέιρα φυσικά να εντυπωσιάζει κάνοντας «ρόδα» στην άμμο!

 

Μια εντυπωσιακή παρουσία που «ρίχνει» το Instagram με κάθε ανάρτηση της… Αυτή είναι η σέξι στον ανδρικό πληθυσμό, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ότι κι να κάνει η κριτής του GNTM, θα αναστατώνει τους πάντες… Οι θαυμαστές της πλέον έχουν βρει το μυστικό ώστε να κρατιούνται σε φόρμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Ελευθερία Ελευθερίου πόζαρε πάλι με το μαγιουδάκι της και έγινε χαμός!

Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και όλοι οι υπόλοιποι… το αισθησιακό κορμί της.  Με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατάφερε να απογειώσει τους followers της.

 

Η Δούκισσα Νομικού πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε πολύ λίγο καιρό θα κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της.

Η μέλλουσα μαμά βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένεια της.

Η ίδια εξακολουθεί να διαθέτει ένα υπέροχο σώμα και δεν διστάζει να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διάφερες φωτογραφίες της με μαγιό

Αυτή τη φορά, η Δούκισσα Νομικού φόρεσε το πολύχρωμο μαγιό της και πόζαρε με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλες οι φορές που είδαμε την υπερσέξι Ελπίδα Ιακωβίδου με μαγιό!

Κάτω από τον ζεστό ήλιο απολαμβάνει τα μπάνια της και έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες της: «Καλημέρα. Με βουτιές όσο ακόμη προλαβαίνουμε. (Ποια από τις 2 φωτογραφίες σου αρέσει περισσότερο;)»

 

Έχει κορμάρα και κάθε φορά που δημοσιεύει φωτογραφία της με μαγιό πέφτει το instagram!

Aυτή τη φορά η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός πόσταρε μία φωτογραφία της topless και προκάλεσε απανωτά εγκεφαλικά!

Μπορεί να μεγαλώνει, να έχει δύο παιδιά, όμως έχει σίγουρα ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα στην ελληνική showbiz!

Η Ναταλία Δραγούμη έχει τέλειες αναλογίες! 

 

Έχετε δει την Χρύσα Παππά με μπικίνι και χωρίς ρετούς και φίλτρα;

Η Χρύσα, η οποία υποδύθηκε με επιτυχία την «αστυνόμο Τατιάνα» στην σειρά «Το Τατουάζ» στον Alpha, αυτό το διάστημα συνδυάζει εργασία και… διακοπές.

Η ηθοποιός μπορεί να μην ανεβάζει πολλές φωτογραφίες της από την καθημερινότητά της, όμως όταν ποστάρει φωτογραφίες γίνεται χαμός από τους followers της γιατί εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός, είναι και μία κούκλα γυναίκα!

Η Χρύσα έχει κορμί λαμπάδα και φυσικά διαθέτει ένα λαμπερό πρόσωπο που δεν χρειάζεται πολλά φτιασίδια!

Δείτε την εντελώς άβαφη και με μαγιό και θα… «σας πέσουν τα σαγόνια»!

 

Είναι ένα από τα πρόσωπα που ξέρει πώς να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Η Νικολέττα Ράλλη ξέρει πώς να κάνει τους followers της να παραμιλούν στην ομορφιά της.

Απολαμβάνει τις διακοπές της κι όλοι οι άλλοι το απολαυστικό κορμί της. Για ακόμη μια φορά κατάφερε να αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό με την δημοσίευση που έκανε στο προσωπικό της λογαριασμό. Φόρεσε το καυτό της μαγιό και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη στην Πάτμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Η μεγάλη κόρη των Παυλίδου - Τσιάκκα είναι κουκλάρα και κορμάρα!

Οι θαυμαστές της παρουσιάστριας πήραν «φωτιά» βλέποντας τα αποκαλυπτικά μέρη του σώματος της…

 

Μια μοναδική εμπειρία έζησε η Μαριάντα Πιερίδη με τον γιο της, αφού κολύμπησε δίπλα σε δυο ελέφαντες, οι οποίοι μάλιστα ήταν ιδιαίτερα φιλικοί! Η τραγουδίστρια με τον σύζυγό της Δημήτρη Κατριβέση απολαμβάνουν τις διακοπές του στα Πουκέ και σήμερα έζησαν αυτή την υπέροχη εμπειρία στην παραλία Tri-Trang Beach

Όπως βλέπεις και στο βίντεο η Μαριάντα και ο μικρός Νικόλας χαίρονται τη συντροφιά των δυο ελεφάντων ενώ ο Δημήτρης Κατριβέσης απαθανατίζει την μοναδική και ιδιαίτερη στιγμή!

 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση άρχισαν να μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού και φυσικά το... διασκεδάζουν! 

Μάλιστα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο άθλημα των κρίκων δεν παραλείπει να... τρολάρει τη σύζυγό του για τη φουσκωμένη κοιλίτσα της μιας και είναι πολύ... περίεργο για όλους που η Βασιλική έχει χάσει, λόγω εγκυμοσύνης την άψογη σιλουέτα της.

Τη φωτογράφισε λοιπόν καθώς απολάμβανε την απογευματινή της ξεκούραση με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, γράφοντας το σχόλιο πάνω στη φωτογραφία: "Μία φούσκα ρε παιδιά", με τη Βασιλική φυσικά να γελάει και να απολαμβάνει τα πειράγματα του συζύγου της.

Η Βασιλική διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και της απομένουν μόλις λίγοι ακόμη μήνες πριν κρατήσει για πρώτη φορά το μωρό της στην αγκαλιά της.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον περασμένο Ιούλιο με πολιτικό γάμο προκειμένου να αποφύγει τα προβλήματα γραφειοκρατίας που μπορεί να προέκυπταν σε ό,τι αφορά την αναγνώριση του παιδιού, κάτι που έτσι και αλλιώς θα έκαναν στο μέλλον αφού από νωρίς κατάλαβαν πως ήταν γεννημένοι ο ένας για τον άλλον.

 

Απόδραση με τις κολλητές στην όμορφη Αντίπαρο έκανε η Χριστίνα Μπόμπα. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη οργάνωσε μια μίνι απόδραση μόνο για κορίτσια και διασκέδασε με τις φίλες της στο Αιγαίο. Μαζί με την Κλέλια Ανδριολάτου και δυο ακόμη φίλς τους: την Αδαμαντία και την Γιολάντα έφυγαν για Αντίπαρο και όπως όλα δείχνουν διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Τα τέσσερα κορίτσια ανέβηκαν σε σκάφος για να φθάσουν σε ένα από τα πιο μαγικά σημεία κοντά στο νησί και δεν σταμάτησαν να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Βουτιές, φωτογραφίες και ένας ξέφρενος χορός εν πλω, τράβηξαν σίγουρα όλα τα βλέμματα των διαδικτυακών τους φίλων, μετά από τις αναρτήσεις τους στα social media.

 

Ναι, η γυναικοπαρέα έκανε τις βουτιές της στα ανοιχτά, χόρεψε, τραγούδησε και μοιράστηκε με τους φίλους της στα social media τις πιο τέλειες φωτογραφίες με φόντο το απέραντο γαλάζιο! Ο ξέφρενος χορός τους, μάλιστα, έγινε viral και τα σχόλια δεν είχαν τέλος!

 

Ενώ, ακολούθησαν και φωτογραφίες τους  με τις απολαυστικές βουτιές τους στη θάλασσα!

 

Ένα όμορφο καλοκαίρι απολαμβάνει η Μαντώ Γαστεράτου! Η όμορφη μέλλουσα μανούλα χαίρεται τις ομορφιές του καλοκαιριού και τη θάλασσας και περνά με τον σύζυγό της μοναδικές στιγμές! Η παρουσιάστρια που στο τέλος της σεζόν αποχώρησε από το Open, βρίσκεται τώρα στη φάση της γλυκιάς προσμονής! Σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα και περιμένει τη στιγμή που θα κρατήσει το μωρό της στην αγκαλιά της!

Η Μαντώ πόζαρε με λεοπάρ μπικίνι στον 5o μήνα της εγκυμοσύνης της με μεγάλη χαρά και όπως θα δεις και στις φωτογραφίες αν εξαιρέσουμε την… διακριτικά φουσκωμένη κοιλίτσα της η Μαντώ δεν έχει πάρει κιλά!

 

Τι και αν διανύουμε αισίως το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, οι celebrities αρνούνται να επιστρέψουν στην πρωτεύουσα και συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στα νησιά της χώρας μας! Για ακόμα μια χρονιά, η Μύκονος κέρδισε το ενδιαφέρον της showbiz, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που πέρασαν μέρος των διακοπών τους στο νησί των Ανέμων. Μεταξύ αυτών και η Στάρ Ελλάς, Ιωάννα Μπέλλα.

Η μελαχρινή καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στις auditions του Greece’s Next Top Model, κάνει τα δικά της βήματα στο χώρο της μόδας, ταξιδεύει πολύ και κυνηγάει ένα προς ένα τα όνειρά της. Ωστόσο, ένα μικρο διάλειμμα για ξεκούραση και χαλάρωση ήταν απαραίτητο για την Ιωάννα Μπέλλα. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε κατά τη διάρκεια του μπάνιου της σε γνωστή παραλία της Μυκόνου. Το μοντέλο μαγνήτισε τα βλέμματα όλων με την εντυπωσιακή παρουσία της αλλά και με το σέξι μαγιό της.

 

Έχει από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά και τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί στο χώρο της μόδας και συγκεκριμένα στη δημιουργία μαγιό! Ο λόγος για την Μαρία Ματσούκα, αδελφή της αγαπημένης ηθοποιού Δήμητρας Ματσούκα! Η Μαρία απολαμβάνει τις διακοπές της στην όμορφη Λήμνο και σήμερα αποφάσισε να φορέσει ένα από τα μπικίνι της συλλογής της και να ποζάρει στο φωτογράφο…

Το κόκκινο καυτό μπικίνι, πάει πολύ στη Μαρία η αλήθεια είναι ότι κατάφερε να … ανεβάσει τη θερμοκρασία και να αναστατώσει τους διαδικτυακούς φίλους της

Η Μαρία αγαπάει τα μπικίνι και έχει σχεδιάσει αρκετά για τη φετινή συλλογή της!

 

Όσα λόγια κι αν ειπωθούν, όσες γραμμές κι αν γραφτούν γι’ αυτό το κορμί… θα είναι λίγα! Η Ασημίνα Ιγγλέζου έχει αποδείξει πολλές φορές το σεξαπίλ της αλλά τίποτα δεν της είναι αρκετό. Η ξανθιά καλλονή με το πληθωρικό στήθος και τα καλογυμνασμένα οπίσθια παίζει ξανά με την κάμερα του Mykonos Live TV στην πισίνα του ξενοδοχείου Kosmoplaz Beach Hotel & Resort στην Μύκονο!

Το εκρηκτικό μοντέλο και παρουσιάστρια φορώντας ένα μικρό σαν γραμματόσημο μπικίνι ετοιμάζει παγωμένο νερό με λεμόνι βάζοντας πονηρές ιδέες στα ανδρικά μυαλά με λάγνες κινήσεις. Το αποτέλεσμα είναι κάτι περισσότερο από δροσιστικό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας